Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam negatif mi canısı gölge silik donedebilir gerçi Allah büyükçatlatma iğnesinin 13. günü testte negatif çıkıp daha sonra pozitife dönen oldumu ?
reglimi oldun benimde 12. gün kaset test yaptım ama ilk idrarla yapmadım negatif benimde pek umudum kalmadibugun regli oldun :/
durum ne :/reglimi oldun benimde 12. gün kaset test yaptım ama ilk idrarla yapmadım negatif benimde pek umudum kalmadi
iğneden sonra 14. gün kan verdim 2.30 çıktı negatif yanidurum ne :/
Aslında adet daha gelmedi ise yükselebilir gibi de kuzum bilemedkm erken umutsuzlanmaiğneden sonra 14. gün kan verdim 2.30 çıktı negatif yani
bir hafta kadar beklicem regli olmazsam tekrar gidicemAslında adet daha gelmedi ise yükselebilir gibi de kuzum bilemedkm erken umutsuzlanma
Benimde pko 14 test yaptım negatif bugün 15. Adet olmadım sol kasık ağrısı ve göğüs ağrısı var sizin durum nedirKızlar 2 ağustosta çatlatma iğnesi oldum öncesinde 5 gün sabah akşam letu kullandım. 13. gün test yaptım negatif çıktı. Bugün 15. gün hala adet olamadım ama kasıklarımda adet sancısı var sizce pozitif olabilir mi?? PKO da var..
Benimde pko 14 test yaptım negatif bugün 15. Adet olmadım sol kasık ağrısı ve göğüs ağrısı var sizin durum nedir
Maalesef, adetim 6 gün gecikti test yaptım ilki negatif ikinci pozitif çıktı. Kan verdim beta hcg 23.1 çıktı doktor gebelik görünüyor gibi iki gün sonra yine kan verin net olsun dedi. Maalesef regl oldum çarşamba günü..Benimde pko 14 test yaptım negatif bugün 15. Adet olmadım sol kasık ağrısı ve göğüs ağrısı var sizin durum nedir
Tabiki var benim sonradan pozitif çıktı. Zor ama sabretmek gerek. Benim gebelik göründü ama sonra regl oldum kimyasal gebeliğe çevirdi. Ümidimizi kesmeyelimMerhabalar 13 catlama iğnesi oldum bugün 11 gün ilk yapıldığı gün birliktelik olmadı doktor 24 saat sonra olsun dedi bugün test yaptım tek çizgi çıktı sonradan poZitif olma ihtimali var mı? Piko var bende
Merhaba sizin kaçıncı günde pozitife döndü? Benim 15 ci gün hala tek çizgi silik çizgide yok?Tabiki var benim sonradan pozitif çıktı. Zor ama sabretmek gerek. Benim gebelik göründü ama sonra regl oldum kimyasal gebeliğe çevirdi. Ümidimizi kesmeyelim
Kaçıncı gün pozitif gördünüz peki ? İnşallah Allah isteyen herkese verir beklemek çok zor yaTabiki var benim sonradan pozitif çıktı. Zor ama sabretmek gerek. Benim gebelik göründü ama sonra regl oldum kimyasal gebeliğe çevirdi. Ümidimizi kesmeyelim
Benim 14.gün negatif çıktı bugün 16. Test yapmaya korkuyorum hala regl olmadım ama kasık ağrım yok denecek kadar az oluyor göğüs ağrım devam ediyor. Bugün cumartesi pazartesi gününe kadar bekleyeceğim sanırım umarım pozitife dönerKaçıncı gün pozitif gördünüz peki ? İnşallah Allah isteyen herkese verir beklemek çok zor ya
Bende pazartesi kan testi yapcam inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz benim hiç belirtim yok sadece kasıklarıma ara ara ağrı giriyor başka yok belirti olmadan pozitif sonuç alan var mı acaba ?Benim 14.gün negatif çıktı bugün 16. Test yapmaya korkuyorum hala regl olmadım ama kasık ağrım yok denecek kadar az oluyor göğüs ağrım devam ediyor. Bugün cumartesi pazartesi gününe kadar bekleyeceğim sanırım umarım pozitife döner
Sonucunuz ne olmuştu lütfen cevap verin bende bugün 14. Gün kan verdim 0.100 çıktıiğneden sonra 14. gün kan verdim 2.30 çıktı negatif yani