Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi yap bide istersenKızlar bugün 14.günüm çatlatma iğnesi olalı 12.günü test yaptım negatif çıktı böyle durumu olup sonradan pozitif gören var mi
Benim zaten negatif çıktı etki falan kalmamış da14. Gün etkısı sılınır dıye bılıuorum siz yarın kan testi yapın![]()
Hayırlısı olsjn canm ya ınsalkah gelır bebıslerımız artıkBenim zaten negatif çıktı etki falan kalmamış da2 gün daha hasta olmazsam kan testi yapicam
Canım bana da ilk ay vermedi dedi bakalım kendiliğinden çatlıyor mu diye çatladı ama tutmadıHayırlısı olsjn canm ya ınsalkah gelır bebıslerımız artıkbanada doktor çatlatma iğnesi yazmadı bende nıye düye sormadım. Senın bılgın varmı canm neden yazmadı ki
Şuan 15.gun pazartesine kadar hasta olmazsam tahlil yaptırırım inşallah bebişim olurÇatlatma iğnesinden 14 gün sonra yapılan testte çıkıyor çok büyük ihtimalle.
Tamam canım hayırlısı artıkCanım bana da ilk ay vermedi dedi bakalım kendiliğinden çatlıyor mu diye çatladı ama tutmadı
Hayırlısı evet inşallah gebe kalırız da daha fazla dr kapısında bi umut beklemeyizTamam canım hayırlısı artık![]()
Ay ınsallah canım ya rabbım versın bu mutluluğu bıze ınsallahHayırlısı evet inşallah gebe kalırız da daha fazla dr kapısında bi umut beklemeyiz
Inşallah canım inşallahAy ınsallah canım ya rabbım versın bu mutluluğu bıze ınsallah![]()