Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende bu cuma yaptircam inşallah tutar ve inşallah sende hamilesindirÇatlatma sonrası 13 gün olup test yapan varmı aramızda![]()
Evet canım şükür 5 haftaya girdik darısı sanaAy bende bu cuma yaptircam inşallah tutar ve inşallah sende hamilesindir
Aminn canım Allah razı olsun yarın gidiyorum doktora bakalım ne diyecekEvet canım şükür 5 haftaya girdik darısı sana![]()
Merhaba bende yumurta çatlatma iğnesi kullandım 13. Günü test yaptım pozitif çıktı yani silik bir çizgi daha sonra tekrar test yaptım hiç bişey çıkmadı hcg hormonuna baktırdım hiç bişey yoktu çatlatma iğnesindeki hormondan dolayı gebe gösterebiliyormus benden size tavsiye bekleyin bi kaç gün daha inşallah hamilesiniZdir degilsenizde üzülmeyin vardır yaratanın bi bildiği gönlünüzü ferah tutun hayırlısıyla kucaklarını doldursun inşallahÇatlatma sonrası 13 gün olup test yapan varmı aramızda![]()
Buda bu sabahki erken gebelik testimÇatlatma sonrası 13 gün olup test yapan varmı aramızda![]()
Buda bu sabahki erken gebelik testimMerhaba bende yumurta çatlatma iğnesi kullandım 13. Günü test yaptım pozitif çıktı yani silik bir çizgi daha sonra tekrar test yaptım hiç bişey çıkmadı hcg hormonuna baktırdım hiç bişey yoktu çatlatma iğnesindeki hormondan dolayı gebe gösterebiliyormus benden size tavsiye bekleyin bi kaç gün daha inşallah hamilesiniZdir degilsenizde üzülmeyin vardır yaratanın bi bildiği gönlünüzü ferah tutun hayırlısıyla kucaklarını doldursun inşallah❤
Bendede 13 günde aynı silikti 14 günde sabah tam belli oldu canm inşalh öyledirBuda bu sabahki erken gebelik testim
Hem uzaktan hemde yakından çektim
13.günüm
Ay bana umut oldun canım inşallahBendede 13 günde aynı silikti 14 günde sabah tam belli oldu canm inşalh öyledir
Kuzular yine test yaptım dayanamadım 18:30 ta yaptımBendede 13 günde aynı silikti 14 günde sabah tam belli oldu canm inşalh öyledir
Buda bu sabahki erken gebelik testim
Hem uzaktan hemde yakından çektim
13.günüm
Seninki benim testime göre daha çok mu silikti yoksa aynı mıyıdı
[/QUOTE
Attığın görüntü gibiydi daha sonra tekrar yaptım silindi en temizi sen beta baktım canım inşallah olumlu sonuç alırsın ben doktoruma sorduğumda pozitifi görürsün ama yalancı pozitif demişti dediği çıktı
İnşalh vardırBu sabah tekrar yapacağım bakalım
Yaptım düne göre silik ama görünür bilemedimİnşalh vardır![]()
Belli oldumu canm varmı bebiş inşalhGünaydın kuzular sizce teste düşüş var mi düne göre yoksa aynı mi
Kan verdim belli olacak 1 saateBelli oldumu canm varmı bebiş inşalh
Kacıncı gün canım bugün iğneden sonraKan verdim belli olacak 1 saate
17.gün canım artık doktorumda gebelik vardır büyük ihtimalle dediKacıncı gün canım bugün iğneden sonra