- 20 Eylül 2023
- 333
- 78
- 18
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz zaman geçmiş sonucunuz ne oldu acaba ?Günaydın kızlar dün çatlatma iğnemin 9. Günüydü test yaptım hiç bir şey çıkmadı bugün sabah tekrar yaptım 6 dakikada silik çizgi çıktı testleri aşağı bırakıyorum yorum yapar mısınız![]()
Regl oldum maalesefBiraz zaman geçmiş sonucunuz ne oldu acaba ?
Olsun hayırlısı olur inşallah hakkınızda evet zor süreç ama her şey allahtan hepimiz aynı yollardan geçiyoruz inşallah güzel haberler de vereceğimiz günler gelecekRegl oldum maalesef
İnşallah siz de mi aşılama yaptırdınız sadece çatlatma iğnesi mi kullandınızOlsun hayırlısı olur inşallah hakkınızda evet zor süreç ama her şey allahtan hepimiz aynı yollardan geçiyoruz inşallah güzel haberler de vereceğimiz günler gelecek
Sizin sonuç ne olduİnşallah siz de mi aşılama yaptırdınız sadece çatlatma iğnesi mi kullandınız
Sonucunuz ne olduOlsun hayırlısı olur inşallah hakkınızda evet zor süreç ama her şey allahtan hepimiz aynı yollardan geçiyoruz inşallah güzel haberler de vereceğimiz günler gelecek
Çatlama iğnesi ikinci kullanısım şuan 9.gün beklemedeyimİnşallah siz de mi aşılama yaptırdınız sadece çatlatma iğnesi mi kullandınız
Hiç test yapmadım bekliyorum yanıltıcı olur diyeSonucunuz ne oldu
10. Günü kan verdim 3.39 çıktı aynı gün kaza yaptık kanamam geldi tekrar kan vermedim canımSizin sonuç ne oldu
En iyisi 14 güne kadar beklemeye çalışın sabredebilirseniz ☺Hiç test yapmadım bekliyorum yanıltıcı olur diye
O kadar dayanabileceğimi sanmıyorum yaEn iyisi 14 güne kadar beklemeye çalışın sabredebilirseniz ☺
Bende 8 e girdim. Testlerim dunkundeb daha koyu ciktiKızlar benimde çatlatma iğnesi 9. Günüm. Sonuçlarınız ne oldu
Ben regl oldum maalesefBende 8 e girdim. Testlerim dunkundeb daha koyu cikti
Yaa olsunn nasip tabi ki. Elbet birgun bizede merhaba diyecek bebisler.Ben regl oldum maalesef