Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi erken yapmışsınız. Yumurtlama ne zaman oldu2 ocakta çatlatma iğnesi oldum bugün 11. Günüm gebelik testim negatif acaba böyle 11. Gun den sonra pozitif e dönermi bide normalde bugün adet günüm ama olmadim geç yumurtaladim ondan mı
İnşallah canım çok teşekkür ederim yorumun için İnşallah hepimize dek düz versin RabbimCanım yumurtlama gününe göre daha regline birkaç gün var bence bir de gördüğüm kadarı ile iğneden sonra regl geciken olabiliyor. 11. Gün de erken bence pozitif beklemen için 13 14. Gün en çok net belli oluyor bildiğim kadarıyla inşallah pozitifi görürsün
Benimde çatlatma ignem 4 ocakta yapıldı bugün 12. Gün az önce test yaptım negatif çok üzüldümİnşallah canım çok teşekkür ederim yorumun için İnşallah hepimize dek düz versin Rabbim
4 ocakta olduysan bugün 11 gun canım olduğun günü saymıyorsun insallah pozitif e doner daha erkenBenimde çatlatma ignem 4 ocakta yapıldı bugün 12. Gün az önce test yaptım negatif çok üzüldüm
Canım merhabalar buda benim 2 çatlatma iğnem ve bende senin gibi 4 ocakta vuruldum :) ama hiç beklentim yok çünkü sivilcelerim çıkmaya başladı her adet öncesi çene bölgemde bu sekilde büyük sivilce çıkar. Ondan reglimi bekliyorum test falanda yapmıyorum :) Sizin içinde ennn hayırlısı olsun tez zamanda yavrunuza kavuşun inşallah :)Benimde çatlatma ignem 4 ocakta yapıldı bugün 12. Gün az önce test yaptım negatif çok üzüldüm
Oylemii ozaman daha umut var bilmiyordum iğne gününden beri geçmeyen kasık ağrısı yaşıyorum heran adet olcakmis gibi hayrlisi hakkımızda inşallah4 ocakta olduysan bugün 11 gun canım olduğun günü saymıyorsun insallah pozitif e doner daha erken
Amin amin aslında benimde pek fazla umudum yok benimde ikinci çatlatma ignem ilki negatifti ama benim aşırı kasık ağrım var iğne gününden beri diğerinde sadece iki üç gün olmuştu bunda geçmedi o yüzden biraaz acaba mi diyorum bel ağrısı da eşlik ediyor bakalım hayrlisi Allah'tan bunlar vesile önemli olan rabbimin dilemesi inşallah izin verir.. sen test yapmayı hiç düşünmüyonmu :)Canım merhabalar buda benim 2 çatlatma iğnem ve bende senin gibi 4 ocakta vuruldum :) ama hiç beklentim yok çünkü sivilcelerim çıkmaya başladı her adet öncesi çene bölgemde bu sekilde büyük sivilce çıkar. Ondan reglimi bekliyorum test falanda yapmıyorum :) Sizin içinde ennn hayırlısı olsun tez zamanda yavrunuza kavuşun inşallah :)
Bende PKOS var ilk çatlatma iğnemi oldum sonrasında 18 gün sonra regl oldum olumsuz sonuçlanınca gene başladık yumurtalar büyüdü tekrar kontrole gittiğimde baktık ki yumurta kendiliğinden çatlamış. O ay 20 günün sonunda adet gördüm yani sürekli olarak geç oluyordum. kendi çatladığı için o ayı es geçmek zorunda kaldık çunku catladıgında değerlendirememiştik. Hoca bu geçerli değil 2 kere daha deneyeceğiz dedi yani o 2 evre bu evre :) Çok geç oluyorum ama hoca net olarak 14 günden önce herşeyin yanıltıcı oldugunu net bi şekilde söyledi. Olumsuz görünce adet olana kadar psikolojim cidden bozuluyor sürekli ağlama krizleri tutuyor ondan hiç test yapmayı düşünmüyorum belki 15 günde direk kandan test yapar geçerim.. Zorlu süreçler elbet vaktinde nasip edecektir rabbim ama psikoloji çok kaldırmıyor :) Birde eniştem kadın doğum uzmanı fakat baska bır sehırde alanında da cok ıyıdır. Kesin olarak söylediği bir şey var HSG çekilmesi ondan sonra çatlatma iğnesi olması gerektiği ondan bu ay bende hocamdan HSG isteyeceğim. Eğer tüpler kapalıysa o kadar hormonu yumurtalıklara yüklemek mantıklı değil dedi. Bu arada testin resminde silik bir çizgi var bende görüyorum ama 14,15 günü bi bekle inşAllah hayırlı haberleri alırsın :) Kendimizi salıp tevekküle bırakalım inşAllah :)Amin amin aslında benimde pek fazla umudum yok benimde ikinci çatlatma ignem ilki negatifti ama benim aşırı kasık ağrım var iğne gününden beri diğerinde sadece iki üç gün olmuştu bunda geçmedi o yüzden biraaz acaba mi diyorum bel ağrısı da eşlik ediyor bakalım hayrlisi Allah'tan bunlar vesile önemli olan rabbimin dilemesi inşallah izin verir.. sen test yapmayı hiç düşünmüyonmu :)
Hayali çizgi ben mi görüyorum acaba yoksa görmek istediğim için mi var elimde iki test kaldı cuma günü yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem tabi
Bendede pcos var ama sendrom deil doktorun dediği kilo ver kendiliğinden olur ayni zamanda hasimato tiroidi var yani olumsuzluk çok dediğin gibi tevekkül dua sabr Allah yoktan var edendir inşallah bizde olumlu sonuçlar alırız.. haberdar et sende durumlardan inşallah güzel haberi alirsin bu ayBende PKOS var ilk çatlatma iğnemi oldum sonrasında 18 gün sonra regl oldum olumsuz sonuçlanınca gene başladık yumurtalar büyüdü tekrar kontrole gittiğimde baktık ki yumurta kendiliğinden çatlamış. O ay 20 günün sonunda adet gördüm yani sürekli olarak geç oluyordum. kendi çatladığı için o ayı es geçmek zorunda kaldık çunku catladıgında değerlendirememiştik. Hoca bu geçerli değil 2 kere daha deneyeceğiz dedi yani o 2 evre bu evre :) Çok geç oluyorum ama hoca net olarak 14 günden önce herşeyin yanıltıcı oldugunu net bi şekilde söyledi. Olumsuz görünce adet olana kadar psikolojim cidden bozuluyor sürekli ağlama krizleri tutuyor ondan hiç test yapmayı düşünmüyorum belki 15 günde direk kandan test yapar geçerim.. Zorlu süreçler elbet vaktinde nasip edecektir rabbim ama psikoloji çok kaldırmıyor :) Birde eniştem kadın doğum uzmanı fakat baska bır sehırde alanında da cok ıyıdır. Kesin olarak söylediği bir şey var HSG çekilmesi ondan sonra çatlatma iğnesi olması gerektiği ondan bu ay bende hocamdan HSG isteyeceğim. Eğer tüpler kapalıysa o kadar hormonu yumurtalıklara yüklemek mantıklı değil dedi. Bu arada testin resminde silik bir çizgi var bende görüyorum ama 14,15 günü bi bekle inşAllah hayırlı haberleri alırsın :) Kendimizi salıp tevekküle bırakalım inşAllah :)
Zaten görmek istediğim için var gibi duruyor bilmiyorum artık cuma günü yapcam tekrardanBen bisey göremedim canım ya