• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi 12. Gun

gzmlt

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2023
19
2
6
Kizlar 25 agustosta catlatma ignesi oldum. Bugun 12. Gun, test yaptigimda silik cizgiydi. Sizce igneden dolayi midir yoksa yeni olusan bir gebelik yuzunden midir

12. gün çok kritik bi gün hep iğne etkisi 12 gün sonra geçer deniyor malum:) Ama bence çok yüksek ihtimal iğne etkisi geçmiştir genelde gün gün takip edenlerin çoğunlukla 10.günde negatife dönüyor gibi gördüm ben hep.Her şeyi yarın yapacağınız testin silikleşip koyulaşması ya da kan testi belirler.
İnşallah sağlıklı bir gebelik başlangıcındasınızdır🥰

12. gün çok kritik bi gün hep iğne etkisi 12 gün sonra geçer deniyor malum:) Ama bence çok yüksek ihtimal iğne etkisi geçmiştir genelde gün gün takip edenlerin çoğunlukla 10.günde negatife dönüyor gibi gördüm ben hep.Her şeyi yarın yapacağınız testin silikleşip koyulaşması ya da kan testi belirler.
İnşallah sağlıklı bir gebelik başlangıcındasınızdır🥰
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Ben gun gun takip etmedim. Bugun merak edip yaptim, yarin sabah tekrarlayacagim. Umarim belirginlesir

Kizlar 25 agustosta catlatma ignesi oldum. Bugun 12. Gun, test yaptigimda silik cizgiydi. Sizce igneden dolayi midir yoksa yeni olusan bir gebelik yuzunden midir
Merhaba bende 25ağustosta iğne vuruldum bugün 13.günümüz sizinde benimde. İlk denememi çatlatma iğnesinde sizin? Benim bu 2. Denemem .ilkinde 13.gün yapmıştım negatifti 17. Günde adetim gelmişti.inşallah bu ay vardır gebelik .test yapmıyorum beklicem malesef

Merhaba bende 25ağustosta iğne vuruldum bugün 13.günümüz sizinde benimde. İlk denememi çatlatma iğnesinde sizin? Benim bu 2. Denemem .ilkinde 13.gün yapmıştım negatifti 17. Günde adetim gelmişti.inşallah bu ay vardır gebelik .test yapmıyorum beklicem malesef
Ilk kez igne oldum. Yarin tekrar bir test yapicam pek umutlanmamaya calisiyorum. Umarim iyi sonuclar aliriz

Merhaba test yaptiniz mi durumunuz ne merak ettm

Merhaba yapmadım test bugün çatlatma iğnesi sonrası 16.günüm. Beklenen adet günüm çarşamba günü. Adet belirtilerim başladı zaten adet olucam kesin. Siz naptınız

Ben 10 ağustosta çatlatma iğnesi olup
22 ağustosta silik de olsa çift çizgi görmüştüm
Aynı gün kanda 34 çıkmıştı beta
3 gün sonra da 120 çıkmıştı

3 sene önceydi çok şükür bir kızım oldu
Şimdi yine aynı süreçteyim 1 temmuzda çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bakalım

Merhabalar benimde bu ay 2.kes ovitrelle tedavim geçen ay 1 yumurtam vardı maalesef negatif oldu bu ay 5 yumurtam oluştu bugün 10.gun geçen ay 9.gun test negatifti bu ay pozitif çıktı acaba test yapsammi bidaha

Back