- 22 Mart 2024
- 254
- 44
- 13
- 28
- Konu Sahibi girlll5587
-
Canım saat gece 11 uyu uyan sabah bi kan testi ile kesinleştir işi kaset testler de bazen işi karıştırabiliyor ama negatife döndükten sonra silik çizgi de çıksa gebelik kabul ediyorlar çok okudum sayfadaNegatif olan da bu ; ayrıca bu teste ilk 2 damla damlattım algılamadı sonra bir damla daha ekledim öyle test kıpkırmızı oldu dağıldı sonra böyle oldu
İkincisi hiç algılamadı başta dağıldı sonra tek çizgi olduBence gebelik olmasa var göstermez tek çizgiye düştüğü andan sonra
Test bozuk olabilir bi test var çok iyi adı predictor dü o tamamen kan vermek ile aynı sonucu veriyor herhalde en son aldığımda 130 tl falandı ama ben kimyasal gebelik geçirmiştim 12 falandı değerim onu bile gayet güzel iki çizgi göstermişti şimdi çok merak ettiysen bi nöbetçi eczaneden bulun eşinle yap mademİkincisi hiç algılamadı başta dağıldı sonra tek çizgi oldu
Yok hayır yarın da adet olmazsam kan veririm bakalım artıkTest bozuk olabilir bi test var çok iyi adı predictor dü o tamamen kan vermek ile aynı sonucu veriyor herhalde en son aldığımda 130 tl falandı ama ben kimyasal gebelik geçirmiştim 12 falandı değerim onu bile gayet güzel iki çizgi göstermişti şimdi çok merak ettiysen bi nöbetçi eczaneden bulun eşinle yap madem
İnşallah olmazsın rabbim mutlu haberi almak nasip etsin kesin çıkarYok hayır yarın da adet olmazsam kan veririm bakalım artık
Amin Allah razı olsunİnşallah olmazsın rabbim mutlu haberi almak nasip etsin kesin çıkar
Verdiniz mi kanAmin Allah razı olsun
NagatifVerdiniz mi kan
Ben 31 Mayıs gece 00.00 da çatlatma iğnesi oldum 1 haziranı baz alarak bugün 13. Günüm ilk testi 10. Günde yaptım negatifti 11. Gün de pozitifti 12. Gün de yapmadım 13. Gün de sabah yaptım ilk idrarla böyleydi sonra öğleden sonra 3 gibi bir test yaptım onda negatif çıktı çok saçma sapan hal aldı
Bugün testi tekrarla17 haziran çatlatma iğnesi oldum dün ve bugun test yaptım bakabılırmısıniz
NegatifBugün testi tekrarla
Testı erken yaptıgın için çıkmamış hamileyşm kan testı verdım tavsıyem adet gecıkınce yapın yoksa boş yere uzulmış olursjnız benım gıbıNegatif
merhaba ben de iynenin 9cu gunu test neqatif.11.12.13gunu pozitif cikdi hcg verdim 9.41 cikdi doktor tekrarlamami.isdedi bu durumu yasayan varmi iyne etkisi ola bilirmkCanım saat gece 11 uyu uyan sabah bi kan testi ile kesinleştir işi kaset testler de bazen işi karıştırabiliyor ama negatife döndükten sonra silik çizgi de çıksa gebelik kabul ediyorlar çok okudum sayfada
Merhaba bende 13. Gün bugün negatif idrar sizinde mi böyle olmuştuTestı erken yaptıgın için çıkmamış hamileyşm kan testı verdım tavsıyem adet gecıkınce yapın yoksa boş yere uzulmış olursjnız benım gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?