Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet bu akşam,ilaç kullanıcam ama günüm geçiyor diyecem inşallah alır :KK70: kuzum unutmazsam allahın izniyle etiketlerim ama büyük ihtimal sonucu buraya yazarım
Acilde bazı doktorlar sıkıntılı. Daha önce dış gebelik geçirdim takip için geldim diyordum ben. Yaz canım inşaallah hayırlısıyla gelmiştir miniğin

Acilde bazı doktorlar sıkıntılı. Daha önce dış gebelik geçirdim takip için geldim diyordum ben. Yaz canım inşaallah hayırlısıyla gelmiştir miniğin
ayy kız allah korusun deliii
Hım çıkmazsa yine üzülme baya var çünkü
valla üzülürüm gün gün koyulaşan idrar testlerinden sonra çıkmazsa bendeki çöküşü kimse tahmin bile edemez

ayy kız allah korusun deliii

valla üzülürüm gün gün koyulaşan idrar testlerinden sonra çıkmazsa bendeki çöküşü kimse tahmin bile edemez
Ben öyle diyordum yalan değilki :( mayısta dış gebelikten kürtaj oldum ben.
Çıkacak inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Ben öyle diyordum yalan değilki :KK43: mayısta dış gebelikten kürtaj oldum ben.
Çıkacak inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
ayy çok geçmiş olsun canım benim, amin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

ayy çok geçmiş olsun canım benim, amin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Sağol canım
Sen biliyorsun sandım. Ben testlerimin fotoğrafını atayım mı :) 7 kala 5 kala ve 6 haftalıkken:))) sonuncuyu eşimin zoruyla yaptım. Adam illa o testi görecek

Sağol canım
Sen biliyorsun sandım. Ben testlerimin fotoğrafını atayım mı :) 7 kala 5 kala ve 6 haftalıkken:))) sonuncuyu eşimin zoruyla yaptım. Adam illa o testi görecek
at canım :) şuan var mı kuzum?

Screenshot_20180910-224315.png

Üstteki 7 kala diğeride 5 kala. 7 kala olan 4 saat sonra çıktı. 5 kala olan 2.5 saat sonra. Öyle takip ettim.

ne konuştuğumuzu hatırlamadım ama ismini unutmadım kuzum :KK53:
iyi iyi çok şükür allah sağlıkla sıhhatla kucağına aldırsın inşallah silik burdaki çizgi kan verdin mi böyle çıktığında benimde bugün çıkan testim
Amin inşaallah
Kan vermedim ama belirtilerim rüyalarım vardı :)

ne konuştuğumuzu hatırlamadım ama ismini unutmadım kuzum :KK53:
iyi iyi çok şükür allah sağlıkla sıhhatla kucağına aldırsın inşallah silik burdaki çizgi kan verdin mi böyle çıktığında benimde bugün çıkan testim
Biraz daha koyulaşmış :) hadi hayırlısı olsun inşallah

niye öyle dedin kız kötüyü niye çağırıyosun ne yine yaptın mı test
Yok bat geçsin artık öyle yapcam . Sonra zaten kan veririm ne bilem ya kasığım çok ağrıyo 3 gündür ağlıcam artık

Back