Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• CYMERA_20181012_090636.jpg
    CYMERA_20181012_090636.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 40
Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşaallah
amin kuzum sağolasın
Saglikla gelsin innnnnsallahhhh
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
insallah kuzum öğrendiğimden beri ediyorum dua bu korkuyla yasamak zor hele sabah ezanına uyandım resmen ödüm koptu kırmızı bişey gördüm lavaboda dedim tamam kam gelmiş sonra kıyafetin tozuymuş bu korkuyla yaşamak zor allah kimseye yaşatmasın

sabah ezanına uyandım lavaboya gittim o ezan okunurken açtım ellerimi dedim rabbim sen hakkımızda önce hayırlısını eyle sonra sağlıkla sıhhatle ilerlemesini nasip eyle hepimizin hali sana havale sen herşeyin doğrusunu hayırlı eyle uyudum
Allahım güzel duanı kabul eylesın canım .
Sağlıklı sıhhatlı bir hamıleleık geçir , Evladını kucagına amak nasip olsun inşaallaahh :dua::dua:

amin kuzum sağolasın

insallah kuzum öğrendiğimden beri ediyorum dua bu korkuyla yasamak zor hele sabah ezanına uyandım resmen ödüm koptu kırmızı bişey gördüm lavaboda dedim tamam kam gelmiş sonra kıyafetin tozuymuş bu korkuyla yaşamak zor allah kimseye yaşatmasın
Kuzuu hadi gozun aydin saglikla artsin insallahh..

Allahım güzel duanı kabul eylesın canım .
Sağlıklı sıhhatlı bir hamıleleık geçir , Evladını kucagına amak nasip olsun inşaallaahh :dua::dua:
Amin kuzum önce isteyenlerin kucağı boş kalmasın sonra hamilelerin..
rabbim mahrum etmesin bu sevinçten.
kan rahatlıkmış 2güne ölçüm yapmicam kollarım delik deşik olsun istemiyorum rabbime teslim olmuşum zaten o ne derse o olur ben aklımı bulandırmicam o da benim bebişimi sağlıklı sıhhatli şekilde kucağıma vercek amiiinnn :KK200::dua:

• Beğen
Reactions: H E
Amin kuzum önce isteyenlerin kucağı boş kalmasın sonra hamilelerin..
rabbim mahrum etmesin bu sevinçten.
kan rahatlıkmış 2güne ölçüm yapmicam kollarım delik deşik olsun istemiyorum rabbime teslim olmuşum zaten o ne derse o olur ben aklımı bulandırmicam o da benim bebişimi sağlıklı sıhhatli şekilde kucağıma vercek amiiinnn :KK200::dua:
Amin..

Salı gunu baktırdıgımda benım yuksek çıkar heralde . Dk başı istemezler umarım :bicak:
Şuan bat gunum . İnanılmaz bel ağrım var

Back