Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin..

Salı gunu baktırdıgımda benım yuksek çıkar heralde . Dk başı istemezler umarım
Şuan bat gunum . İnanılmaz bel ağrım var
bencede yüksek çıkar benim 5 kaldı en az 2 kat yükselse bile bat günüm 134 gibi bişey oluyo

21 ekim dun test yapmistim 1 saat sonra cikmisti 2 ci cizgi, kanda da 2,26 cikti. Bu gun ses yok
Çıkması için çok erken değil mi
Ben bat 5 te bile çok çok çok çok zor gördüm ..

Strese sokma lütfen kendinı

Çıkması için çok erken değil mi
Ben bat 5 te bile çok çok çok çok zor gördüm ..

Strese sokma lütfen kendinı
Evet erken, gecen hamileliyimi bata 9 kala ogrenmistim yine erken cikar diye umut ettim canim. Ama o zaman erken yumurtlamistim.

Reactions: H E
Evet erken, gecen hamileliyimi bata 9 kala ogrenmistim yine erken cikar diye umut ettim canim. Ama o zaman erken yumurtlamistim.
vaaaooww 9 gun kala mı

Belirti var mı ? Benım belirtiler bat 3 veya 4 ken çıkmaya başladı .

vaaaooww 9 gun kala mı

Belirti var mı ? Benım belirtiler bat 3 veya 4 ken çıkmaya başladı .
Hastayim su anda cok ilac ve serum aliyorum, midemi bagirsaklarimi usuttum. Gecen hamileliyimde (dusuk yaptim sonra) adeti 1 hafta gecene kadar hic bi belirtim yoktu, sonradan bulantilar kusmalar baslamisti. Bata 9 gun kala teste cikmisti ve ertesi gun kanda 53 cikmisti degerim, ama o zaman yumurtam adetin 11 ci gununde catlamisti, bu sefer 17 ci gununde catladi, cok erken yaptim test biliyorum, ama dun sonradan cikinca 2 ci cizgi umutlandim, bu gun cikmadi(( cok ilac aliyorum ondan mi acaba

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .
sağol canım,
Kizlar sabah test yaptim negatif bat 5..:)
belki geç yumırtladın kuzum
kuzum bence alternatif tıbba yönel belki vardır bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…