- 9 Eylül 2023
- 5
- 0
- 26
- Konu Sahibi morkaplumbaga
Kızlar merhaba ilk defa burada bir şeyler yazıp paylaşıcam çünkü burda benim gibi şeyler yaşayanların hikayelerini okumanın iyi geldigini fark ettim. Bir tık uzun şimdiden söyliyim. İki yıllık evliyim . Ve bu ay tam bir yıl oldu çocuk deniyoruz. Ne yazık ki bir sonuç elde edemedik iki tane kimyasal gebelik bir tane çatlatma iğnesi tedavisi ve başarısız sonuç. Bu yolda çok uzun yıllar yürüyenleri biliyorum ve anlıyorum ama herkesn yapısı ve gücü farklı ve biz biraz yıpranmış durumdayız her ay bir umut ve 12 aydır bir çaba. Her yerde bir yıla kadar olmamayı normal kabul ediyorlar ama şu anki doktorumuz yumurtalarımın gerektigi şekilde çatlamadıgını sperm degerlerinin iyi oldugunu ama morfoloji %2 eşimin (beş ay önce bir defa baktırdık sadece) bunun da etkisiyle belki saglıklı spermlerin yumurtaya ulaşamadıgını bu yüzden artık aşılama deneyecegimi söyledi . Bunh labul ettik ama doktordan çıktıktan sonra kafamda çok soru işaretleri var sizce erken mi aşılama yaptıran var mı aranızda nasıl bir süreçle yaptırdınjız dogala bırakmak bir çözüm olabilir mi ya da başka doktora da gitmeli miyiz yardımcı olursanız fikirlerinizle çok memnun olurum