çatlatma iğnesi adet gecikmesine sebep olur mu?

MAYIS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
306
164
53
İstanbul
kızlar herkese selamlar

11.07 de çatlatma iğnesi oldum bugün tam 14. gün ve benim normalde bugün adet olmam gerekiyordu 30 günde bir adet oluyorum geçtiğimiz ay 24 ünde adet görmüştüm ama 3 gün öncesinde lekelenmem başlamıştı bu ay adet günü gelmiş olmasına rağmen ne leke ne de başka bi belirti yok sadece kasıklarım ağrıyor hafif hafif ve iğneden sonra progestan içmeye başladım.. şimdi sorum şu çatlata iğnesi - progestan - mevsim aşırı sıcaklar - oruç fln adetimi geciktirebilecek faktörler olabilir mi ya da test fln yapsam çıkar mı bilemedim..

Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine gönlünüzden geçen her ne varsa nasip etsin en kısa zamanda inşallah..

cnm aynı durumdayız bende 8 temmuzda iğnemi oldum ayın 12 sinde progesta ilacıma başladım biteli iki gün oldu normalde batım dündü ama ne gelen ne giden var:))adet 2 gün önce idrar testi yaptım negatif sen yaptınmı test?

progestanın bittiyse ve adetin gelmediyse ilacı tekrar al ve adet gelene kadar içmeye devam et canım bir kutu bitti diye bırakma..
ben de test yaptım geçen hafta ama baya bir erken yaptım yani öylesine yeşillik olsun diye :)) tabiki de negatif çıktı ondan sonra da yapmadım bakalım bekliyorum bayramdan sonra fln gelen giden olmazsa kan testi yaptırırım heralde ya çünkü test yaptırmaktan da korkuyorum her ay hüsran her ay gözyaşı

testten bende korkuyorum cnm ....ama doktor ilaç biter bitmez ya hamişsindir ya da akabinde adet olursun dedi tekrar kullan demedi bana sen öylemi yaptın?

testten bende korkuyorum cnm ....ama doktor ilaç biter bitmez ya hamişsindir ya da akabinde adet olursun dedi tekrar kullan demedi bana sen öylemi yaptın?

doktor bana herhangi birşey demedi aslına ama ben internette araştırdım okudum falan baya bi ilaç bitince adet olmadıysanız tekrar alıp için diyor benim ilaç bugün bitiyor eğer yarın da adet olmazsam doktora telefon edeyim bari dimi

cnm ben yarın bayram öncesi diye arayıp soracağım adet olursam klomen başlar herhalde tatilde en azından ulaşma sıkıntım var diye arayıp danışacağım hapı da sorarım adet olmadığımıda söylerim bakalım nolacak inşallah sende bende tüm isteyenlerde bu ay güzel haberler alırız:)

inşallah canım inşallah Rabbim mübarek günlerin hürmetine ne kadar evlat hasretiyle elini yukarıya açan kardeşim varsa hepsinin muradını versin :)
durumundan haberdar et merak ederim ben :)

inşallah canım inşallah Rabbim mübarek günlerin hürmetine ne kadar evlat hasretiyle elini yukarıya açan kardeşim varsa hepsinin muradını versin :)
durumundan haberdar et merak ederim ben :)
tmm cnm sende bana haber ver olurmu hadi hakkımıza hayırlısı...............

klomen bnm adeti 4 gün geciktiriyo.iki kere kullandım ikisindede 4 gün gecikip geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…