Çatlamış yumurtaya aşılama

zekiyenineldiveni

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
30
10
merhaba arkadaşlar
dün aşılama yaptırdım 3 tane yumurtam vardı normalde baskın olan en büyüğünün aşılamadan önce çatlamış olduğunu gördük. diğer iki yumurtanın da biri büyük diğeri küçük bu konuları çok araştırıyorum ve bşrden fazla yumurta oluştuğunda gebelik şansı en yğksek olan en büyük olan baskın yumurtadır diye okudum fakat benim baskın yumurtam artık yok
aynı durumla karşılaşıp aşılaması tutan varmı??

yok erken çatlamadı sanırım biz geç kaldık yani doktorum geç kaldı
kendisine sormadım ne zaman çatlamıştır diye ama yeni çatlamış olsaydı bi şekilde kendini belli ederdi diye düşünüyorum en son muayeneden yani yumurtayı gördükten 3 gün sonra aşılama oldu
geride kalan iki yumurtada umut varmıdır sizce?

madem 58 kişi görüntülemiş merak etmiş yaşayarak öğrendiğim sonucu da yazmak benim görevim..
tabiki olmadı, tutmadı çatlamamış bir yumurta daha vardı üstelik bütün belirtileri yaşamıştım oysa ama artık akıllandım belirtilere aldanıp kendi kendine gelin güvey olmak yok!
akışına zamana yaradana bıraktım artık.. bakalım kaç gün dayanacağım

Canım hiç stres yapma. Sonu hayırlı olmayacaksa hiç tutmasın. Benim 2 kaybım var ve şimdi yine hamileyim ama bu da pek umutlu değil. Keşke hiç kalmasaydım diyorum. Kürtaj, düşük o kadar zor ki hele de bunu defalarca yaşadıysan. Eğer yumurtlamada ve spermde sıkıntı yoksa Kafanı boşalt rahatla. Çocuğu kafana takmadan birlikte ol eşinle. Dilerim en kısa zamanda kavuşursun yavruna :)

CANIM EPEY ZAMAN GEÇMİŞ AMA MERAK ETTIM BENİMDE 2 TANE OLGUN GELİŞMİŞ KENDILIGINDEN ÇATLADI OGUN İŞLEM GORDUM SENIN DURUMUNDA NERDEYSE AYNI TUTTUMU ACABA :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…