Kızlar merhaba biraz uzun olabilir hamile kalırsam yazacağıma kendi kendime söz vermiştim. temmuz ayında evlendim ve evlendikten sonra hiç korunmadım Lh hormonum yüksek çıktığı için doktor yumurtalık tembelliği var dedi. İlk ay duphaston kullandım bu arada öncesinde adetim bir gün bile şaşmazdı son aylarda 2 ay da bir adet oldum Buda Lh dan dolayı imiş. Duphastından sonra reglim oldu ve bebek sahibi olmak istediğimi söyledim 30 yaşında olduğum için beklemek istemedim. Doktorum klomen verdi klomen kullandım fakat o ay çatlatma iğnesi bulamadığımız için komen yumurtayı kiste çevirdi. Ondan sonra mecburen kistin erimesi için doğum kontrol hapı kullandım. Sonraki ay liste eridi Femara başladık ve o ay ilk çatlatma iğnemi oldum o ay tutmadı ve adet oldum. Sonraki ay yine 2. Deneme olarak Femara kullandım ve yine çatlatma iğnesi oldum oay da tutmadı. En son artık rahim filmi çektirmek için yer bakıyordum üçüncü kez de deneyelim dedi doktor bende bu sırada hayıt otunu duymuştum ve adetim biter bitmez çatlatma iğnesi olduğum güne kadar Femara ile birlikte aktardan aldığım Hayıt macunu kullandım eşimde sperm kalitesi arttırmak için macun kullandı ve çatlatma iğnesi oldum, çatlatma iğnesinden bir gün önce bir gün sonra ilişki oldu sonra bir gün ara verdim ve iğnenin 3. Günü de ilişki oldu . İğneden 7 gün sonra göğsümde sızılar olmuştu ve kaşık ağrım başladı ve gidip kan testi verdim 5,55 çıktı tabi çatlatma iğnesinin etkisi olduğunu düşündüm. Bir hafta daha bekledik tam çatlatma iğnesinin 13. Günü evde test yaptım çok çok silik ikinci çizgi çıktı inanamadım ve 6 tane test yaptım hepsinde ikinci çizgi çok silik çıktı. Ertesi sabah hemen kan vermeye gittim ve sonuç 55.12 çıktı doktor gebelik var dedi ama yine umutlanmak istemedim 2 gün sonra yani bugün yine kan verdim ve sonuç 173 çıktı çarşamba günü ultrason kontrolüm var inşallah sağlıklı bir gebeliktir ben bütün başlıkları okuyup umut aradığım için belki umut olur dite yazmak istedim Allah isteyen herkese nasip etsin ve lütfen dua edin sağlıklı bir gebelik olsun