- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
6 gün varHayırlısı olsun inşaallah bu akşam mı vericen benide etiketle. Adete kaç kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 gün varHayırlısı olsun inşaallah bu akşam mı vericen benide etiketle. Adete kaç kaldı
Acilde bazı doktorlar sıkıntılı. Daha önce dış gebelik geçirdim takip için geldim diyordum ben. Yaz canım inşaallah hayırlısıyla gelmiştir miniğinevet bu akşam,ilaç kullanıcam ama günüm geçiyor diyecem inşallah alırkuzum unutmazsam allahın izniyle etiketlerim ama büyük ihtimal sonucu buraya yazarım
Hım çıkmazsa yine üzülme baya var çünkü6 gün var
ayy kız allah korusun deliiiAcilde bazı doktorlar sıkıntılı. Daha önce dış gebelik geçirdim takip için geldim diyordum ben. Yaz canım inşaallah hayırlısıyla gelmiştir miniğin
valla üzülürüm gün gün koyulaşan idrar testlerinden sonra çıkmazsa bendeki çöküşü kimse tahmin bile edemezHım çıkmazsa yine üzülme baya var çünkü
canim bugun yaptim silik bile cikmadi bugun testi bir saat gec yaptim dedim sana sorayim bir saat bu kadar farkettirirmikuzum güzel çıkmış gayet koyu yarın ilk idrarla gebelik yapsana
Ben öyle diyordum yalan değilkiayy kız allah korusun deliii
valla üzülürüm gün gün koyulaşan idrar testlerinden sonra çıkmazsa bendeki çöküşü kimse tahmin bile edemez
ayy çok geçmiş olsun canım benim, amin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınBen öyle diyordum yalan değilkimayısta dış gebelikten kürtaj oldum ben.
Çıkacak inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Sağol canımayy çok geçmiş olsun canım benim, amin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
at canım :) şuan var mı kuzum?Sağol canım
Sen biliyorsun sandım. Ben testlerimin fotoğrafını atayım mı :) 7 kala 5 kala ve 6 haftalıkken:))) sonuncuyu eşimin zoruyla yaptım. Adam illa o testi görecek
Ne var mı anlamadımat canım :) şuan var mı kuzum?
gebelikNe var mı anlamadım
Kız sen unuttun mu benigebelik
ne konuştuğumuzu hatırlamadım ama ismini unutmadım kuzum
Amin inşaallahne konuştuğumuzu hatırlamadım ama ismini unutmadım kuzum
iyi iyi çok şükür allah sağlıkla sıhhatla kucağına aldırsın inşallah silik burdaki çizgi kan verdin mi böyle çıktığında benimde bugün çıkan testim
Biraz daha koyulaşmış :) hadi hayırlısı olsun inşallahne konuştuğumuzu hatırlamadım ama ismini unutmadım kuzum
iyi iyi çok şükür allah sağlıkla sıhhatla kucağına aldırsın inşallah silik burdaki çizgi kan verdin mi böyle çıktığında benimde bugün çıkan testim
Yok bat geçsin artık öyle yapcam . Sonra zaten kan veririm ne bilem ya kasığım çok ağrıyo 3 gündür ağlıcam artıkniye öyle dedin kız kötüyü niye çağırıyosun ne yine yaptın mı test
Ayrica silik de degil son cizgin... kiz onu kullanmicamm dedindi :) boooo:))