- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 63
- 41
Alloxol, creon. 2 ilac. Bide serum alicam 5 gun, vitamin falan.mide ilacı ne verdi kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alloxol, creon. 2 ilac. Bide serum alicam 5 gun, vitamin falan.mide ilacı ne verdi kuzum
ayyy ağır düşmüşsün ya çok çok dikkat et kuzum bende nane yiyorum 2 saat geçti dağı taşı inlettim resmen boşa değil bu mide ağrısıAlloxol, creon. 2 ilac. Bide serum alicam 5 gun, vitamin falan.
Seninki hamileliktendir kuzum, ceviz de iyi gelir. Bende enfeksyonmus.ayyy ağır düşmüşsün ya çok çok dikkat et kuzum bende nane yiyorum 2 saat geçti dağı taşı inlettim resmen boşa değil bu mide ağrısı![]()
geçmiş olsun dikkat et kuzumSeninki hamileliktendir kuzum, ceviz de iyi gelir. Bende enfeksyonmus.
kuzum güzel çıkmış gayet koyu yarın ilk idrarla gebelik yapsanawiha02 canim baksana benim adete 3 var ovu bugun biraz koyu cikti ama dunkinden 1 saat sonra yaptim isim vardi sence olabilirmi alttaki bugun
İnşallah cano yaaGelmez yaa sanmam..
Balik iyi degildiyse belki.. bende normalde yemem pek sevmem bugun mezgit yedim oglenn :))İnşallah cano yaa
Demin balık yedik içim kalktı
Normalde bukdr erken bulantı olmzmış ama acayip tiksşndim![]()
niye öyle dedin kız kötüyü niye çağırıyosun ne yine yaptın mı testYarın bat günüm
Silik çizgi çıktı ama korkuyorum
Kendi mi bildim bileli regl m hiç gecikmedi
Yarında sanki gelcek gibi geliyo![]()
Canım ilk zamanlar nane maydanoz iyi değil yeme daha fazlaayyy ağır düşmüşsün ya çok çok dikkat et kuzum bende nane yiyorum 2 saat geçti dağı taşı inlettim resmen boşa değil bu mide ağrısı![]()
Ayrica silik de degil son cizgin... kiz onu kullanmicamm dedindi :) boooo:))İnşallah cano yaa
Demin balık yedik içim kalktı
Normalde bukdr erken bulantı olmzmış ama acayip tiksşndim![]()
1-2 çay kaşığı ağzımsa çiğneyip suyla yutuyorum napayım kuzum midem ağrıyor diye gitmiştim bana ilaç vermişti ilaçtan iyidir ne olduğunu bilmiyoruz bari doğal bişey buCanım ilk zamanlar nane maydanoz iyi değil yeme daha fazla
Tutunma aşamasında iyi değil işte. Bal ye iyi gelir.1-2 çay kaşığı ağzımsa çiğneyip suyla yutuyorum napayım kuzum midem ağrıyor diye gitmiştim bana ilaç vermişti ilaçtan iyidir ne olduğunu bilmiyoruz bari doğal bişey bu
yiyorum sabah aç karnına kuzum olmadı bal yiyeyim sağol kuzumTutunma aşamasında iyi değil işte. Bal ye iyi gelir.
Ben doktordan duyduğumu söylüyorum . Geçmiş olsun ne zaman kan vericenyiyorum sabah aç karnına kuzum olmadı bal yiyeyim sağol kuzum![]()
ayyy kan lafı geçiyor kalbim küt kütlüyor eşimi bekliyorum 10 gibi işten çıkıyor dua edinBen doktordan duyduğumu söylüyorum . Geçmiş olsun ne zaman kan vericen
Hayırlısı olsun inşaallah bu akşam mı vericen benide etiketle. Adete kaç kaldıayyy kan lafı geçiyor kalbim küt kütlüyor eşimi bekliyorum 10 gibi işten çıkıyor dua edin![]()
evet bu akşam,ilaç kullanıcam ama günüm geçiyor diyecem inşallah alırHayırlısı olsun inşaallah bu akşam mı vericen benide etiketle. Adete kaç kaldı