çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar??

MAYIS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
306
164
53
İstanbul
selam kızlarr
10 aydır bebek istiyoruz olmadı ve pko olduğumu öğrendim bu ay yumurta takibine başladık kendiliğinden bir tane yumurta oluştu ancak çatlamadı ve doktor iğne takviyesi ile çatlamasını sağladı.. bugün kontrole gittim yumurta çatlamış rahim duvarı da istediğimiz kalınlıkta ama öle hemen heveslenme dedi gebe kalamayanların öyle hemen bir aylık tedavi ile sonuç almaları zor dedi tamam ben de beklemiyorum zaten bu ay içimde olacak falan diye bir his yok olursa milli piyangodan para çıkmış gibi şaşırırım o derece hiçbirşey hissetmiyorum ama yine de bi düşüncelere dalmadım değil canım sıkıldı.. benim durumumda olanlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

cnm sonuç ne hamılemısınnnn

kızlar serephone kullanana varmı aranızda
.

Doktorlarimiz ayni tedaviyi uygulamis banada rahmin kalinlasmis falan ayni sana dediklerini dedi pazartesi iğne olucam inşallah ilk denememiz hamis kalirim çok umutluyum

.

Doktorlarimiz ayni tedaviyi uygulamis banada rahmin kalinlasmis falan ayni sana dediklerini dedi pazartesi iğne olucam inşallah ilk denememiz hamis kalirim çok umutluyum

inşallah Hayırlısıyla Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla birlikte nasip etsin güzelim
güzel haberlerini bekliyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…