Gebeliğe Hazırlık catlatma igne sonrasi iliski

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar catlatma ignemi persembe gunu11 de vurdum gecesi ve cuma gecesini degerlendirdik yani 13. ve 37.saate den geliyor cumartesi gunu dr gittim catlamis dedi yumurtam sadece 13.ve 37.saatte oldu baskada iliski olmadi sizce tutarmi

kizlar catlatma ignemi persembe gunu11 de vurdum gecesi ve cuma gecesini degerlendirdik yani 13. ve 37.saate den geliyor cumartesi gunu dr gittim catlamis dedi yumurtam sadece 13.ve 37.saatte oldu baskada iliski olmadi sizce tutarmi

Bence tutar zaten yumurtlama oldugunda buyuk ihtimalle iceride yumurtayi bekleyen sperm vardir gerci bazen karsilassalar bile dollenme olmuyo ama insallah olur canim bende c.tesi igne vuruldum doktor 36 saat sonra iliski dedigi icin pazar gecesi iliski oldu bide igme yaptirmadan 1 gun once olmustu . Beklemedeyim insallah olur kasik agrin falan varmi ?

Bence tutar zaten yumurtlama oldugunda buyuk ihtimalle iceride yumurtayi bekleyen sperm vardir gerci bazen karsilassalar bile dollenme olmuyo ama insallah olur canim bende c.tesi igne vuruldum doktor 36 saat sonra iliski dedigi icin pazar gecesi iliski oldu bide igme yaptirmadan 1 gun once olmustu . Beklemedeyim insallah olur kasik agrin falan varmi ?
rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin canim
kasiklarimda agridan cok doluluk hissi var canim
dr 10gun icinde gun asiri iliskiye devam edin arkadaki yumurtalar icin ama benim canim hic istemiyor hatta dun gece kasiklarimdaki doluluk agirlik hissinden hic istemedim bugun test yaptim vucumda beta hcg devam ediyormu diye cok silik cikti igneyi saymazsam 6.gunum
Screenshot_20180801-090059_Gallery.jpg
pazartesi 11.gun dusunuyorum denemeyi birde

dr 10gun icinde gun asiri iliskiye devam edin arkadaki yumurtalar icin ama benim canim hic istemiyor hatta dun gece kasiklarimdaki doluluk agirlik hissinden hic istemedim bugun test yaptim vucumda beta hcg devam ediyormu diye cok silik cikti igneyi saymazsam 6.gunum
Eki Görüntüle 2174739

O doluluk bendede var var sis ve sert bide kasik bolgem igneden dolayimi bilmiyorm arada bi igne batmasi gbi batmalar oluyo benimde bide bu igne cok siskinlik yapti karnimda yaa bana iyi gelmedi galiba :( bende test aldim canim yarin baslicam yapmaya bakalm bendeki hcg hormonu ne zaman gecicek. Seninde cok az kalmis yarin en gec diger gun tamamen biter sanirim sonra tekrar ciksin o cizgilerde karinlar bebisle dolsun :) hangi igneden oldun canim ilk kezmi igme tedaviai gordunn ? Birbirimizi haberdar edelim mutlaka test fotolarimizida paylasalim...

O doluluk bendede var var sis ve sert bide kasik bolgem igneden dolayimi bilmiyorm arada bi igne batmasi gbi batmalar oluyo benimde bide bu igne cok siskinlik yapti karnimda yaa bana iyi gelmedi galiba :KK43: bende test aldim canim yarin baslicam yapmaya bakalm bendeki hcg hormonu ne zaman gecicek. Seninde cok az kalmis yarin en gec diger gun tamamen biter sanirim sonra tekrar ciksin o cizgilerde karinlar bebisle dolsun :) hangi igneden oldun canim ilk kezmi igme tedaviai gordunn ? Birbirimizi haberdar edelim mutlaka test fotolarimizida paylasalim...
tamam canim haberleselim
benim 2.ignem ilki kist oldu budefa kontrole gittim catlamis cok sukur bakalim ins. umutluyum guzel haberler duyacagiz :KK50:
bende 2test var 11.gunu yani pazartesi yapmayi dusunuyorum canim ama seni takipteyim:anneadayı:

tamam canim haberleselim
benim 2.ignem ilki kist oldu budefa kontrole gittim catlamis cok sukur bakalim ins. umutluyum guzel haberler duyacagiz :KK50:
bende 2test var 11.gunu yani pazartesi yapmayi dusunuyorum canim ama seni takipteyim:anneadayı:

Ben gidip 10 tane test aldim hergun yaparim artik ignenin etkisi ne zaman gecicegini gorurum en azindan haber veririm canim mutlaka :)

Eki Görüntüle 2174739
Benim dün böyleydi çatlatma ignesinin 8. Gunuydu

tamam canim burayada ekle testleri

Dayanamadim dedim bi test yapiyim bakiyim cizgi ne kadar koyu cikicak diye ama baya baya koyu ya hic atmadi heralde vucudum hormonu ne zaman atar acaba off :( 5. Gunum bugun

Eklentiler

• Screenshot_20180801-223828_Gallery.jpg
    Screenshot_20180801-223828_Gallery.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 353
Eki Görüntüle 2174739
12-13. Güne kadar devam ediyo hcg. gününün geçmesini bekle bence bu günlerde beni test yanıltmıştı :)

Dayanamadim dedim bi test yapiyim bakiyim cizgi ne kadar koyu cikicak diye ama baya baya koyu ya hic atmadi heralde vucudum hormonu ne zaman atar acaba off :KK43: 5. Gunum bugun
bol sivi tuket atarsin canim daha erken

12-13. Güne kadar devam ediyo hcg. gününün geçmesini bekle bence bu günlerde beni test yanıltmıştı :)
evet canim haklisin aslinda dayanabilirsem 12.gunu beklerim ins.

Ben bu şekilde ikizlere hamile kaldım. İğne yapılmadan bir gün once,iğne yapıldığı gün ve sonrasında gün aşırı yapıyorduk. Doktora "36 saat" i sordum zaten yumurta 24saat sperm72 saat kadar yaşıyor saatin önemi yok dedi. üstelik yumurtalar tam 36saat sonra catlamiyor olgunlaşan yumurta daha öncede catlayabilir dedi

Back