Size 24 saat vermiş bana yarın akşam dedi 10:30 oldum iğneyi bu yüzden kafam karışık eşimde sperm sorunu var mı bilmiyoruz yeni test yaptırmadı ama bayadır deniyoruz bu ayı riske atmak istemiyorum bu gece değerlendirmem de zor yarın öğlende zor çalışıyorum bilmiyorum yaaaa canım sıkıldı ya çatlarsa kaçırırsa
Evet doktorda öyle dedi. Hesaplayarak yapıyor hep ve saatli söylüyor. Geçen ay aksam saati demisti cok.kasik agrim oldugunu soyleyince aksam deil sabah yapin dedi bence beklein yarın yapin sizdeAslında en iyisi bugün gece de yarın gece de değerlendirmek ama işte sperm kalitesi de önemli
6 aydır deniyorum ilk kez iğne oldum ben bende sorun yok ama eşimin daha önce çocuğu olabildiği için test vermedi henüz bizden de hemen istediler ama o test vermeyince bir de bu şekilde deneyelim dedi doktor olmazsa verecek illaki sizin kaçıncı deneme bu şekildeSiz ne kadar süredir deniyorsunuz. Ben ilk gittigimde direkt önlem amacli esimdende istedi. Onda bi sikinti cikmadi bende polikistik over oldugu icin zor olacak ama olur dedi. Sizin kac saat oldu yapilali bizim hep bu sekilde oluyor.
Sizin yumurta bugğn mü 16,5 mm diEvet doktorda öyle dedi. Hesaplayarak yapıyor hep ve saatli söylüyor. Geçen ay aksam saati demisti cok.kasik agrim oldugunu soyleyince aksam deil sabah yapin dedi bence beklein yarın yapin sizde
Benim igneyle 3. Denemem olacak.6 aydır deniyorum ilk kez iğne oldum ben bende sorun yok ama eşimin daha önce çocuğu olabildiği için test vermedi henüz bizden de hemen istediler ama o test vermeyince bir de bu şekilde deneyelim dedi doktor olmazsa verecek illaki sizin kaçıncı deneme bu şekilde
Evet 16.5.olunca catlatti. 16 ile 22 mm olunca catlatma yapiliyormus beklemediSizin yumurta bugğn mü 16,5 mm di
Bizimki bir gün daha bekledi aslında bir gün daha bekleseymiş biraz daha olgunlaşsaymış neden beklemedi acabaEvet 16.5.olunca catlatti. 16 ile 22 mm olunca catlatma yapiliyormus beklemedi
Hafif akıntım oldu biraz önce ama yapışkan değil birde zaten dünden beri sol kasığımda kasılma var hafif göğüslerim dolgunlaştı ateşimi ölçtüm 34 çatlamış mı bilmiyorum hala dün akşam birliktelik oldu bizim bugünü boş geçeceğim mecbur artıkEvet 16.5.olunca catlatti. 16 ile 22 mm olunca catlatma yapiliyormus beklemedi
İnşallah canım ikimizinde tutsun hatta hepimizin. Mucizelerimize kavuşalım inşallah Rabbim bu ay bize merhamet etsin inşallahBilmiyorumki hep 16.5 olunca catlatiyor. Bencede yarın yapın insallah tutar bu ay
İnşallah canım ikimizinde tutsun hatta hepimizin. Mucizelerimize kavuşalım inşallah Rabbim bu ay bize merhamet etsin inşallah
Benimki daha kolay olsaydı olurdu şimdiye kuzum eşimdeyse sorun zaten istediği kadar yumurtlama olsun kaliteli olsun bir faydası olmaz. Umutsuz olma inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı ben negatif göre göre zaten okadar ihtiyacım var ki mutlu bir habereAmin canım insallah. Sonucu yazalim mutlaka seninki daha kolay olur bende yumurtlama problemi var o yuzden igneyle buyutup igneyle catlatiyor. En dogru zamanda hayirlisiyla gelsin artık
Olur canim sabretmek lazim ben toplamda 8 aydir deniyorum 3 ayı sadece tedavili bence esinde baktirsin ya bisey varsa bosuna zaman kaybiBenimki daha kolay olsaydı olurdu şimdiye kuzum eşimdeyse sorun zaten istediği kadar yumurtlama olsun kaliteli olsun bir faydası olmaz. Umutsuz olma inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı ben negatif göre göre zaten okadar ihtiyacım var ki mutlu bir habere
Özelden cevapladım canım mesajiniMerhaba bende sizin gibi bir gün öncesi akşam ilişki oldu bugün vuruldum sabah 10:30 da bana yarın akşamdan itibaren 3 gün ilişki verdiler sizin sonuç ne oldu
Aynen aylardır bunu söylüyorum ama banamısın demiyor aslında şu da var aylardır doğru dürüst bir araya da gelemedik sonra ağustosta ben rahim filmi çekildim bir şey çıkmadı o ana kadar benden sandık bir de bir ay hariç hep uygulamadan takip ettim yumurtlamayı belkide doğru vermedi ama geçen ay tam tamına denk getirdim gün aşırı olarak yine olmadı. Sen bugün öğlen değerlendirip bir dahakine yarın akşam mı değerlendireceksinOlur canim sabretmek lazim ben toplamda 8 aydir deniyorum 3 ayı sadece tedavili bence esinde baktirsin ya bisey varsa bosuna zaman kaybi
Canım ben bugün 14.30da yapmam lazım. Birde yarın evet. Birsey sorcam esinin baska cocugu varmı daha önce cocugu olabiliyormuş dedin. Bende cekildim rahim filmi temiz çıktı. Igneyi doktor yumurtan catlamadigi icinmi yaptiAynen aylardır bunu söylüyorum ama banamısın demiyor aslında şu da var aylardır doğru dürüst bir araya da gelemedik sonra ağustosta ben rahim filmi çekildim bir şey çıkmadı o ana kadar benden sandık bir de bir ay hariç hep uygulamadan takip ettim yumurtlamayı belkide doğru vermedi ama geçen ay tam tamına denk getirdim gün aşırı olarak yine olmadı. Sen bugün öğlen değerlendirip bir dahakine yarın akşam mı değerlendireceksin
Neden birlikte olamiyorsunuz yogunmu calisiyorsunuzCanım ben bugün 14.30da yapmam lazım. Birde yarın evet. Birsey sorcam esinin baska cocugu varmı daha önce cocugu olabiliyormuş dedin. Bende cekildim rahim filmi temiz çıktı. Igneyi doktor yumurtan catlamadigi icinmi yapti
Aslında orda yanlış telaffuz oldu biz ikinci çocuk için uğraşıyoruz. Ovulasyondan takip ettiğim kadarıyla yumurtam çatlıyor eşim kendine baktırmadığı için ki 6 yıl geçti sonuçta ondada sıkıntı olabilir doktor günleri denk getiremiyor muyuz acaba diye iğne yaptı benim son şansım yani yoksa boşa çaba harcıyorum zatenCanım ben bugün 14.30da yapmam lazım. Birde yarın evet. Birsey sorcam esinin baska cocugu varmı daha önce cocugu olabiliyormuş dedin. Bende cekildim rahim filmi temiz çıktı. Igneyi doktor yumurtan catlamadigi icinmi yapti
Bende yoğun çalışıyorum ama eşim baya yoğun oluyor hafta içi zor oluyordu ilişkiNeden birlikte olamiyorsunuz yogunmu calisiyorsunuz