Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma ignesinin 12.günü bugün dayanamayıp test yaptım iki gün önce çok fazla bel ve kasık ağrısı yaşamıştım silik çizgi çıktı 3-4 dk içinde bakar mısınız
Çatlatma ignesinin 12.günü bugün dayanamayıp test yaptım iki gün önce çok fazla bel ve kasık ağrısı yaşamıştım silik çizgi çıktı 3-4 dk içinde bakar mısınız
Merhabalar, biraz zaman geçmiş ama durumunuz nedir insallah hamilesinizdir. Bende 9. Gün beta vermiştim 2,65 çıkmıştı iğnenin etkisi gitmişti. 11. Gün evde iki tane erken gebelik bir tane kaset test yaptım çok çok silik çizgi gördüm üçünde de fakat beta hcg 1,20 çıktı