Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Bende dün femara kullanmaya başladım bana biraz süreci anlata bilir misiniz biraz tedirginim de.Merhabaa. Bugun regliden sonra 11. Gunum 5 gun femara kullandim, bugun yumurtam 27 mm olmustu doktor catlatma ignesi vurdu hemen bu kadar buyumesi normal mi?
merhaba iğneniz ne sonuc verdiMerhabaa. Bugun regliden sonra 11. Gunum 5 gun femara kullandim, bugun yumurtam 27 mm olmustu doktor catlatma ignesi vurdu hemen bu kadar buyumesi normal mi?
5 gün kullandım ben sabah akşam.2 gün ara verdim sonra gittim yumurta takibi yapıldı. yumurtan 18 mm olmuş yeterli dedi ve çatlatma iğnesinin saatini söyledi o saatte acilde yaptırdım. Sonrasında 36 saat sonra ilişki önerdi.Ardından da günaşırı ilişki. Benim olumlu olmadı ama umarım sizin olurMerhaba. Bende dün femara kullanmaya başladım bana biraz süreci anlata bilir misiniz biraz tedirginim de.
Normalde 18-20 de iğne verir dr bu boyu 22-24 mm ede ulaşabilir 27 baya büyük ama iğneyle çatlıyabilir kaliteliyse tutarMerhabaa. Bugun regliden sonra 11. Gunum 5 gun femara kullandim, bugun yumurtam 27 mm olmustu doktor catlatma ignesi vurdu hemen bu kadar buyumesi normal mi?
muhtemelen 1 hafta sonra kontrole çağıracaktır yumurta boyutu için ve boyutuna göre iğne verebilir yada bazen iğne vermeyip kendi kendine çatlamaya bırakır ,ama ilşki günü önerir ve döllenirse en erken 9-10 günde belli olabilir normali 14 gündür o gün hcg testinde çıkar genelde eğer tuttuysa ayni zamanda kandada baktırırsanız daha sağlam olur ,hayırlısı olsun sizin için.Merhaba. Bende dün femara kullanmaya başladım bana biraz süreci anlata bilir misiniz biraz tedirginim de.
Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Heray umutlanmak çok zor ben çok yıprandım5 gün kullandım ben sabah akşam.2 gün ara verdim sonra gittim yumurta takibi yapıldı. yumurtan 18 mm olmuş yeterli dedi ve çatlatma iğnesinin saatini söyledi o saatte acilde yaptırdım. Sonrasında 36 saat sonra ilişki önerdi.Ardından da günaşırı ilişki. Benim olumlu olmadı ama umarım sizin olur
Amin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah evet cuma günü kontrole gideceğim. Cumartesiden itibaren bir haftalık şehir dışında olacağım etkiler mi tedavimi bir haftaya döneceğiz zatenmuhtemelen 1 hafta sonra kontrole çağıracaktır yumurta boyutu için ve boyutuna göre iğne verebilir yada bazen iğne vermeyip kendi kendine çatlamaya bırakır ,ama ilşki günü önerir ve döllenirse en erken 9-10 günde belli olabilir normali 14 gündür o gün hcg testinde çıkar genelde eğer tuttuysa ayni zamanda kandada baktırırsanız daha sağlam olur ,hayırlısı olsun sizin için.
Amin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah evet cuma günü kontrole gideceğim. Cumartesiden itibaren bir haftalık şehir dışında olacağım etkiler mi tedavimi bir haftaya döneceğiz zaten
Haklısınız stres değilde çok araştırtırım ben. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahGittiğinizde gerekli kontrolleri yapıp yumurta boyutuna göre bilgi verecektir zaten dr,unuz,ilşki nerecektir muhtemelen
onları uygularsınız ,etkilemez yani,bide stres yapmayın çok araştırmayın oda etkiler.
Merhaba ben 2. Defa dun basladim sabah aksam iki tane icecegim. Gecen kullandigimda regli suremi uzatti uyku yapti onun disinda bi etki olmadi 10. Gun iğnem vuruldu 27 mm olmustu benim yumurta biraz fazla tepki vermis bu ay daha sık kontrolle ilerlicezMerhaba. Bende dün femara kullanmaya başladım bana biraz süreci anlata bilir misiniz biraz tedirginim de.
İgne verirse tam gun ve saatte vurulmank lazimAmin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah evet cuma günü kontrole gideceğim. Cumartesiden itibaren bir haftalık şehir dışında olacağım etkiler mi tedavimi bir haftaya döneceğiz zaten
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için kadınların klübünde biraz araştırdım da femara ve iğne kullanmalarına rağmen gebe kalamayanlarda varmışMerhaba ben 2. Defa dun basladim sabah aksam iki tane icecegim. Gecen kullandigimda regli suremi uzatti uyku yapti onun disinda bi etki olmadi 10. Gun iğnem vuruldu 27 mm olmustu benim yumurta biraz fazla tepki vermis bu ay daha sık kontrolle ilerlicez
Evet öyleymiş araştırdım da biraz. Bende doktorumun dediği gibi yaparımİgne verirse tam gun ve saatte vurulmank lazim
Evet kesin kalincak diye birsey yok zaten ama sansimizi deniyoruz isteHayırlısı olsun inşallah hepimiz için kadınların klübünde biraz araştırdım da femara ve iğne kullanmalarına rağmen gebe kalamayanlarda varmış
Evet öyle hakkımızda hayırlısıEvet kesin kalincak diye birsey yok zaten ama sansimizi deniyoruz iste
Femarayı kullandığımdan dolayı var bazen sancı giriyor gibi oluyorSiizn sag da ya da sol trafinizda agri varmi acaba