çatlatma ıgnesi 12.gun

mucizegs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2024
6
1
32
Çatlatma ignesının 12. günü kan da hcg 0.6 çıktı sızce erken mı yaptım yükselme ıhtımalı varmı

benim doktorum regl gününe kadar yapma test demisti. bence erken. belli olmaz 🥲 14.gün tekrar yapın bence

umarım ılk çocuğum çatlatma ıgnesıyle olmuştu onda 12 gün pozıtıf çıkmıştı bunda böyle çıkınca çok üzüldüm 😔

umarım ılk çocuğum çatlatma ıgnesıyle olmuştu onda 12 gün pozıtıf çıkmıştı bunda böyle çıkınca çok üzüldüm 😔
Merhaba geçen hafta adet oldum üçüncü günden itibaren femara kullandım beş gün beşinci gün kontrole gittim 9 Ağustos cuma günü akşam 6 da ovitrella iğnesi yapıldı sağ kasığım da 3 tane 18 m sol kasığım da 16 m gelişmişti. Size birşey sormak istiyorum döllenmenin olup olmadığını nasıl anlaya biliriz ama

Merhaba geçen hafta adet oldum üçüncü günden itibaren femara kullandım beş gün beşinci gün kontrole gittim 9 Ağustos cuma günü akşam 6 da ovitrella iğnesi yapıldı sağ kasığım da 3 tane 18 m sol kasığım da 16 m gelişmişti. Size birşey sormak istiyorum döllenmenin olup olmadığını nasıl anlaya biliriz ama
ılk çocuğumda halsizlik başka belirti yoktu iğneden 12. gün sonra kan verdiğimde kanda pozitif çıktı

ılk çocuğumda halsizlik başka belirti yoktu iğneden 12. gün sonra kan verdiğimde kanda pozitif çıktı
Bende de halsizlik var gibi de bir kızım var 6 yaşında kardeşi olsun istedik 1 buçuk yıldır deniyoruz 4 tane düşüğüm oldu düşük yapmamın sebebi tüplerimin tıkalı olmadı hsg de açılmadı ameliyatta açıldı ve tuhaf olan şey benim kızım doğal yolla gebelik oldu yani hiç beklemiyordum gebeliği hatta ama bu ikinci çocuk planlaması çok yıprattı beni. Ara ara Şiddetli kasık ağrımız oluyor mu peki

Merhaba kızlar
Çatlama iğnesinin 11 günü sizce pozitif mi yoksa iğne etkisi mi?

Eklentiler

• IMG_20240830_195603.jpg
    IMG_20240830_195603.jpg
    162,2 KB · Görüntüleme: 24
X