Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Ben gun gun takip etmedim. Bugun merak edip yaptim, yarin sabah tekrarlayacagim. Umarim belirginlesir12. gün çok kritik bi gün hep iğne etkisi 12 gün sonra geçer deniyor malum:) Ama bence çok yüksek ihtimal iğne etkisi geçmiştir genelde gün gün takip edenlerin çoğunlukla 10.günde negatife dönüyor gibi gördüm ben hep.Her şeyi yarın yapacağınız testin silikleşip koyulaşması ya da kan testi belirler.
İnşallah sağlıklı bir gebelik başlangıcındasınızdır![]()
2-3 gun daha bekleyin bence en azindanBugün benim de 10. Gün sizce test yapsam mı çok merak ediyorum ya
12ci gun erken 17 18de net cizgiyi gorursunKizlar 25 agustosta catlatma ignesi oldum. Bugun 12. Gun, test yaptigimda silik cizgiydi. Sizce igneden dolayi midir yoksa yeni olusan bir gebelik yuzunden midir
Merhaba bende 25ağustosta iğne vuruldum bugün 13.günümüz sizinde benimde. İlk denememi çatlatma iğnesinde sizin? Benim bu 2. Denemem .ilkinde 13.gün yapmıştım negatifti 17. Günde adetim gelmişti.inşallah bu ay vardır gebelik .test yapmıyorum beklicem malesefKizlar 25 agustosta catlatma ignesi oldum. Bugun 12. Gun, test yaptigimda silik cizgiydi. Sizce igneden dolayi midir yoksa yeni olusan bir gebelik yuzunden midir
Ilk kez igne oldum. Yarin tekrar bir test yapicam pek umutlanmamaya calisiyorum. Umarim iyi sonuclar alirizMerhaba bende 25ağustosta iğne vuruldum bugün 13.günümüz sizinde benimde. İlk denememi çatlatma iğnesinde sizin? Benim bu 2. Denemem .ilkinde 13.gün yapmıştım negatifti 17. Günde adetim gelmişti.inşallah bu ay vardır gebelik .test yapmıyorum beklicem malesef
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsunIlk kez igne oldum. Yarin tekrar bir test yapicam pek umutlanmamaya calisiyorum. Umarim iyi sonuclar aliriz
yarin sizde test yapabilirsiniz benceİnşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Ben pek umutlu değilim bu ay tek yumurtam vardı bide adet belirtilerim başladı. 14 aydır öncesinden hep test yapıyorum negatif görmekten sıkıldımyarin sizde test yapabilirsiniz bence
Merhaba test yaptiniz mi durumunuz ne merak ettmMerhaba bende 25ağustosta iğne vuruldum bugün 13.günümüz sizinde benimde. İlk denememi çatlatma iğnesinde sizin? Benim bu 2. Denemem .ilkinde 13.gün yapmıştım negatifti 17. Günde adetim gelmişti.inşallah bu ay vardır gebelik .test yapmıyorum beklicem malesef
melek hanım test yaptınız mı acaba?Bugün benim de 10. Gün sizce test yapsam mı çok merak ediyorum ya
Evet şuan hamileyim çok şükürmelek hanım test yaptınız mı acaba?
YaaEvet şuan hamileyim çok şükür![]()
Amin Allah razı olsun. Darısı inşallah isteyen herkesin başınaYaaAllah sag saglim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bize
![]()