Gebeliğe Hazırlık catlatma ignesi eylul ayi 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

asli1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2019
1.214
2.323
48
31
manisa
merabalar hanimlar 2 yıllık evliyim 3 ay oldu bebek isteyeli klomen basladim bu ay 16. günü adetin yumurta 22mm olmuştu dün yani dokktorum çok iyi görünüyor hatta catlatmak üzere dedi hemen iğne vurul vakit kaybetme bende dün oldum ignemi benim gibi bekleyenler gün gün belirtilerimiz paylasalim mi ne dersiniz:))))

iğne gunu:16 eylül

test tarihi:1 ekim

BAT TARIHI
asli1993 asli1993 ;1 EKİM

B Baykussever ; ignegunu:18eylul bat;3ekim

Son düzenleme:
Ben de 9 Eylül de çatlatma iğnesi oldum adetime 8 gün var bat 25 Eylül ama pek umudum yok, yine de rabbim herşeye kadir, umarım müjdeli haberler veririz birbirimize

12 gün üzerine idrarda test yaptım dayanamadım beklemek çok zor ama içimde çok azda olsa umut var :KK43: hepimiz için hayırlsı neyse o olsun
Seni çok iyi anlıyorum benim de bat 25 Eylül yapsam çıkmiicak biliyorum ama inan çok zor dayanıyorum bi tane evladım var 6 yaşında 4 yıldır istiyorum ama olmuyor, sanki hiç anne olmamışçasına istiyorum, kızımın baskıları da arttı illa kardeş istiyor ağlıyor

Ben de 9 Eylül de çatlatma iğnesi oldum adetime 8 gün var bat 25 Eylül ama pek umudum yok, yine de rabbim herşeye kadir, umarım müjdeli haberler veririz birbirimize
umarim tabiki rabbim buyuk emeklerimizi karsiliksiz bırakmaz insallah

Seni çok iyi anlıyorum benim de bat 25 Eylül yapsam çıkmiicak biliyorum ama inan çok zor dayanıyorum bi tane evladım var 6 yaşında 4 yıldır istiyorum ama olmuyor, sanki hiç anne olmamışçasına istiyorum, kızımın baskıları da arttı illa kardeş istiyor ağlıyor
umutsuzluga kapilmayin bol.bol dua edin lütfen ve kesinlikle pes etmeyin dualarim sizinle

iğne gününü sayma bence doktoeum bana dün dedi iğne gununu sayma test yaparken
iğne gününü saymıyorum yumurtlama günü 6 eylül cuma o günden sayıyorum 12.günüm bugün genelde silikte olsa 12 gün çıkmış çoğunda bir umut işte diye test yaptım ama malesef:(

merabalar hanimlar 2 yıllık evliyim 3 ay oldu bebek isteyeli klomen basladim bu ay 16. günü adetin yumurta 22mm olmuştu dün yani dokktorum çok iyi görünüyor hatta catlatmak üzere dedi hemen iğne vurul vakit kaybetme bende dün oldum ignemi benim gibi bekleyenler gün gün belirtilerimiz paylasalim mi ne dersiniz:))))

iğne gunu:16 eylül

test tarihi:1 ekim

BAT TARIHI
asli1993 asli1993 ;1 EKİM
Benımde bugun adetim 16. Günü yumurtam kaç mm diye bilgi vermedi güzel dedi kendılıgınden çatlamasını bekleyelım bu ay dedi 21. Günü hem hamilelik testi hemde hormon testi yapcak doktor hamilelik için erken olabilir diye düşünüyorum bilmiyorum yumurtanım birini kist bağlamış ama haylrısı

Benımde bugun adetim 16. Günü yumurtam kaç mm diye bilgi vermedi güzel dedi kendılıgınden çatlamasını bekleyelım bu ay dedi 21. Günü hem hamilelik testi hemde hormon testi yapcak doktor hamilelik için erken olabilir diye düşünüyorum bilmiyorum yumurtanım birini kist bağlamış ama haylrısı
doktorumda deemedi ama ben sordum oda 22 mm olmus dedi catlayacak neredeyse dedi nasip bakalim 21. günü progesteron tahlili yapacak yumurta catlamismi catlamamismi diye

doktorumda deemedi ama ben sordum oda 22 mm olmus dedi catlayacak neredeyse dedi nasip bakalim 21. günü progesteron tahlili yapacak yumurta catlamismi catlamamismi diye
Aynen bende o testi yaptrcam 21. Günü progesteron testi o gün içinde çıkıyor mu bir gün sonra mı cıkıyor
sordum halde demedi güzel dedi birinde kist var dedi sadece

Bu ultrason dan anlarsanz bakarmısnz bir

Eklentiler

• 93851ED7-7D31-469B-AAD2-8D0770B52F9E.jpeg
    93851ED7-7D31-469B-AAD2-8D0770B52F9E.jpeg
    101,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 2B72A0E8-0453-4F7F-9697-00D090D45217.jpeg
    2B72A0E8-0453-4F7F-9697-00D090D45217.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 25
  • 79300A55-579B-48BB-8822-978AE079FBE2.jpeg
    79300A55-579B-48BB-8822-978AE079FBE2.jpeg
    104,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 1C80974C-E8F1-4A9F-9B2C-58A83F1204A1.jpeg
    1C80974C-E8F1-4A9F-9B2C-58A83F1204A1.jpeg
    76,9 KB · Görüntüleme: 38
Aynen bende o testi yaptrcam 21. Günü progesteron testi o gün içinde çıkıyor mu bir gün sonra mı cıkıyor
sordum halde demedi güzel dedi birinde kist var dedi sadece

Bu ultrason dan anlarsanz bakarmısnz bir
bence sizinle benim yumurtalarin boylari ayni o kocaman bosluk gibi olan foto varya benimkide gördüm aynisiydi doktor muhtemelen catliycak nerdeyse diyip iğne vermemis kendi haline birakmis eğer catlamassa bidahaki aya a iğne verir buyuk ihtimal ak igneyi ben kendim istedim oda verecekmis zaten :)))) benimki soldaydi sagda bisey yok dedi ne zamana ait bu fotolar

bence sizinle benim yumurtalarin boylari ayni o kocaman bosluk gibi olan foto varya benimkide gördüm aynisiydi doktor muhtemelen catliycak nerdeyse diyip iğne vermemis kendi haline birakmis eğer catlamassa bidahaki aya a iğne verir buyuk ihtimal ak igneyi ben kendim istedim oda verecekmis zaten :)))) benimki soldaydi sagda bisey yok dedi ne zamana ait bu fotolar
16 Eylüle ait bir fotoğraf banada öyle dedi bu ay kendılıgınden çatlamasını bekleyelim dedi güzel dedi kaç mm olduğunu söylemedi bende diğer ay çatlama ignesi istiyorum bakalım verirmi bilmiyorum benımkide solda sağdaki kist bağlamış dedi sıvı gözüküyor ama kesin bişey diyemem dedi

Progesteron testi aynı gün içinde cıkıyor mu

Back