- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
amin canım seninde bebişin sağlıkla sıhhatle gelsinBiraz daha koyulaşmış :) hadi hayırlısı olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım seninde bebişin sağlıkla sıhhatle gelsinBiraz daha koyulaşmış :) hadi hayırlısı olsun inşallah
normal kuzu kötü şeyleri çağırmaYok bat geçsin artık öyle yapcam . Sonra zaten kan veririm ne bilem ya kasığım çok ağrıyo 3 gündür ağlıcam artık
canim ovulasyonun koyuyduya onuda atarmisin burayaamin canım seninde bebişin sağlıkla sıhhatle gelsin
al canımcanim ovulasyonun koyuyduya onuda atarmisin buraya
Tebrikler, sağlıklı bir hamilelik,doğum ve bebiş dilerimmm. Darısı başımıza :)veeeeeee 34![]()
Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşaallahveeeeeee 34![]()
Ay nasıl güzel dua ettin sonucu aldığımdan beri bunları diliyorum çok sağolun darısı size olsun inşallahTebrikler, sağlıklı bir hamilelik,doğum ve bebiş dilerimmm. Darısı başımıza :)
sabah ezanına uyandım lavaboya gittim o ezan okunurken açtım ellerimi dedim rabbim sen hakkımızda önce hayırlısını eyle sonra sağlıkla sıhhatle ilerlemesini nasip eyle hepimizin hali sana havale sen herşeyin doğrusunu hayırlı eyle uyudum
amin kuzum sağolasınHayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşaallah
insallah kuzum öğrendiğimden beri ediyorum dua bu korkuyla yasamak zor hele sabah ezanına uyandım resmen ödüm koptu kırmızı bişey gördüm lavaboda dedim tamam kam gelmiş sonra kıyafetin tozuymuş bu korkuyla yaşamak zor allah kimseye yaşatmasınSaglikla gelsin innnnnsallahhhh
![]()
Allahım güzel duanı kabul eylesın canım .sabah ezanına uyandım lavaboya gittim o ezan okunurken açtım ellerimi dedim rabbim sen hakkımızda önce hayırlısını eyle sonra sağlıkla sıhhatle ilerlemesini nasip eyle hepimizin hali sana havale sen herşeyin doğrusunu hayırlı eyle uyudum
Kuzuu hadi gozun aydin saglikla artsin insallahh..amin kuzum sağolasın
insallah kuzum öğrendiğimden beri ediyorum dua bu korkuyla yasamak zor hele sabah ezanına uyandım resmen ödüm koptu kırmızı bişey gördüm lavaboda dedim tamam kam gelmiş sonra kıyafetin tozuymuş bu korkuyla yaşamak zor allah kimseye yaşatmasın
Amin kuzum önce isteyenlerin kucağı boş kalmasın sonra hamilelerin..Allahım güzel duanı kabul eylesın canım .
Sağlıklı sıhhatlı bir hamıleleık geçir , Evladını kucagına amak nasip olsun inşaallaahh![]()
Amin..Amin kuzum önce isteyenlerin kucağı boş kalmasın sonra hamilelerin..
rabbim mahrum etmesin bu sevinçten.
kan rahatlıkmış 2güne ölçüm yapmicam kollarım delik deşik olsun istemiyorum rabbime teslim olmuşum zaten o ne derse o olur ben aklımı bulandırmicam o da benim bebişimi sağlıklı sıhhatli şekilde kucağıma vercek amiiinnn![]()
teşekkür edirem quzummm sanada nesip ola inşallahhhKuzuu hadi gozun aydin saglikla artsin insallahh..