Gebeliğe Hazırlık Çatlamış yumurtalar bakar mısınız kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
133
33
Merhaba kızlar ben bu ay klomen kullandım ama catlatma ıgnesı olmadım doktoruma yumurtlama takıbı için gidiyordum bu ay ıkı yumurtam oluşmuştu ve bugun ıkı yumurtamın da catlarmış oldugunu öğrendim eger gebelık olursa ikiz olma ihtimali yüksek olur mu kızlar 🙏

Merhaba kızlar ben bu ay klomen kullandım ama catlatma ıgnesı olmadım doktoruma yumurtlama takıbı için gidiyordum bu ay ıkı yumurtam oluşmuştu ve bugun ıkı yumurtamın da catlarmış oldugunu öğrendim eger gebelık olursa ikiz olma ihtimali yüksek olur mu kızlar 🙏
Oldukca yuksek canım

Ah keşke rüyalarım gercek olsa hep rüyalarımda ikiz cocuk görüyorum bırı kız bırı erkek genetiksel olarakta baskınım ikiz kız kardeşlerim var ah keşke 🙏🤗
Olur belkı canım olsunda bır ıkı hıc farketmez saglıklı olsunda hersey

Olur belkı canım olsunda bır ıkı hıc farketmez saglıklı olsunda hersey
Aynen canım ilk bebeğimi maalesef 7 haftalıkken düşük yaptım Allahım bir tane versın de versin yanı 🙏

Benimde bu ay 2 yumurtam oluşmuştu ve catlatma ignesi oldum çok şükür inşallah böyle devam eder hamileyim.değerlere göre ikiz değil .ben sağlıklı olmasının peşindeyim sadece Rabbimden bunu istiyorum.
daha önce de klomen le ikiz gebeligim oldu 19 haftalık erken doğum yaptım.

Benimde bu ay 2 yumurtam oluşmuştu ve catlatma ignesi oldum çok şükür inşallah böyle devam eder hamileyim.değerlere göre ikiz değil .ben sağlıklı olmasının peşindeyim sadece Rabbimden bunu istiyorum.
daha önce de klomen le ikiz gebeligim oldu 19 haftalık erken doğum yaptım.
Başım sağolsun canım inşallah bu dogumunu güzel bir şekilde yaparsın bende ilk bebegımı 7 haftalıkken kaybettim inşallah rabbım bır daha aynı acıyı bır daha yaşatmaz 🙏😔

• Beğen
Reactions: Eva
Sen bir hamile kalda önce canım bir iki farketmez
4 ay önce yine klomenle kaldım zaten ama düşük yaptım evet yumurtalarım catladı ama tutar mı tutmaz mı bellı degıl sadece iki yumurta catladıgında genel de ikiz gebelık mı oluşur diye merak ettim dedıgın gıbı olsun da yasasın da bır tane olsa da olur

Başım sağolsun canım inşallah bu dogumunu güzel bir şekilde yaparsın bende ilk bebegımı 7 haftalıkken kaybettim inşallah rabbım bır daha aynı acıyı bır daha yaşatmaz 🙏😔
İnşallah canım ikilzlerden sonra iki kaybım daha var 6 7 haftalık yani 4 kaybım var bu yüzden çok korkuyorum ama ne kadar korksamda Rabbim ne emretmisse o olacak.
İnşallah sende en kisa zamanda kavusursun melegine canim

İnşallah canım ikilzlerden sonra iki kaybım daha var 6 7 haftalık yani 4 kaybım var bu yüzden çok korkuyorum ama ne kadar korksamda Rabbim ne emretmisse o olacak.
İnşallah sende en kisa zamanda kavusursun melegine canim
Anladım canım inşallah sen de bu yavruna kavusursun Allahın izniyle 🙏

• Beğen
Reactions: Eva
Back