Evet 21inde oldum igneyi. Doktorum yarin yap dedi ama beklicem
Seninde benimle aynı gündü sanki iğneyi kaçında olmuştun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninde benimle aynı gündü sanki iğneyi kaçında olmuştun
Benimde adet gecikmesinde kan vereceksin dedi ama açıkçası bugğn negatif çıkınca çok umudum da kalmadıInsallah olur bende persembe kan vercm
Bilmiyorum ama karnım belim ağrıyor gerçi bir kaç gündür ağrıyor ama adet oldum olcam gibi hissediyorum. Sende var mı ağrı filanOyle dusunme idrarda hemen cikmiyo önce kanda sonra idrarda cikiyor.
Bende yok muhtemelen de inşallah vardır sende canımOyle dusunme idrarda hemen cikmiyo önce kanda sonra idrarda cikiyor.
Yazalim sonucu cnm merak ediuorum bendeBende yok muhtemelen de inşallah vardır sende canım
Bende birtek kasik agrisi oldu dün gecti hemen goguslerim cook agriodu azaldi odaBilmiyorum ama karnım belim ağrıyor gerçi bir kaç gündür ağrıyor ama adet oldum olcam gibi hissediyorum. Sende var mı ağrı filan
Bende de göğüs ağrısı yok mesela sadece deli gibi belim ağrıyor ama her adet dönemi ağrırBende birtek kasik agrisi oldu dün gecti hemen goguslerim cook agriodu azaldi oda
Valla benim geçen ay adet çok şaştı ama 7 si olarak görünüyor şu an bat. Değişik olarak ki onuda ilaç ve iğneye bağlıyorum gaz sancısı ve akıntı var biraz ama işte bugün iğne günü hariç 13. Gün negatif olunca modum düştüBenmde agrio hep belirtiler ayni bndede adet oncesi olurdu bakalm hayrlisi
Bnce dusurme bekleyelm bakalmValla benim geçen ay adet çok şaştı ama 7 si olarak görünüyor şu an bat. Değişik olarak ki onuda ilaç ve iğneye bağlıyorum gaz sancısı ve akıntı var biraz ama işte bugün iğne günü hariç 13. Gün negatif olunca modum düştü
Bende zor seni bekleyelim bakalım canımBnce dusurme bekleyelm bakalm
Bir de bir şey sorcam ilaçları bıraktın mı. Bana duhaston 10 gün demişti onu bıraktım ecoprin içmeyi de bıraktım ama sen devam ediyor musunInsallah olur cnm yinefe
Cmm bana.ilac yazmadi baskaBir de bir şey sorcam ilaçları bıraktın mı. Bana duhaston 10 gün demişti onu bıraktım ecoprin içmeyi de bıraktım ama sen devam ediyor musun
Sana kan sulandırıcı ve bebeğin olma ihtimaline karşı tutunması için ilaç vermedi mi sanki daha önce vermişti diye konuştuk sanıyorum yada öyle hatırladım canımCmm bana.ilac yazmadi baska
Progestan 200 mg yazdi cnm sadece somrada gerej yok kullanma dediSana kan sulandırıcı ve bebeğin olma ihtimaline karşı tutunması için ilaç vermedi mi sanki daha önce vermişti diye konuştuk sanıyorum yada öyle hatırladım canım
Anladım canımProgestan 200 mg yazdi cnm sadece somrada gerej yok kullanma dedi
Anladım canım
Canım ben erken gebelik testi yaptım yarın adet günüm zaten kocaman bir negatif malesef tutmadı bende sende tutmuştur umarımProgestan 200 mg yazdi cnm sadece somrada gerej yok kullanma dedi
Canım ben kan testi verdim saglik ocaginda cuma cikcakmis sonucu neden kan vermedin ben erken gebelik testine pek inanmiuorumCanım ben erken gebelik testi yaptım yarın adet günüm zaten kocaman bir negatif malesef tutmadı bende sende tutmuştur umarım