-
- Konu Sahibi dyt_725495
Amin ALLAH Razı olsun canım güzel duaların için teşekkür ederimBen inanıyorum Allahın izniyle çok güzel çıkacak sonuçların
merhaba canım değerim 19,5 çıktıBen inanıyorum Allahın izniyle çok güzel çıkacak sonuçların
Amin ALLAH Razı olsun sence değer yükselir mi dersinYaaaa maşallah canım benimmm gözün aydııınnn Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Yarın ki kanda tam emin olduktan sonra gelirim inşaALLAHHadi 2025 Ocak anneleri grubuna da gel
Kız yükselir tabii iki tane daha pozitif çıkmış hem bak var işte bebişiin vaaarrrAmin ALLAH Razı olsun sence değer yükselir mi dersin1 saat önce idrar testi yaptım iki tane ikiside pozitif çıktı
Benim de 24 çıktı yarın tekrar kan vereceğim ikimiz aynı süreçten geçiyoruz fehvaylaKız yükselir tabii iki tane daha pozitif çıkmış hem bak var işte bebişiin vaaarrr
Yarın ki kanda tam emin olduktan sonra gelirim inşaALLAH
Yaaa çok sevindim senin de gözün aydın canımm sağlıkla geldin bebişleeerrrBenim de 24 çıktı yarın tekrar kan vereceğim ikimiz aynı süreçten geçiyoruz fehvayla
Değerden dolayı daha sevincimi yaşayamadım bile yarın rahatlayacağım değeri iyi görürsem inşallahYaaa çok sevindim senin de gözün aydın canımm sağlıkla geldin bebişleeerrr
İnşaALLAH canım teşekkür ederim Ocak anneleri grubuna katılmak bize de nasip olsun yaKız yükselir tabii iki tane daha pozitif çıkmış hem bak var işte bebişiin vaaarrr
Evet her sürecimiz nerdeyse aynı çatlatma iğnesi bile aynı gün olmuşuz yarın hayırlı haberlerini bekliyorum canım inşaALLAH bebişlerimiz bizimledirBenim de 24 çıktı yarın tekrar kan vereceğim ikimiz aynı süreçten geçiyoruz fehvayla
Bende hcg ilk gördüğümde afalladım ama sonra bu değerde olupta yükselen çok kişi var zaten daha çok çok küçükler bu yüzden değerimizin düşün çıkması artık çok normal geliyor çünkü iğneden sonra 13.gün belli oldu tabi bu 13 gün içerisinde döllenme süreci Rahime tutunma süreci derken zaman alıyor tahminimce 2 haftalık falanDeğerden dolayı daha sevincimi yaşayamadım bile yarın rahatlayacağım değeri iyi görürsem inşallah
Bugün hayırlı haberler veririz birbirimize umarımEvet her sürecimiz nerdeyse aynı çatlatma iğnesi bile aynı gün olmuşuz yarın hayırlı haberlerini bekliyorum canım inşaALLAH bebişlerimiz bizimledir
Evet canım hastaneye gidiyorum acil de 2 saate çıkıyorBugün hayırlı haberler veririz birbirimize umarımsenin sonucun hemen çıkacak mı bugün
Sen ne yaptın kan verdin miBugün hayırlı haberler veririz birbirimize umarımsenin sonucun hemen çıkacak mı bugün
Evet şükürler olsun 2 katı artış var gebeyimSen ne yaptın kan verdin mi
Yaaa ciddi misin çok ama çok sevindim canım benim sağlıkla kucağına almak da nasip olsunEvet şükürler olsun 2 katı artış var gebeyimsenden haber bekliyorum
Bende şu an sonuçları bekliyorum 1 saate çıkar tansiyonum çok düştü serum falan aldım bekliyorumEvet şükürler olsun 2 katı artış var gebeyimsenden haber bekliyorum
Canım benim sonucum çıkmış 2 gün önce 19,5 şimdi ise 70 çıktıEvet şükürler olsun 2 katı artış var gebeyimsenden haber bekliyorum