• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 14.gün, negatif

waitforyourmiracle

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
498
149
23
27
Merhabalar kızlar, çatlatma iğnesinin 14.günündeyim. Bugün erken gebelik testim negatif çıktı. Kan vermek istiyorum ama umut bağlayıp üzülmek de istemiyorum. Bu saatten sonra pozitif görme ihtimalim var mıdır?

Aynı kaderi paylaşıyoruz. Benimde bugün 15. Günüm beklemedeyim üç gün önce test yaptım negatifti
Netleştirememek çok üzücü gerçekten. Keşke doktoruma sorsaydım iğneden kaç gün sonra test için geleyim diye 🥲 Erken davranmak istemiyordum kan için ama yılbaşı tatili girmeden yarın vereceğim sanırım

Ben de öyle cesaretsizim :/ doktoruma gitsem daha erken der diye de korkuyorum bu sefer boşuna gitmiş olacağım daha da üzüleceğim. Test verirseniz haberdar edin 🙏🏻
Bende bir kez daha negatif görmekten korkuyorum 😞 adet sancımda geçti anlamadım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah 🤲🏻 sizde haberdar edin 🫶🏻

Merhabalar kızlar, çatlatma iğnesinin 14.günündeyim. Bugün erken gebelik testim negatif çıktı. Kan vermek istiyorum ama umut bağlayıp üzülmek de istemiyorum. Bu saatten sonra pozitif görme ihtimalim var mıdır?
Merhaba, ben dün 12. günümde erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı. Bugün, yani 13. günde kan verdim, o da negatif çıktı. Normalde bugün adet olmam gereken zaman, ama saat 13.56 itibariyle henüz ses yok. Doktorumuza sorduk, daha erken, 2 Ocak gibi (aşılamadan sonra 17. güne tekabül ediyor) kan vermeniz gerek, hala pozitife dönebilir dedi. Beklemeye devam yani, ama buradan artık pozitife döneceğini sanmam. Kısmet bakalım... Siz bugün kan verdiniz mi?

Merhaba, ben dün 12. günümde erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı. Bugün, yani 13. günde kan verdim, o da negatif çıktı. Normalde bugün adet olmam gereken zaman, ama saat 13.56 itibariyle henüz ses yok. Doktorumuza sorduk, daha erken, 2 Ocak gibi (aşılamadan sonra 17. güne tekabül ediyor) kan vermeniz gerek, hala pozitife dönebilir dedi. Beklemeye devam yani, ama buradan artık pozitife döneceğini sanmam. Kısmet bakalım... Siz bugün kan verdiniz mi?
bence doktorunuz böyle dediyse vardır bir bildiği, belki de dönecek sperm 5 gün yaşayabiliyor🙏🏻 bizler sonucunda daha fazla üzülmeyelim diye her zaman en kötüsünü düşünüyoruz ama regl olmadıkça umut var 😃 Kan verdim ben de bugün yılbaşından sonraya kalmak istemedim gebelik yoksa eğer zaten düşük bir değer gelir

bence doktorunuz böyle dediyse vardır bir bildiği, belki de dönecek sperm 5 gün yaşayabiliyor🙏🏻 bizler sonucunda daha fazla üzülmeyelim diye her zaman en kötüsünü düşünüyoruz ama regl olmadıkça umut var 😃 Kan verdim ben de bugün yılbaşından sonraya kalmak istemedim gebelik yoksa eğer zaten düşük bir değer gelir
Sonucunuz ne acaba bende sizin gibiyim bugün iğnenin 14.günü normal kaset test yaptım tek çizgi çıktı 🥺

Bakalım yarın gidicem son üç dört saatir okumadığım sayfa kalmadı artık olmadığına ikna oldum bende çünkü herkes 14.gün silk çizgi görmüş :(
Umarım bu yıl bize uğur getirir ve bizimde kucaklarımız dolar 🙏🏻❤️

Eklentiler

• 61D8EF0A-3199-433B-BB89-8A745C56DA5D.jpeg
    61D8EF0A-3199-433B-BB89-8A745C56DA5D.jpeg
    35,5 KB · Görüntüleme: 533
Back