Benimde iğnenin 4. Günü ben kaset testle takip ediyorum hep çok silik çıkıyor ne koyulaşma var ne silikleşmeKızlar çatlatma iğnemin 6. Günüm 5. Günde test yaptım silik çıktı 6. Gün tekrarladım ama koyulaşma yok aynı renkte gebelik olabirmi yada kimyasal
Gebelik için çok erken henüz testte çıkmaz. Benim 8. Günde pozitif çıktı 10. Günde negatife döndü yani iğnenin etkisi 10. Günde geçti iğne etkisiyle testler 10. Güne kadar pozitif çıkabiliyor.Kızlar çatlatma iğnemin 6. Günüm 5. Günde test yaptım silik çıktı 6. Gün tekrarladım ama koyulaşma yok aynı renkte gebelik olabirmi yada kimyasal
Kızlar çatlatma iğnemin 6. Günüm 5. Günde test yaptım silik çıktı 6. Gün tekrarladım ama koyulaşma yok aynı renkte gebelik olabirmi yada kimyasal
Size doktorlarınız söylemedi mi 2. Haftadan sonra test yapın diye. Paranıza yazık testleri boşa kullanıyosunuz. İğne sonrası minimum 12 gün’de hep yalancı pozitif verir. 14. Gün ve sonrası doğru sonucu alabilirsiniz.Benimde iğnenin 4. Günü ben kaset testle takip ediyorum hep çok silik çıkıyor ne koyulaşma var ne silikleşme
İğne etkisidir. Henüz erken test için. Ben de bekliyorum 11. günü yapacağımKızlar çatlatma iğnemin 6. Günüm 5. Günde test yaptım silik çıktı 6. Gün tekrarladım ama koyulaşma yok aynı renkte gebelik olabirmi yada kimyasal
İğne etkisidir. Henüz erken test için. Ben de bekliyorum 11. günü yapacağ
Benim mi? Benim daha 2 :)Kaçıncı gününüz acaba
Canım benim bende biliyorum iğne etkisi olduğunu ilk tedavim iğne etkisi nezaman geçecek merak edip yapıyorum…ayrıca ne yazık ki doktor da söylemediSize doktorlarınız söylemedi mi 2. Haftadan sonra test yapın diye. Paranıza yazık testleri boşa kullanıyosunuz. İğne sonrası minimum 12 gün’de hep yalancı pozitif verir. 14. Gün ve sonrası doğru sonucu alabilirsiniz.
Canım bende meraktan yaptım ilk tedavim ya nasıl çıkıyor diye benim baya silik çıkıyor bakalım bugün iğneden sonra 4.günümİğne etkisidir. Henüz erken test için. Ben de bekliyorum 11. günü yapacağım
Ben de ilk günü meraktan yaptım şimdi 10 gün bekleyeceğim duphaston bitince yapacağım testi bakalım doktor öyle dediCanım bende meraktan yaptım ilk tedavim ya nasıl çıkıyor diye benim baya silik çıkıyor bakalım bugün iğneden sonra 4.günüm
Ah canım kıyamam boşuna bitirme testlerini daha çok erkenCanım benim bende biliyorum iğne etkisi olduğunu ilk tedavim iğne etkisi nezaman geçecek merak edip yapıyorum…ayrıca ne yazık ki doktor da söylemediburadakiler ilgisiz pek bişey bilmiyorlar doğu da bir ildeyim saol bilmediğimi düşünüp bilgilendirdiğin için
Doktorlar genelde 10 günlük veriyorlar duphastonu adete de daha 4-5 gün kalmış oluyor. Peki 10 gün kullanıp bırakmak adeti mi tetikliyor acaba? İlk gebeliğimde bana da doktorum yumurtlamadan sonra başlattı adet olmadığın sürece ilaca devam et demişti. Acaba ben de mi öyle yapsamAh canım kıyamam boşuna bitirme testlerini daha çok erkenben çatlatma iğnesi olduğumda doktorum direkt söylemişti 14. Gün itibariyle test yap öncesi hep yalancı çıkar diye. 14. Gün yaptığımda pozitifi görmüştüm ama acaba yine iğneden mi diye şüphelenip sevinememiştim. Aynı gün gidip Kan verince gebe olduğumu öğrenmiştim.
CinnamonQueen ben de dupaston kullanıyordum doktor 14. Günden sonra test yap gebelik pozitif ise devam edeceksin önlem amaçlı tutunma süreci risk olmasın diye, negatif ise bırakırsın periyod başlar demişti. Bence sen de negatifi görmeden bırakma, ilaç bitse bile yine al devam et derim.
Evet progesteron olduğu için direkt tetikliyor. Bıraktıktan 3-4 gün sonrasında kanama başlıyor. İlk defa foliküler kist olmuştum yumurtam çatlamamış büyümüş, doktorum dupaston kullandırdı 5-6 gün sonra bıraktım 4. Gün periyodum başladı temizlendi. Takipli ayda ilk defa ovittelle denedik dupastonu hiç bıraktırmadı bana, pozitif negatif netleşinceye kadar kullanmaya devam dedi. Gebelik testi için de en kesin sonucu 14. Gün vermişti. 11-12’de de yanılma payı oluyormuş. kanda pozitif çıkınca dupastona hep devam ettim. Ayın başında 8. Haftamdı boş gebelik olduğunu öğrendik ne yazık ki o zaman doktorum dupastonu bıraktırdı. Yine 4. Gününde aktif kanamayla düşük yaptım.Doktorlar genelde 10 günlük veriyorlar duphastonu adete de daha 4-5 gün kalmış oluyor. Peki 10 gün kullanıp bırakmak adeti mi tetikliyor acaba? İlk gebeliğimde bana da doktorum yumurtlamadan sonra başlattı adet olmadığın sürece ilaca devam et demişti. Acaba ben de mi öyle yapsam
Size doktorlarınız söylemedi mi 2. Haftadan sonra test yapın diye. Paranıza yazık testleri boşa kullanıyosunuz. İğne sonrası minimum 12 gün’de hep yalancı pozitif verir. 14. Gün ve sonrası doğru sonucu alabilirsiniz.
Canım benim bende biliyorum iğne etkisi olduğunu ilk tedavim iğne etkisi nezaman geçecek merak edip yapıyorum…ayrıca ne yazık ki doktor da söylemediburadakiler ilgisiz pek bişey bilmiyorlar doğu da bir ildeyim saol bilmediğimi düşünüp bilgilendirdiğin için
Yaa canım benim çok geçmiş olsun inşallah tekrardan sağlıcakla nasip olurEvet progesteron olduğu için direkt tetikliyor. Bıraktıktan 3-4 gün sonrasında kanama başlıyor. İlk defa foliküler kist olmuştum yumurtam çatlamamış büyümüş, doktorum dupaston kullandırdı 5-6 gün sonra bıraktım 4. Gün periyodum başladı temizlendi. Takipli ayda ilk defa ovittelle denedik dupastonu hiç bıraktırmadı bana, pozitif negatif netleşinceye kadar kullanmaya devam dedi. Gebelik testi için de en kesin sonucu 14. Gün vermişti. 11-12’de de yanılma payı oluyormuş. kanda pozitif çıkınca dupastona hep devam ettim. Ayın başında 8. Haftamdı boş gebelik olduğunu öğrendik ne yazık ki o zaman doktorum dupastonu bıraktırdı. Yine 4. Gününde aktif kanamayla düşük yaptım.
O yüzden bana sorarsanız dupastonu sonucunuz netleşmeden bırakmayın derim. Benim ilaç bitiyodu yenisini alıyorduk.güzel mutlu sağlıklı sonuçlarınız olsun inşallah
Aynen bana da öyle dedi, bana duphastın bitince test yapacaksın dedi. 20 tane var sabah akşam kullanıyorum aşılamadan sonraki 11. Günde ilaç bitmiş olacak o zaman test vermiş olacağım. İnşallah tutunur bebeğimAh canım kıyamam boşuna bitirme testlerini daha çok erkenben çatlatma iğnesi olduğumda doktorum direkt söylemişti 14. Gün itibariyle test yap öncesi hep yalancı çıkar diye. 14. Gün yaptığımda pozitifi görmüştüm ama acaba yine iğneden mi diye şüphelenip heyecanlanamamıştım. Aynı gün gidip Kan verince gebe olduğumu öğrenmiştim.
CinnamonQueen ben de dupaston kullanıyordum doktor 14. Günden sonra test yap gebelik pozitif ise devam edeceksin önlem amaçlı tutunma süreci risk olmasın diye, negatif ise bırakırsın periyod başlar demişti. Bence sen de negatifi görmeden bırakma, ilaç bitse bile yine al devam et derim.
Aynen bana da öyle dedi, bana duphastın bitince test yapacaksın dedi. 20 tane var sabah akşam kullanıyorum aşılamadan sonraki 11. Günde ilaç bitmiş olacak o zaman test vermiş olacağım. İnşallah tutunur bebeğim
Senin nasıldı süreç ? Umarım olumlu olmuştur
Yukarı da yazdım sürecimi aslında bakabilirisiniz, benim doktorum 14. Günü beklememi söyledi o zamana kadar olan tüm gebelik semptomlara da iğne etkisi dedi. Böylece bende kafamda kurup gebe miyim değil miyim endişesine girmedim sürpriz sonuç çıkınca da mutlu oldum. kendimi şartlayıp heyecanlı bekleyip negatif alsam daha çok üzülebilirdim. 11-12. Günde de idrar testi yanılma verebiliyormuş.Evet progesteron olduğu için direkt tetikliyor. Bıraktıktan 3-4 gün sonrasında kanama başlıyor. İlk defa foliküler kist olmuştum yumurtam çatlamamış büyümüş, doktorum dupaston kullandırdı 5-6 gün sonra bıraktım 4. Gün periyodum başladı temizlendi. Takipli ayda ilk defa ovittelle denedik dupastonu hiç bıraktırmadı bana, pozitif negatif netleşinceye kadar kullanmaya devam dedi. Gebelik testi için de en kesin sonucu 14. Gün vermişti. 11-12’de de yanılma payı oluyormuş. kanda pozitif çıkınca dupastona hep devam ettim. Ayın başında 8. Haftamdı boş gebelik olduğunu öğrendik ne yazık ki o zaman doktorum dupastonu bıraktırdı. Yine 4. Gününde aktif kanamayla düşük yaptım.
O yüzden bana sorarsanız dupastonu sonucunuz netleşmeden bırakmayın derim. Benim ilaç bitiyodu yenisini alıyorduk.güzel mutlu sağlıklı sonuçlarınız olsun inşallah