Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba geçen hafta adet oldum üçüncü günden itibaren femara kullandım beş gün beşinci gün kontrole gittim 9 Ağustos cuma günü akşam 6 da ovitrella iğnesi yapıldı sağ kasığım da 3 tane 18 m sol kasığım da 16 m gelişmişti. Size birşey sormak istiyorum döllenmenin olup olmadığını nasıl anlaya biliriz ama
Merhaba geçen hafta adet oldum üçüncü günden itibaren femara kullandım beş gün beşinci gün kontrole gittim 9 Ağustos cuma günü akşam 6 da ovitrella iğnesi yapıldı sağ kasığım da 3 tane 18 m sol kasığım da 16 m gelişmişti. Size birşey sormak istiyorum döllenmenin olup olmadığını nasıl anlaya biliriz ama
Bende de halsizlik var gibi de bir kızım var 6 yaşında kardeşi olsun istedik 1 buçuk yıldır deniyoruz 4 tane düşüğüm oldu düşük yapmamın sebebi tüplerimin tıkalı olmadı hsg de açılmadı ameliyatta açıldı ve tuhaf olan şey benim kızım doğal yolla gebelik oldu yani hiç beklemiyordum gebeliği hatta ama bu ikinci çocuk planlaması çok yıprattı beni. Ara ara Şiddetli kasık ağrımız oluyor mu peki