Çatlatma ignesi 13.gun pembe leke

Buhayatbenim

Can parçam oğlum
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.465
Puanlar
133
Kixlar iki gundur test yapiyorum silikte olsa pozitif bugun siddetli agriyla pembe lekem geldi ve baska gelen giden yok kafam.karisik bu ay da mi.olmadi dersiniz ?

Testler silikte olsa pozitif bence yerleşme lekesi yaşamıssın dikkat et sen kan ver derim

Testler silikte olsa pozitif bence yerleşme lekesi yaşamıssın dikkat et sen kan ver derim

Aaa merhaba canim nasilsin? Canim ignede beta hcg varmis etkisinden pozitif cikabiliyor diyor bazilari bazilari ise ignein etkisi 12. 13.gune kalmaz diyor kafam.karmakarisik... İnsallah yerlesmedir bu surec yipratiyo insani inofolic combi kullandim.bu ay yumurtam.kendi gelismis catlamasi icin igne oldum yumurta takibi yaptirdim.bu aydan umudum vardi baya hayirlisi insallah vardir..

Merhaba sekerim iyiyim sen nasılsın
Bende inofolicle kaldım
Ama şunu söyliyim bende 1 ay catlama iğnesi oldum doktor 10 güne kadar test yapma ignenin etkisi 10 a kadar sürüyormuş
Hatta ignenin prospektüsünde bile bulabilirsin tatlım ben hissediyorum hamilesin sen yarın sabah tekrarla yada kan ver derim hadi inş

Agzindan bal damliyor canim insallah oyleyimdir insallah insallah ben bunlari hic ilk idrarla.yapmadim bugun iki tane aldim tekini sabah ilk idrarla yapicam cikarsa kan veririm hamilelik nasil gidiyor umarim.hersey yolundadir insallah ckk rahat bir hamilelik ve dogum gecirirsin cnm

Sabahki testinde daha net cıkacak söyliyim :) simdi uyuyamıyorsundur heyecandan :) ben 2 kez yaşadım o duyguyu allahım sonunu hayır etsin saglıkla kavuşalım
Cok şükür iyiyim hafif bulantı dısında bir sıkıntım yok amin allah razı olsun rabbim sanada bu duyguyu tattırsın ilk önce güzel cift cizgi sonra kanda güzel deger,kesesi,bebegi ve kalbini duymayı sonrada öpüp koklamayı nasip etsin inşallah ilk olacak sanırım allahım isteyen herkeze tez vakitte nasip etsin

ALLAH razi olaun canim ALLAH guzel yuregine gore versin insallah benim ilk olacak insallah ... Sen beni sevindirdin moral verdin Rabbimde seni sevindirsin insallah

Allah hepimizden razı olsun sekerim testlerin baya baya ben burdayım anne diyor yazmadan geçmek istemedim iğne etkisi felan degil bence yeni yeni yerleşiyor kuzu sana sabahki testini bekliyor olucam haber et banada kuzum rabbim herkezin gönlüne göre versin inş
ALLAH razi olaun canim ALLAH guzel yuregine gore versin insallah benim ilk olacak insallah ... Sen beni sevindirdin moral verdin Rabbimde seni sevindirsin insallah

Allah hepimizden razı olsun sekerim testlerin baya baya ben burdayım anne diyor yazmadan geçmek istemedim iğne etkisi felan degil bence yeni yeni yerleşiyor kuzu sana sabahki testini bekliyor olucam haber et banada kuzum rabbim herkezin gönlüne göre versin inş

Haber veririm.canim hayirlisi artik ben.kendimi kotuye hazirladim.nasil olsa iyi geceler diliyoerum ,

Sabah kalktim adet olmusum bu ayda olmadi

Senin sadece inofolicle mi oldu gebelik igne hap falan kullanmadin di mi canim. Bide ben bana polip suphen var adet olunca gel dedi insallah bide basima polip cikmaz.beni dualarinda hic unutma lutfen ne olur.. Bu duyguyu yasamak cok.istiyorum

Senin sadece inofolicle mi oldu gebelik igne hap falan kullanmadin di mi canim. Bide ben bana polip suphen var adet olunca gel dedi insallah bide basima polip cikmaz.beni dualarinda hic unutma lutfen ne olur.. Bu duyguyu yasamak cok.istiyorum
İnşallah cıkmaz tatlım tek inofolic combi ile hamile kaldım pkoydum 1.5 sene korunmadım bu zamana nasipmiş inşallah tattırsın rabbim sana ve isteyen herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…