Gebeliğe Hazırlık catlatma igne sonrasi iliski

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar 9.gun bende igme etkisi gecti bugun ignegununu saymazsam 12.gun ve sanki kil gibi bir cizgi goruyorum bi bakin sizcede var gibimi benni kafayi yedim

kizlar 9.gun bende igme etkisi gecti bugun ignegununu saymazsam 12.gun ve sanki kil gibi bir cizgi goruyorum bi bakin sizcede var gibimi benni kafayi yedim
Eki Görüntüle 2176897 Eki Görüntüle 2176898
Evt canım çok silik bi kaç günra tekrar dene ama benim başımdan böyle bişey geçti 10. Gün falan negatifti hiç yoktu 12. Gün bildiğin pozitif olmuştu ama hamile değildim dediğim gibi bi iki gün sonra tekrarla olmadı kan ver kesin sonuç

hadi ya bu ay belli oldumu senin
hayirlisi olsun ne diyeyim
yarin testi tekrarlayacagim duruma gore kan veririm

Var gibi canim sanki. Benimde bugun 10. Gun yaptim ama hala cok silik bi cizgi cikiyo igne etkisi gecmedi sanirim hala. Yarin tekrar bi test yap daha koyulasir bence :)
12.gun netlesir canim hala siliklik devam ederse ins. guzel haberler verirsin
ins. canim vardir ya kor oldum bakmaktan

Reactions: Acy
Insallah netlesir valla bu ignenin etkisini atmak ne zormus. Senin kor olmaya gerek yokki baya gozukuyo canim ikinci cizgi insallah gebeliktendirr :)
ne bileyim canim ya baktikca sanki gormek istedigim icinmis gibi dusunce sardi beni yarina ins. koyulasir
bol sivi ruketiyorum ben ondan belki gitmistir etkisi senin sivi alimin nasil

ne bileyim canim ya baktikca sanki gormek istedigim icinmis gibi dusunce sardi beni yarina ins. koyulasir
bol sivi ruketiyorum ben ondan belki gitmistir etkisi senin sivi alimin nasil

Yarin dahada koyu olur canim merak etme sen hayirlisi olsun insallah tebrik ederimm valla en az 2 litre su icerim ben anlamadm neden atamadigimi

Benim doktorum iğneden 36 saat sonra ve sonrasında da gün aşırı demişti.
Biz 36 saat sonrasını ve iki gün sonrasını sadece değerlendirebilmiştik şu an gebeyim şükür.
Merhaba mesajımı okursanız eğer sormak istediğim birşey var.yanlış anlamadıysam sadece iki ilişkide mi hamile kaldınız.? Ben çatlatma iğnesini yapmadan bir gün önce ve 36 saat sonrası birde 2 gün sonrası değerlendirebildim adetimi bekliyorum iğneyi yapalı bugün 15. Gün adet tarihime de 4 gün var ümitlenmemek adına iki ilişkiden olmaz diyorum kendi kendime ama çokta istiyorum inşaAllah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…