Çatlatma ignesi 15.gün

Miniko33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2025
4
1
1
28
Merhaba 4.martta catlatma ignesi vurulmustum 12.gün test yaptım silik cıktı. 14. Gün kan testi verdim beta 93.01 cıktı. Sizce hamilemıyım ? Yoksa ignenin etkisi mi

Hamilesiniz bence tebrik ederim. Bende perşembe günü iğne vuruldum. Siz neler hissettiniz belirtiniz varmıydı?
Insallah ya cok tesekkr ederm. Aslında çok burdakı kisilerin yorumlarını okudum bu benim 2. Denemem. Ve hic bir belirti hissetmedım. Basta tutmadıgını düsündüm. Son 2 gündür sadece kasık agrım var oda her adet gününe yakın olabılen agrılarımdan. O yüzden cok umdum yoktu. Gögüs vs hic bir belirtim olmadı

Betaya yansıdığına göre hamilesin tebrik ederim 🌸belirti var mıydı peki

Insallah ya cok tesekkr ederm. Aslında çok burdakı kisilerin yorumlarını okudum bu benim 2. Denemem. Ve hic bir belirti hissetmedım. Basta tutmadıgını düsündüm. Son 2 gündür sadece kasık agrım var oda her adet gününe yakın olabılen agrılarımdan. O yüzden cok umdum yoktu. Gögüs vs hic bir belirtim olmadı. 15. Günüm bugun ve sadece cok hafif düzeyde gögsüm agrıyor

Insallah ya cok tesekkr ederm. Aslında çok burdakı kisilerin yorumlarını okudum bu benim 2. Denemem. Ve hic bir belirti hissetmedım. Basta tutmadıgını düsündüm. Son 2 gündür sadece kasık agrım var oda her adet gününe yakın olabılen agrılarımdan. O yüzden cok umdum yoktu. Gögüs vs hic bir belirtim olmadı. 15. Günüm bugun ve sadece cok hafif düzeyde gögsüm agrıyor
Benimde öyle günüm 1 gün geçti hiç bir belirti yok ne adet ne hamilelik :) bekliyorum bende her ay negatif görmekten sıkıldım 1 hafta geçsin gelmezse direkt kan vericem sizde sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız umarım banada duanızda yer ayırırsanız sevinirim ☺️🌸

Benimde öyle günüm 1 gün geçti hiç bir belirti yok ne adet ne hamilelik :) bekliyorum bende her ay negatif görmekten sıkıldım 1 hafta geçsin gelmezse direkt kan vericem sizde sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız umarım banada duanızda yer ayırırsanız sevinirim ☺️🌸
İnsallah cok güzel sonuclar alırsınız 🌸 bende o kadar negatif gördügüm icin buna halen ınanmakta zorluk cekıyorum🤭 ama bekleyın kendnızı sıcak tutmaya bakın rahım soguk oldgunda bebegın tutunması zor oluyormus oyle okumustum. İnsallah hepmız bu kadar cabalarımızın sonucu güzel alırız🌸

Back
X