- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 369
- 25
- Konu Sahibi rabianizzz
Kızlar çatlatma iğnesi olarak doktorlar sadece ovitrellami yazıyor doktoru başka çatlatma iğnesi markası yazan oldumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEn hep ovitrella diye duydum brnde onu kullandim baska bi isim duymadim ama belki vardirKızlar çatlatma iğnesi olarak doktorlar sadece ovitrellami yazıyor doktoru başka çatlatma iğnesi markası yazan oldumu
Bana da ovitrellami verdi iğneyi cuma günü aldım pazar günü iğneyi göbekten vur dedi pazartesinden itibaren gün aşırı ilişki önerdi ama ben bir hata yaptım iğneyi buzdolabında buzluya koydum çıkardığımda donmuştu 30 saat kadar orada kaldı elimde 2 dk tuttum açıldı hemen bende göbekten vurdum bir etkisi olmuşmudur acabaKızlar çatlatma iğnesi olarak doktorlar sadece ovitrellami yazıyor doktoru başka çatlatma iğnesi markası yazan oldumu
Hayır etki göstermez dondurulan tıbbi ilaç etkisini yitirir.Bana da ovitrellami verdi iğneyi cuma günü aldım pazar günü iğneyi göbekten vur dedi pazartesinden itibaren gün aşırı ilişki önerdi ama ben bir hata yaptım iğneyi buzdolabında buzluya koydum çıkardığımda donmuştu 30 saat kadar orada kaldı elimde 2 dk tuttum açıldı hemen bende göbekten vurdum bir etkisi olmuşmudur acaba
Klomen kullandım ardına çatlatma iğnesini vurdum olmazsa artık bi dahaki aya kaldı teşekkür ederim cevabınız içinHayır etki göstermez dondurulan tıbbi ilaç etkisini yitirir.
Etki hiç mi göstermez yoksa etkisi mi azalırHayır etki göstermez dondurulan tıbbi ilaç etkisini yitirir.
Etkisini yitirir.Etki hiç mi göstermez yoksa etkisi mi azalır
Merhaba bugun ignemin 12.günü 5 gün klome kullanıp caglatma ignesi vuruldm doktor yumurtlarn catlams ddi sıvı içinde ddi 3 tane yumurtam olusmtu 20mm 17mm civarlrnda dün kan verdm 0.6 cktı acaba pozitif olurmu beklemelimiyim