Merhabalar bende çarşamba günü çatlatma iğnesi yaptırdım şuan eşimle günleri değerlendiriyoruz.önceki ay ilk denememdi döllenme oluştu fakat değer düşmeye başladı ve adet oldum 4 gün geçikmeyle.sizin doktorunuz neler önerdi acaba paylaşabilimisiniz?Merhabalar,ilk denemem tutmadı yumurtam çatladı fakat döllenme olmadı (otriville+klomen kullandım) tedaviye devam edip 2.kez çatlatma iğnesi olacağım.2.denemede hamile kalanlar tecrübelerini paylaşabilir mi ? Ya da art Arda çatlatma iğnesi olmanın sakıncaları var mı ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Henüz görüşmeye gitmedim cumartesi gideceğim.Klomen ve otriville mi kullandınız ?Merhabalar bende çarşamba günü çatlatma iğnesi yaptırdım şuan eşimle günleri değerlendiriyoruz.önceki ay ilk denememdi döllenme oluştu fakat değer düşmeye başladı ve adet oldum 4 gün geçikmeyle.sizin doktorunuz neler önerdi acaba paylaşabilimisiniz?
Famera +ovitrelle kullandımHenüz görüşmeye gitmedim cumartesi gideceğim.Klomen ve otriville mi kullandınız ?
Merhaba sevgili balkalp doktor çatlatma iğnrsinden sonra tutunması için ilaç vs önerdimi size acabaBenim de ikinci denemem olacak. Gonal f ve letu kullandım bu gece çatlatma iğnesi yapacam aşılama mı yapsak yoksa doğal yolla devam mı etsek bilmiyoruz
Hayır hiç bir ilaç vermedi sadece daha önce kullandığım glifor şeker ilacına devam etmemi söylediMerhaba sevgili balkalp doktor çatlatma iğnrsinden sonra tutunması için ilaç vs önerdimi size acaba
Merhaba benim 3 denememde tuttu inşallah sizinde tutmuştur, doktora ne zaman gitmeliyim kafa karışık 1 Aralik'ta catlatma iğne oldumMerhabalar,ilk denemem tutmadı yumurtam çatladı fakat döllenme olmadı (otriville+klomen kullandım) tedaviye devam edip 2.kez çatlatma iğnesi olacağım.2.denemede hamile kalanlar tecrübelerini paylaşabilir mi ? Ya da art Arda çatlatma iğnesi olmanın sakıncaları var mı ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Aynı şeyi merak ediyorum 17 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 1 ocakta test yaptım silik çıktı çok ümitlendim kan testi verdim 2.14 çıktı doktorum negatif ama bu yükselebileceğini Bi değer başımıza geldi daha önce dedi dahada ümitlendim ama o gece adet oldum tutmadı malesef şimdi aletimin 4.günü tekrar yumurta büyütme iğnesine başlıyorum tutan kadınlardan biraz öneri istiyorum şunu şöyle yaparsanız daha iyi denilebilecek şeylerMerhabalar,ilk denemem tutmadı yumurtam çatladı fakat döllenme olmadı (otriville+klomen kullandım) tedaviye devam edip 2.kez çatlatma iğnesi olacağım.2.denemede hamile kalanlar tecrübelerini paylaşabilir mi ? Ya da art Arda çatlatma iğnesi olmanın sakıncaları var mı ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
tuttu mu canımBenimde 2.ay klomen +ovitrella Ocak 13 u bekliycem ins bu defa tutar ya
Maalesef tutmadı yatuttu mu canım
Merabalar durumunuz nedir merak ettim ben 3.denememde oğluma kavuştum inşallah herkese nasip olur aklınıza takılan birsey varsa sorabilirsinizMerhabalar,ilk denemem tutmadı yumurtam çatladı fakat döllenme olmadı (otriville+klomen kullandım) tedaviye devam edip 2.kez çatlatma iğnesi olacağım.2.denemede hamile kalanlar tecrübelerini paylaşabilir mi ? Ya da art Arda çatlatma iğnesi olmanın sakıncaları var mı ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba 2.denemem de başarısız oldu doktor rahim filmi istedi çektirdim temiz çıktı şükür.Eşimin sperm değerleri çok çok düşük en alt seviyelerde çıktı galiba bu sebepten dolayı olamadı.Şimdi onun değerlerini yükseltmek için çabalıyoruzMerabalar durumunuz nedir merak ettim ben 3.denememde oğluma kavuştum inşallah herkese nasip olur aklınıza takılan birsey varsa sorabilirsiniz
İnşallah yükselir geçmiş olsunMerhaba 2.denemem de başarısız oldu doktor rahim filmi istedi çektirdim temiz çıktı şükür.Eşimin sperm değerleri çok çok düşük en alt seviyelerde çıktı galiba bu sebepten dolayı olamadı.Şimdi onun değerlerini yükseltmek için çabalıyoruz
Merhabalar benimde 2.iğnem ve 7.günüm femara+ovitrelle kulllandım haftaya belli olur inşallah