- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
- Konu Sahibi blackbird87
-
Benim doktorum iğneden 36 saat sonra ve sonrasında da gün aşırı demişti.catlatma ignesi sonrasi hamile kalan arkadaslara daha cok bu sorum.
catlatma ignesinden sonraki iliskileriniz nasil oldu bilgi verin bizde yararlanalim.
kimi ignenin gecesi gunasiri devam ederken kimi dr da igne sonrasi 36saat sonrasi ilk iliski sonra gunu birlik derken kimi ilk 3gun ardarda diyor benim merak ettigim hangi gunleri degerlendirip gebelik elde ettiniz
rabbim kucaginada almayi nasip etsin ins. canimBenim doktorum iğneden 36 saat sonra ve sonrasında da gün aşırı demişti.
Biz 36 saat sonrasını ve iki gün sonrasını sadece değerlendirebilmiştik şu an gebeyim şükür.
evet benimde hep kafama takiliyor dun klomen bitti cumartesi kontrole gidecegim bilgi topluyorum bende. ins. fayds veriraynen bende bunu merak ediyorum hep karışık bilgiler
dr mu pnerdi ustuste gunu yoksa sizmi planlqdinizMerhaba arkadaşlar , bende Pazar günü iğne vuruldum, iğnenin ertesi günü ve bir sonraki gün üst üste oldu, sonra gün aşırı devam ediyoruz. beklemedeyim inşallah hayırlısı olur .
Doktor 36 saat sonra ilişki dedi, sonrası için gün aşırı vs bile demedi. doktor yumurta çatladıktan sonra ilişki olursa tutar ondan sonraki ilişkiler olsa da olur olmasa da diyor. ama ben onu dinlemiyorum :)dr mu pnerdi ustuste gunu yoksa sizmi planlqdiniz
ins. tutar canimDoktor 36 saat sonra ilişki dedi, sonrası için gün aşırı vs bile demedi. doktor yumurta çatladıktan sonra ilişki olursa tutar ondan sonraki ilişkiler olsa da olur olmasa da diyor. ama ben onu dinlemiyorum :)
inşallah canım. 4 yumurtam vardı 20 ve 24 mm arası bu ay umutluyum. tabii hayırlısı. senin kaçıncı gün canım ?ins. tutar canim
benim dun bitti klomen cumartesi kontrole gidecegim ins. igne oncesi bilgi toplayayim dediminşallah canım. 4 yumurtam vardı 20 ve 24 mm arası bu ay umutluyum. tabii hayırlısı. senin kaçıncı gün canım ?
Tatlım eğer yumurtaların çok ise ve büyükse bence iğne vurulduğun gecede değerlendir, içeride bulunsun sperm. Ama eşinede iyi bak üst üste olunca az gelir ve kalitesi düşer ister istemez . inşallah güzel haberler alırsın.benim dun bitti klomen cumartesi kontrole gidecegim ins. igne oncesi bilgi toplayayim dedim
bende pkos oldugumdan genelde 1tane oluyor canim tavsiyen icin saolTatlım eğer yumurtaların çok ise ve büyükse bence iğne vurulduğun gecede değerlendir, içeride bulunsun sperm. Ama eşinede iyi bak üst üste olunca az gelir ve kalitesi düşer ister istemez . inşallah güzel haberler alırsın.
Bende hiçbir sorun olmamasına rağmen 1 tane oluyordu canım. her şey kısmet. umarım güzel haberler alırsın.bende pkos oldugumdan genelde 1tane oluyor canim tavsiyen icin saol
bu yontem daha mantikli saolYumurta kontrolüne gitmeden bir gün önce( eğer iğne ertesi gün hemen vuruacaksa tuplerde sperm
Bulunsun diyor doktor) yumurta kontrolunde yumurtalar çok olgunlasmissinsa hemen iğne ve iliski. İğneden sonra gün aşırı iliski
ins. emeklerimiz bosa cikmazBende hiçbir sorun olmamasına rağmen 1 tane oluyordu canım. her şey kısmet. umarım güzel haberler alırsın.
Biz böyle yapıyoruz canım. Hatta bu yöntemle ikizlere hamile kaldım. Doktor böyle tavsiye ediyorbu yontem daha mantikli saol
progestron ne icin canim gebelik belli oluyormuKızlar adetimin 23.gunu progesteron değerim 26.67 gibi bir değer cikti. Yumurta geliştirici İğneler işime yaradı kaliteli yumurtlamisim. Bir hafta sonra çatlatma iğnenin 14. Günü. Adetlerim düzensiz olunca günümü bilemiyorum. Hayırlısı bakalım beklemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?