Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alloxol, creon. 2 ilac. Bide serum alicam 5 gun, vitamin falan.
ayyy ağır düşmüşsün ya çok çok dikkat et kuzum bende nane yiyorum 2 saat geçti dağı taşı inlettim resmen boşa değil bu mide ağrısı

ayyy ağır düşmüşsün ya çok çok dikkat et kuzum bende nane yiyorum 2 saat geçti dağı taşı inlettim resmen boşa değil bu mide ağrısı
Seninki hamileliktendir kuzum, ceviz de iyi gelir. Bende enfeksyonmus.

wiha02 canim baksana benim adete 3 var ovu bugun biraz koyu cikti ama dunkinden 1 saat sonra yaptim isim vardi sence olabilirmi alttaki bugun

Eklentiler

• 20181012_203159.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 35
Yarın bat günüm
Silik çizgi çıktı ama korkuyorum
Kendi mi bildim bileli regl m hiç gecikmedi
Yarında sanki gelcek gibi geliyo

Yarın bat günüm
Silik çizgi çıktı ama korkuyorum
Kendi mi bildim bileli regl m hiç gecikmedi
Yarında sanki gelcek gibi geliyo
niye öyle dedin kız kötüyü niye çağırıyosun ne yine yaptın mı test

Reactions: H E
Canım ilk zamanlar nane maydanoz iyi değil yeme daha fazla

Canım ilk zamanlar nane maydanoz iyi değil yeme daha fazla
1-2 çay kaşığı ağzımsa çiğneyip suyla yutuyorum napayım kuzum midem ağrıyor diye gitmiştim bana ilaç vermişti ilaçtan iyidir ne olduğunu bilmiyoruz bari doğal bişey bu

1-2 çay kaşığı ağzımsa çiğneyip suyla yutuyorum napayım kuzum midem ağrıyor diye gitmiştim bana ilaç vermişti ilaçtan iyidir ne olduğunu bilmiyoruz bari doğal bişey bu
Tutunma aşamasında iyi değil işte. Bal ye iyi gelir.

ayyy kan lafı geçiyor kalbim küt kütlüyor eşimi bekliyorum 10 gibi işten çıkıyor dua edin
Hayırlısı olsun inşaallah bu akşam mı vericen benide etiketle. Adete kaç kaldı

Hayırlısı olsun inşaallah bu akşam mı vericen benide etiketle. Adete kaç kaldı
evet bu akşam,ilaç kullanıcam ama günüm geçiyor diyecem inşallah alır kuzum unutmazsam allahın izniyle etiketlerim ama büyük ihtimal sonucu buraya yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…