Gebeliğe Hazırlık catlatma igne sonrasi iliski

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

blackbird87

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
3.933
1.885
723
catlatma ignesi sonrasi hamile kalan arkadaslara daha cok bu sorum.
catlatma ignesinden sonraki iliskileriniz nasil oldu bilgi verin bizde yararlanalim.
kimi ignenin gecesi gunasiri devam ederken kimi dr da igne sonrasi 36saat sonrasi ilk iliski sonra gunu birlik derken kimi ilk 3gun ardarda diyor benim merak ettigim hangi gunleri degerlendirip gebelik elde ettiniz

Benim doktorum iğneden 36 saat sonra ve sonrasında da gün aşırı demişti.
Biz 36 saat sonrasını ve iki gün sonrasını sadece değerlendirebilmiştik şu an gebeyim şükür.

Benim doktorum iğneden 36 saat sonra ve sonrasında da gün aşırı demişti.
Biz 36 saat sonrasını ve iki gün sonrasını sadece değerlendirebilmiştik şu an gebeyim şükür.
rabbim kucaginada almayi nasip etsin ins. canim

aynen bende bunu merak ediyorum hep karışık bilgiler
evet benimde hep kafama takiliyor dun klomen bitti cumartesi kontrole gidecegim bilgi topluyorum bende. ins. fayds verir

Merhaba arkadaşlar , bende Pazar günü iğne vuruldum, iğnenin ertesi günü ve bir sonraki gün üst üste oldu, sonra gün aşırı devam ediyoruz. beklemedeyim inşallah hayırlısı olur .

dr mu pnerdi ustuste gunu yoksa sizmi planlqdiniz
Doktor 36 saat sonra ilişki dedi, sonrası için gün aşırı vs bile demedi. doktor yumurta çatladıktan sonra ilişki olursa tutar ondan sonraki ilişkiler olsa da olur olmasa da diyor. ama ben onu dinlemiyorum :)

benim dun bitti klomen cumartesi kontrole gidecegim ins. igne oncesi bilgi toplayayim dedim
Tatlım eğer yumurtaların çok ise ve büyükse bence iğne vurulduğun gecede değerlendir, içeride bulunsun sperm. Ama eşinede iyi bak üst üste olunca az gelir ve kalitesi düşer ister istemez . inşallah güzel haberler alırsın.

bende pkos oldugumdan genelde 1tane oluyor canim tavsiyen icin saol

Yumurta kontrolüne gitmeden bir gün önce( eğer iğne ertesi gün hemen vuruacaksa tuplerde sperm
Bulunsun diyor doktor) yumurta kontrolunde yumurtalar çok olgunlasmissinsa hemen iğne ve iliski. İğneden sonra gün aşırı iliski

persembe gunu catlatma ignemi vurdum
persembe cuma iliski oldu bugun dr gittim catlamismi diye bakti yumurta catlamis oyuzdrn esim gecikmezse bugeceyide degerlendirecehiz cunku 24 saat sonra yarina ise yaramaz bakalim ins. hayirlisiyla bu ay tutar

Kızlar adetimin 23.gunu progesteron değerim 26.67 gibi bir değer cikti. Yumurta geliştirici İğneler işime yaradı kaliteli yumurtlamisim. Bir hafta sonra çatlatma iğnenin 14. Günü. Adetlerim düzensiz olunca günümü bilemiyorum. Hayırlısı bakalım beklemeye devam

progestron ne icin canim gebelik belli oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…