ama döngüm değişmiyorNasil farketmiyor tatlim onceden cikiyor iste silik de olsa..
Aynen arkadaşım çok iyi düşünmüşsün 2 günde bir kan vermenin hiç bir anlamı yok. Hamilesin ya bundan sonrası tevekkül. Hiç kendini strese sokma bencede. Güzel olacak herşey Allahın izniyle de rahatla :)Amin kuzum önce isteyenlerin kucağı boş kalmasın sonra hamilelerin..
rabbim mahrum etmesin bu sevinçten.
kan rahatlıkmış 2güne ölçüm yapmicam kollarım delik deşik olsun istemiyorum rabbime teslim olmuşum zaten o ne derse o olur ben aklımı bulandırmicam o da benim bebişimi sağlıklı sıhhatli şekilde kucağıma vercek amiiinnn
dua ediyorum gerisini rabbime bırakmışım 2 hafta sonra allah kısmet ederse giderim hem keseyi görürüm hemde belki kalp atışını görürümAynen arkadaşım çok iyi düşünmüşsün 2 günde bir kan vermenin hiç bir anlamı yok. Hamilesin ya bundan sonrası tevekkül. Hiç kendini strese sokma bencede. Güzel olacak herşey Allahın izniyle de rahatla :)
Hee anladimm sen ovuyu ne zmndir kullaniyorsun .. ben demistim ya ilk bu ay kullanfim bakalim benimki de degismeyecek 18inde gelecek mi?ama döngüm değişmiyor
2 kere kullandım ilkinde düşük oldu bide bu hamileliğimdeHee anladimm sen ovuyu ne zmndir kullaniyorsun .. ben demistim ya ilk bu ay kullanfim bakalim benimki de degismeyecek 18inde gelecek mi?
Insallah sag salim kucaklarina alirlar canim, Allah arzusunda olan her kese nasip etsin insallahKızlar dün kuzenime kan testi yaptirdik 40 dk sonra çıktı sonuç 6 senedir olmuyorduya öldük öldük dirildik beklerken veee sonuç 4630 çıktı ayy nasıl agladik sevincten inlettik hastaneyi allahtan bizden baska kimse yoktu bugunde kesesi görünmüş nasıl sevindimmmm bilemezsiniz allah isteyen herkese nasip etsin
Amin kuzumInsallah sag salim kucaklarina alirlar canim, Allah arzusunda olan her kese nasip etsin insallah
Cok iyi haber bu cok sevindim .. gozunuz aydin olsunn.. gitmisken sen neden vermedin:)Kızlar dün kuzenime kan testi yaptirdik 40 dk sonra çıktı sonuç 6 senedir olmuyorduya öldük öldük dirildik beklerken veee sonuç 4630 çıktı ayy nasıl agladik sevincten inlettik hastaneyi allahtan bizden baska kimse yoktu bugunde kesesi görünmüş nasıl sevindimmmm bilemezsiniz allah isteyen herkese nasip etsin
Daha çok yenidir diye cnm stres yapmayim değer düşük diye günüm geçsin öyle yapayim hemde onunki olumsuz ciksaydi benimki pozitif olurdu olmazdıCok iyi haber bu cok sevindim .. gozunuz aydin olsunn.. gitmisken sen neden vermedin:)
Ovulasyon en son yaptigimda silik cikti cizgi sali csamba psembe degerlendirdik dunde berri kasik agrim var ara ara agriyip geciyor ve gogus uclarima dokundugumda aciyor bilgisi olan cevaplayabilirmi neden olabilir boyle ?yarın da yap yine silikse çatlamıştır. 2 günde 1 ilişki en garantisi
Yokmu kimse cevap verecekyarın da yap yine silikse çatlamıştır. 2 günde 1 ilişki en garantisi
Canim saydigin belirtiler adet oncesi de ola biliyor, hamileysen de oluyor, bat ne zaman?Ovulasyon en son yaptigimda silik cikti cizgi sali csamba psembe degerlendirdik dunde berri kasik agrim var ara ara agriyip geciyor ve gogus uclarima dokundugumda aciyor bilgisi olan cevaplayabilirmi neden olabilir boyle ?
Ne güzel bi haber ya allahım ssağ salim kucağınıza aldırsın ikinizindeKızlar dün kuzenime kan testi yaptirdik 40 dk sonra çıktı sonuç 6 senedir olmuyorduya öldük öldük dirildik beklerken veee sonuç 4630 çıktı ayy nasıl agladik sevincten inlettik hastaneyi allahtan bizden baska kimse yoktu bugunde kesesi görünmüş nasıl sevindimmmm bilemezsiniz allah isteyen herkese nasip etsin
aynen koyulaşmış vallahaKızlar esime süpriz icin biraz önce test yaptım dahada koyulasmis demi
en son dediğin ne zaman canım,belki erken hamilelik belirtisidir bilemedim ki şimdiOvulasyon en son yaptigimda silik cikti cizgi sali csamba psembe degerlendirdik dunde berri kasik agrim var ara ara agriyip geciyor ve gogus uclarima dokundugumda aciyor bilgisi olan cevaplayabilirmi neden olabilir boyle ?
Çok teşekkür ederim kuzum amin hepimizin insallahNe güzel bi haber ya allahım ssağ salim kucağınıza aldırsın ikinizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?