- 8 Kasım 2023
- 119
- 113
- 28
-
- Konu Sahibi dyt_725495
Sanki az bir artış olmuş 2 gün önce 19,5 di şimdi ise 70 acilde ki doktor 5 gün sonra tekrar kan ver dedi reglime 2 gün varYaaaa ikiniz için de çok sevindim maşallah rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize inşallah
Sanki az bir artış olmuş 2 gün önce 19,5 di şimdi ise 70 acilde ki doktor 5 gün sonra tekrar kan ver dedi reglime 2 gün var
Doktor sıkıntı yok dedi 2 kata yakın artış yeterli dediCanım benim 42 çıktı seninki benden hızlı artmış hiç canını sıkma seninki bende de yüksek benim tam 2 kat artmış senin çok daha fazla artmış
Yaa öyleyse sıkıntı yoktur doktorun yeterli dediyse sorun yok o zamanCanım benim 42 çıktı seninki benden hızlı artmış hiç canını sıkma seninki bende de yüksek benim tam 2 kat artmış senin çok daha fazla artmış
Çok iyi o zaman bende doktoruma gönderdim sonuçları cevap bekliyorum şu anDoktor sıkıntı yok dedi 2 kata yakın artış yeterli dedi
Senin hatta baya fazla artmış yoksa ikiz mi yaÇok iyi o zaman bende doktoruma gönderdim sonuçları cevap bekliyorum şu an
Ahh keşke canım yaSenin hatta baya fazla artmış yoksa ikiz mi ya
Doktorun ne dedi canım. Benden sana demesi bak ikiz hissettimAhh keşke canım ya2025 Ocak ayı annelerine katılabiliriz artık
Gebelik var iyi bir artış olmuş haftaya çarşamba muayeneye gelmeden önce kan tekrar kan ver öyle gel demişti artık bir hafta beklicemDoktorun ne dedi canım. Benden sana demesi bak ikiz hissettimAllah’a şükür canım çok sevindim senin için de. Benim kasıklarıma ara ara ağrı vuruyor ya sende de var mı regl sancısı gibi
Allah bu süreci en kolay şekilde geçirmeyi nasip etsin inşallahGebelik var iyi bir artış olmuş haftaya çarşamba muayeneye gelmeden önce kan tekrar kan ver öyle gel demişti artık bir hafta beklicembende senin adına çok çok sevindim canım benim bu süreçte birbirimize destek oluruz inşaALLAH benim de çok fazla bulantım oluyor aralıklı bazen baş dönmesi ve belim çok ağrıyor ayakta fazla duramıyorum daha ilk günlerden çok rahatsızım tansiyonum düşüyor serum falan aldım bi de alt karın ağrısı çok var aralıklı
Amin inşaALLAHAllah bu süreci en kolay şekilde geçirmeyi nasip etsin inşallahalt karın ağrısı bende de var bide bel ağrısı
Amin canım benim çok teşekkür ederiz güzel dileklerin ve desteğin içinYaaaa yerim ben siziiiimaşallah hepimize rabbim kolaylıkla geçirip bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin hepimize
çünkü normalden fazla artmış değerin ben sana diyorum bak ikiz olabilirAmin inşaALLAHevet ya bel ağrısı ve bulantı beni mahvediyor ilk hamileliğimde 2 ay boyunca bulantım herhangi bir belirtim yoktu ama bu hamileliğimde belirtilerim çok çok erken başladı
Aminnnnn hepimize inşallahYaaaa yerim ben siziiiimaşallah hepimize rabbim kolaylıkla geçirip bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin hepimize
Yaa sen öyle dedikçe bende acaba mı diyorum olabilir mi diye bizim ailede ikiz çok var çünkü hayırlısı artık ikiz olsa oh bir seferde iş çözülürçünkü normalden fazla artmış değerin ben sana diyorum bak ikiz olabilir
Ben bugün 6+1 oldum bakalım mide bulantım yok diye seviniyordum dün baya geldi gitti bulantılar yeni başlıyor sanırımAmin canım benim çok teşekkür ederiz güzel dileklerin ve desteğin içinsen şu an kaçıncı haftandasın
Bulantı bende de çok var hemde ilk günden beri doktora da gitmedim daha haftaya gel dedi beklicem artıkBen bugün 6+1 oldum bakalım mide bulantım yok diye seviniyordum dün baya geldi gitti bulantılar yeni başlıyor sanırım
Ben de yeni yeni başlıyo yaBulantı bende de çok var hemde ilk günden beri doktora da gitmedim daha haftaya gel dedi beklicem artık