- 5 Eylül 2023
- 151
- 39
- 27
-
- Konu Sahibi dyt_725495
İğnenin etkisi bende 9. Günümde yaptım silik çıkmıştı 10. Gün siliklik gözle görülemeyecek kadar oldu kaset test daha iyiKızlar ben nefsime yenik düşüp çatlatma iğnesinin 10. Gününde hem erken gebelik hem kaset test yaptım ikisi de silik ( erken gebelik testi daha belirgin) pozitif çıktı sizce gebelik var mı yoksa hala ovitrellenin etkisi mi?
Canım kaset test aldım bozuk çoktı kaç tanesiİğnenin etkisi bende 9. Günümde yaptım silik çıkmıştı 10. Gün siliklik gözle görülemeyecek kadar oldu kaset test daha iyi
Ben dün yaptım9. Günüm bide bugün yaptım 10. Gün bakalım adete 3 gün var o zamana kadar yapıcamCanım kaset test aldım bozuk çoktı kaç tanesiSence kaçıncı gün yapmalıyım
Herkesin 12. Günde silikleşmiş testi 13 günde tekrar pozitife dönüyo k yüzden çok erken benimde bugün 9. Günüm galiba 5 ekimd eiğne yaptım o günü saymalımıyımKızlar ben nefsime yenik düşüp çatlatma iğnesinin 10. Gününde hem erken gebelik hem kaset test yaptım ikisi de silik ( erken gebelik testi daha belirgin) pozitif çıktı sizce gebelik var mı yoksa hala ovitrellenin etkisi mi?
Aksine herkesin 12. gün negatife dönmüyor, pek çok yazı okudum 9. Gün tamamen negatife dönen sonrasında pozitifi gören çok insan var, yanlış anlamayın ben hamileyim demiyorum ama herkesin vurulduğu gün farklı olduğu için( kimi 14. Gün kimi 16. Gün ovitrelle vurulmuş) 10. Gün pozitifi görüp sonrasında gebe olduğunu öğrenenler mevcut, ama haklısınız en kesin 14. Gün kan testiyle bakmak gerekBen dün yaptım9. Günüm bide bugün yaptım 10. Gün bakalım adete 3 gün var o zamana kadar yapıcam
Öyle mi bende 4 ekimde oldum. O zaman inşallah iyi haberler veririz birbirimizeAksine herkesin 12. gün negatife dönmüyor, pek çok yazı okudum 9. Gün tamamen negatife dönen sonrasında pozitifi gören çok insan var, yanlış anlamayın ben hamileyim demiyorum ama herkesin vurulduğu gün farklı olduğu için( kimi 14. Gün kimi 16. Gün ovitrelle vurulmuş) 10. Gün pozitifi görüp sonrasında gebe olduğunu öğrenenler mevcut, ama haklısınız en kesin 14. Gün kan testiyle bakmak gerekEvet sizin 9. Gün benimse 10. Ben de 4 Ekim de oldum
İnşallah dayanabilirsem 18 inde dayanamazsam 16 sonda kan testi vereceğim, eşim 16 sonda doktora gidecek zaten belki onunla gider ben de test veririmÖyle mi bende 4 ekimde oldum. O zaman inşallah iyi haberler veririz birbirimize
Sizin testleriniz nasıl çoktu silik çizgi var mi bide erken gebelik mi kaset mi yaptınızÖyle mi bende 4 ekimde oldum. O zaman inşallah iyi haberler veririz birbirimize
Bende kasık ağrısı yoğun olarak ilk günler oldu sonrasında arada giriyor ama yoğun değil 14. Güne 4 gün var ama hiç belirtim yok ama hamilelik belirtim de yok yani normalde adetime bi hafta kala yoğun kasık ağrım olurdu ben burdayım derdi adet ama Şuan öyle bi durum yok… Bence Şuan çok erken en erken 12. Gün yapın Şuan yapılan test pozitif olabilir hamile bile olabilirsiniz ama ney olarak 12. Günden sonra iğnenin etkisi mi değil mi anlayabilirsinizKizlar ben 6 ekimee vuruldum adetime 8 gün var igneden beri hep kasik agrim vardi bugün baya yogunlasti sanki regl olcam gibi sizce testi nezaman yapiyim
Herkesin 12. Günde silikleşmiş testi 13 günde tekrar pozitife dönüyo k yüzden çok erken benimde bugün 9. Günüm galiba 5 ekimd eiğne yaptım o günü
Canım böyleSizin testleriniz nasıl çoktu silik çizgi var mi bide erken gebelik mi kaset mi yaptınız
Benim 10. Günde gelen göğüs ağrısı olduBende kasık ağrısı yoğun olarak ilk günler oldu sonrasında arada giriyor ama yoğun değil 14. Güne 4 gün var ama hiç belirtim yok ama hamilelik belirtim de yok yani normalde adetime bi hafta kala yoğun kasık ağrım olurdu ben burdayım derdi adet ama Şuan öyle bi durum yok… Bence Şuan çok erken en erken 12. Gün yapın Şuan yapılan test pozitif olabilir hamile bile olabilirsiniz ama ney olarak 12. Günden sonra iğnenin etkisi mi değil mi anlayabilirsiniz
Ay bacim suan agri resmen sol yumurtaligimde yani aciyor resmen tövbe tövbeCanım böyle
Benim de bu şekilde canım gerçekte daha net belli oluyorCanım böyle
Benim şişlik bar ama yoğun bir ağrım yokBenim 10. Günde gelen göğüs ağrısı oldu
İnşallah bebiş yerleşiyordurAy bacim suan agri resmen sol yumurtaligimde yani aciyor resmen tövbe tövbe
İki arada bi deredeyiz vallahi iğne mi bebiş mi bi anlayabilsek ama benim ki iğne etkisi galiba bugün çünki siliklik azalmıştıBenim de bu şekilde canım gerçekte daha net belli oluyor
Ben artık test almayacağım aldırsam yapıyorum çünkü direkt kan vereceğim canımİki arada bi deredeyiz vallahi iğne mi bebiş mi bi anlayabilsek ama benim ki iğne etkisi galiba bugün çünki siliklik azalmıştı