• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asyabegunbeyaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
4
1
1
42
Hanımlar merhabalar,
Sekiz yaşında bir kız çocuğu annesiyim ve kızıma kardes kardeş yapmak için iki senedir uğraşıyoruz.Bir aydir da doktora gidiyorum.Kontrollerimizde problem çıkmadı.Yumurra takibi yapıldı ve Mart ın 11 de çatlatma iğnesi vurululdum.Normalde 25 günde bir aderlt olurum.Bugun ayın 25 yani 5 gün gecciktim.Dün test yaptim negatif çıktı:( Acaba iğneden dolayı gecikme olmuş olabilir mi? Aranızda bilgisi olan var mı?Paylaşırsanız sevinirim...

Hanımlar merhabalar,
Sekiz yaşında bir kız çocuğu annesiyim ve kızıma kardes kardeş yapmak için iki senedir uğraşıyoruz.Bir aydir da doktora gidiyorum.Kontrollerimizde problem çıkmadı.Yumurra takibi yapıldı ve Mart ın 11 de çatlatma iğnesi vurululdum.Normalde 25 günde bir aderlt olurum.Bugun ayın 25 yani 5 gün gecciktim.Dün test yaptim negatif çıktı:KK43: Acaba iğneden dolayı gecikme olmuş olabilir mi? Aranızda bilgisi olan var mı?Paylaşırsanız sevinirim...
Merhaba benimde 3. İgnem 12 Mart'ta vuruldum. İlk iki ignemde 14 - 15 günlerde adet oldum ama bazilarin 17 18 de gelebiliyor o yüzden çok stres yapma. İnşallah bebiştir erken olduğu için negatif çıkmıştır

Back