Eğer ki sperm sorunu yoksa eşiniz de deneyebilirsiniz aslında içiniz de kalmasın ama hemen catlamiyor sanırım ben şuan yerimde duramıyorum karnım patlıcak sanki o kadsr şişti ki ve akintkm var beyaz bence bugün önemli bugünde ilişki olucak bizim şuan çatladı bence 36 saat doğru olabilir bence dediği zaman doğru yani 3 Gün üst üste olsun sizinde benceBende geçen ay 13. Gün ondan önceki ay 15. Gün pik olmuş ovülasyonda. Bugünde 13. Gündeyim yanlış çıkar diye ovulasyonda yapamıyorum. Bu sabah 10.30 da iğne oldum. Bana yarın akşam ilişki olacak diyor 3 gün boyunca bende korkuyorum aslında ya bugün çatlama olursa yarına kadar kaçırırım diye
Benimde biri 17 biri 18 di belki 19 20 olmuştur vurulana kadar benimde bakalım şuan dediğim gibi karnım patlayacak sanki adet olacak gibiyim siz bence yarın akşam ilişki çarşamba perşembe cuma deneyin en son ne zaman ilişki oldu kiBenim bir tane solda dün 16,5 mm ydi yarın yapalım dedi yani bugün. Bende sordum bilmediğim için zaten her ay bir tane yumurta çatlar sıkıntı yok dedi bugün bence 18 olmuştur bugğn ölçmedi direk iğneyi yaptı dün baktığı için ama ben her ihtimale karşı dün akşam deneme de bulundum
En son dün akşam ilişki olduBenimde biri 17 biri 18 di belki 19 20 olmuştur vurulana kadar benimde bakalım şuan dediğim gibi karnım patlayacak sanki adet olacak gibiyim siz bence yarın akşam ilişki çarşamba perşembe cuma deneyin en son ne zaman ilişki oldu ki
Aynıyız babada sağlı sollu dedi bende beklemedeyim bugün 1 hafta oldu 21 gün geçsin öyle yap dedi 14 gün daha beklicem yaniBenim malesef olmadı geçen ay bu ay pazar iğne pazartesi salı çarşamba da ilişki dedi doktor 2 yumurtam var sağlı sollu ınsallah olur sizinde benimde sizin yumurta kac mm kac tane olusmus
Rabbim inşallah en kısa sürede nasip eder hepimizeBenim malesef olmadı geçen ay bu ay pazar iğne pazartesi salı çarşamba da ilişki dedi doktor 2 yumurtam var sağlı sollu ınsallah olur sizinde benimde sizin yumurta kac mm kac tane olusmus
Sizin pazar vurulmuş bugün çatladı gibi demekki. Bende akıntı vs yok ya ama vurulmadan önce dün göğüslerim hafif ağrıyordu pik belki olmuştur ama çatlama ne zaman olacak bilmiyorum eşimde hergün birlikte olamaz nasıl yapacağız bilmiyorumEğer ki sperm sorunu yoksa eşiniz de deneyebilirsiniz aslında içiniz de kalmasın ama hemen catlamiyor sanırım ben şuan yerimde duramıyorum karnım patlıcak sanki o kadsr şişti ki ve akintkm var beyaz bence bugün önemli bugünde ilişki olucak bizim şuan çatladı bence 36 saat doğru olabilir bence dediği zaman doğru yani 3 Gün üst üste olsun sizinde bence
Merhaba igne oldum bende bugün fakat doktor bugün iliski olmasin dedi siz faydasini gördünmzüBence güzel değerlendirmişsin canım hem öncesini hem sonrasını. Bende 16 sında çatlatma iğnesi vurdum 14-16-17-19 unu değerlendirdim
Ayy inşallah olur ya stres yapmayın sizde olur mu ben çok stres yaptım üzüldüm bu ay dsha rahatım tabiki ama.oljnli düşünmeye çalışıyorum stres te çok etkiliyormus malesef 3 günü değerlendirip gerisini canım istediği için yapacagim oyle daha iyi umarım sağlı sollu yumurta olması işimize yararAynıyız babada sağlı sollu dedi bende beklemedeyim bugün 1 hafta oldu 21 gün geçsin öyle yap dedi 14 gün daha beklicem yani
Geçtiğimiz aydı canım negatif sonuçlandı. Bu ay tekrar iğne oldum yine benzer şekilde değerlendirdimMerhaba igne oldum bende bugün fakat doktor bugün iliski olmasin dedi siz faydasini gördünmzü
Bende günler geçmek bilmiyorAyy inşallah olur ya stres yapmayın sizde olur mu ben çok stres yaptım üzüldüm bu ay dsha rahatım tabiki ama.oljnli düşünmeye çalışıyorum stres te çok etkiliyormus malesef 3 günü değerlendirip gerisini canım istediği için yapacagim oyle daha iyi umarım sağlı sollu yumurta olması işimize yarar
Bende bugün oldum tek yumurtam var 16.5 yarın dedi iliskiyiBenim bir tane solda dün 16,5 mm ydi yarın yapalım dedi yani bugün. Bende sordum bilmediğim için zaten her ay bir tane yumurta çatlar sıkıntı yok dedi bugün bence 18 olmuştur bugğn ölçmedi direk iğneyi yaptı dün baktığı için ama ben her ihtimale karşı dün akşam deneme de bulundum
Aynıyız ama benim dün ölçüldü 16,5 bugün bir daha ölçmedi şu an akıntım gelmeye başladı yavaş yavaş yarın akşam geç mi olur ilişki için bugünüdemi değerlendireyim bilemedim yaBende bugün oldum tek yumurtam var 16.5 yarın dedi iliskiyi
SIze catlatma ignesi yapildimiAynıyız ama benim dün ölçüldü 16,5 bugün bir daha ölçmedi şu an akıntım gelmeye başladı yavaş yavaş yarın akşam geç mi olur ilişki için bugünüdemi değerlendireyim bilemedim ya
Evet bugün yapıldı pazartesi 16,5 ölçüldü erken olur yarın yapalım dedi bugün sabah yaptı yarın akşam ilk ilişki olsun 3 gün üst üste cumaya kadar dediSIze catlatma ignesi yapildimi
Ya benim kafam çok karışık ben dün akşam ovulasyon testi yaptım pik çıktı yani bugünde hadi pik olsa yarın çatlar mutlaka ben bugünüde yarını da değerlendireyim diyorum bilmiyorum ya bana normalde yarından itibaren cumaya kadar ilişki verdi sonrasında da tutunması için ilaç verdi ayrıca bu süreçte ecosprin verdi aynı şeyleri vermiş sizinle yani siz kaç günde bir adet oluyorsunuzBendede akinti var ama yapmicam yarin yapicam doktorun dedigi gibi sonrasi gün asiri iliski birde bana progeston fitil ve corasprn yazdi bu ay
Bende polikistik over var adetlerim düzensiz bu yüzden gonal f kullandım ona ragmen tek yumurta büyüdü. Bugünde catlatma ignesi yaptı. 3 aydir bu sekilde deniyoruz sperm kalitesi acisindan bugün yapmamam gerektigini yumurtanin en erken yarin catlamaya baslicagini söledi. Bugün 14.30da yaptı yarin kesin 14.30da iliski dediYa benim kafam çok karışık ben dün akşam ovulasyon testi yaptım pik çıktı yani bugünde hadi pik olsa yarın çatlar mutlaka ben bugünüde yarını da değerlendireyim diyorum bilmiyorum ya bana normalde yarından itibaren cumaya kadar ilişki verdi sonrasında da tutunması için ilaç verdi ayrıca bu süreçte ecosprin verdi aynı şeyleri vermiş sizinle yani siz kaç günde bir adet oluyorsunuz
Size 24 saat vermiş bana yarın akşam dedi 10:30 oldum iğneyi bu yüzden kafam karışık eşimde sperm sorunu var mı bilmiyoruz yeni test yaptırmadı ama bayadır deniyoruz bu ayı riske atmak istemiyorum bu gece değerlendirmem de zor yarın öğlende zor çalışıyorum bilmiyorum yaaaa canım sıkıldı ya çatlarsa kaçırırsam diyeBende polikistik over var adetlerim düzensiz bu yüzden gonal f kullandım ona ragmen tek yumurta büyüdü. Bugünde catlatma ignesi yaptı. 3 aydir bu sekilde deniyoruz sperm kalitesi acisindan bugün yapmamam gerektigini yumurtanin en erken yarin catlamaya baslicagini söledi. Bugün 14.30da yaptı yarin kesin 14.30da iliski dedi
Aslında en iyisi bugün gece de yarın gece de değerlendirmek ama işte sperm kalitesi de önemliBende polikistik over var adetlerim düzensiz bu yüzden gonal f kullandım ona ragmen tek yumurta büyüdü. Bugünde catlatma ignesi yaptı. 3 aydir bu sekilde deniyoruz sperm kalitesi acisindan bugün yapmamam gerektigini yumurtanin en erken yarin catlamaya baslicagini söledi. Bugün 14.30da yaptı yarin kesin 14.30da iliski dedi