Çatlatma iğnesi 6. Günüm test pozitif gözüküyor

Çok teşekkür ederim inşallah
Yok hayır yumurtlama süreni bilmenizle alakalı değil. Türkiye’de hele ki devletteki doktorlar burada da okuyup anladığıma göre yoğunluktan dolayı sürekli uğraşmamak adına yap geç oldu olmadıya bırakmışlar. Zaten negatif kesinse tabi ki siz ilacı bırakıyosunuz ve sonra her türlü adet oluyosunuz sökülüyo. 11-12. Günde test yalancı pozitif de verebilir ya da direkt negatif de verebilir. Negatif vermesi o günlerde kesin negatif anlamına da gelmiyo döllenme rahme düştükten sonra hcg artıyo. Belki 11-13 gün arasında da o oluyo olabilir. O yüzden doktorum bana 14. Gün bakıcaz demişti. Yani garanti gebeliğin olup olmadığını bilmek en önemlisi.

Anladım canım. Tahmini regl gününe kadar bekleyip negatif olursa öyle bırakayım en iyisi ilacı

Reglden değil de, iğneden sonrasına göre bak canım 14. Günden sonra zaten negatifse negatifmiş. Pozitifse pozitif. Anladın değil mi?
Ben iğne olmadım sadece femara kullandım. Yumurtlama ne zaman oldu bilmiyorum doktorum beş gün kullan daha sonra adetin 16.günü duphastona başla dedi takip falan da yapmadı. Bugün de 13.gün ben oyüzden dedim regli bekliyim diye

Bana doktorum 10 gun kullan dedi duphastonu, sakın unutma bak sadece 10 gun, hatta bitireceğim tarihi bile not etti.

Kızlar merhaba ben gebe kalmak istiyorum doktorum bu ay kist gördü dupaston verdi regl olmama 1 hafta var sadr1 hafta kullan bırak dedi. Sizde ki kullanım amacı hamile kalmak için mi benimki sanırım kisti yok etmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…