çatlatma iğne sonrası.............

OKAYFRD

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
83
2
98
34
Şanlıurfa
merhaba adetimiin 5. günü klomene başladım 12. günü çatlatma iğnesi vuruldum ertesi günden itibaren birer gün ara ile ilişki önerdi iğnenin ertesi günü ilişki oldu ve o gün akşama kadar ara ara açık pembe kanamam oldu?????????????????? neden olmuştur acaba doktorumu aradım korkulacak bir şey yok dedi ama korkmamamak yada kafaya takmamak ne mümküm.......... iğne vurulup böyle olan varmı lütfen yardımmmmm?????????????? adetime tam 10 gün var daha..........

merhaba cnm bende aynı senin gibi aynı zamanlarda iğne vuruldum 3 gün üst üste ilişki oldu şimdilik bekliyorum.belki kanaman çatlama esnasında oluşmuş olabilir. kendini çok fazla sıkma endişe çok etkiliyor. bende senin gibi bekliyorum işte napalım elşimizden bişey gelmiyor.geleni yaptık gerisi allahın elinde. bugün iğneden sonra 8. günüm :)

inşallah olumlu sonuç alırız ben 29 unda iğne oldum o günüde sayarsak 11, günum bugün ara ara kasık agrılarım oluyor kramp gibi hayırlısı Rabbim nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…