• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 12. Gün regl ağrısı

anonim21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar bugün 12. Günüm ve aşırı regl ağrım var bi gidip bi geliyor. Kabızlıkta çekiyorum bunlar gebelik belirtisi mi? Yaşayan var mı aranızda:(

Kızlar bugün 12. Günüm ve aşırı regl ağrım var bi gidip bi geliyor. Kabızlıkta çekiyorum bunlar gebelik belirtisi mi? Yaşayan var mı aranızda:KK43:
Evet , gebelik belirtisi de olabilir. Eğer gününüz yakınsa veya geldiyse test yapın. Döllenme olduysa 12. Günde çıkar

Merhaba benimde bugün iğneden sonraki 12. Günüm bende de kasık Ağrıları var umarım hamileyizdir
Sizinde regl ağrınız var mı? Ben bundan önce iki kere çatlatma iğnesi vurmuştum ikisinde de asla regl ağrısı yoktu sadece kasık ağrısı vardı, regl olmadan bir gün önce ağrı gelirdi sabahında olurdum zaten. Ama bu 3. Çatlatma iğnem Ve garip bir şekilde 7. Günden beri adet ağrım var gidip geliyor

Sizinde regl ağrınız var mı? Ben bundan önce iki kere çatlatma iğnesi vurmuştum ikisinde de asla regl ağrısı yoktu sadece kasık ağrısı vardı, regl olmadan bir gün önce ağrı gelirdi sabahında olurdum zaten. Ama bu 3. Çatlatma iğnem Ve garip bir şekilde 7. Günden beri adet ağrım var gidip geliyor
Evet malesef regl ağrım var. Benimde ikinci iğnem geçen ay da böyle ağrılarım olmuştu pek umudum yok açıkçası

Back
X