- 6 Eylül 2018
- 374
- 287
- 53
- 33
Yok kuzum senelerdir hüsran yasayinca olduğuna ihmal vermiyor o yüzden yaptirmak istemedi ben israr ettim bugün eger varsa tutunması icin vitaminleri almasi lazim diye ins vardir kendimden cok onun olsun istiyorum beraber evlendik 6 sene oldu olmayali cok zor günler geçirdi şu mübarek günde ins sevindirir güzel allah'ımdaha vermedi mii ...?
aynen ya kaçmıyor gözünden hiç bir şey bizimkinden de
Hangi topik? Brownie judy mi? Anlamadimevet judy..onun topikte.. ama hamile olan browni kuzum..
Insallah kuzumCnm az değilwiha02 ninda öyleydi ya bence 4 5 güne yükselir
benimde 2di umutsuzluk yok kuzum bol bol dua var, ama keşke ben erken vermeseydim bak şimdi korkuyorum gitmeye idrarla takip ediyorum yükselme oluyo mu olmuyo mu diyeInsallah kuzum
bırak dağınık kalsın tatlımm hastasın ya ateşten galiba :))Hangi topik? Brownie judy mi? Anlamadim
ay kuzum allah razı olsun idrarla şuan takipteyim inşallah kan sonucu da yazmak nasip olur..wiha02 coook sevindim. Bizden gecti ama sen insallah sevinirsin canim benim. Bekliyoruz guzel haberleri yazmasam da girip bakiyorum arada arada. Ozellikle seni bekledim haberini :))
inşallah Rabbim bütün isteyenleri sevindirsin canım..Yok kuzum senelerdir hüsran yasayinca olduğuna ihmal vermiyor o yüzden yaptirmak istemedi ben israr ettim bugün eger varsa tutunması icin vitaminleri almasi lazim diye ins vardir kendimden cok onun olsun istiyorum beraber evlendik 6 sene oldu olmayali cok zor günler geçirdi şu mübarek günde ins sevindirir güzel allah'ım
Ben de bi kac gun idrarla takip edicem canim, koyulasma varmi diye.benimde 2di umutsuzluk yok kuzum bol bol dua var, ama keşke ben erken vermeseydim bak şimdi korkuyorum gitmeye idrarla takip ediyorum yükselme oluyo mu olmuyo mu diye
vallahi kuzum öncekileri gördünüz bugüm yaptığım 2-3 dk içinde görünmeye başladı içim rahat etti 10-15 dkya anca silikleşiyodu öncesi bugünkü testime bak allahm sanada nasip etsin kuzummmmmmBen de bi kac gun idrarla takip edicem canim, koyulasma varmi diye.
Dk başı test mı yapıyonvallahi kuzum öncekileri gördünüz bugüm yaptığım 2-3 dk içinde görünmeye başladı içim rahat etti 10-15 dkya anca silikleşiyodu öncesi bugünkü testime bak allahm sanada nasip etsin kuzummmmmm
heee kan vermicem benim değil mi vermiceemmmDk başı test mı yapıyon
Ben Salı günü kan vercemheee kan vermicem benim değil mi vermiceemmm
acilde 1 saate çıkıyo ben belki bu akşam verebilirim çünkü aşırı mide ağrım var kanda çıkarsa direkt alıp doktora giderim mideme çare bulsun böyle daha zararlı çünkü ülser var bendeBen Salı günü kan vercem
Çarşamba çıkar kesin
Yok yok acil macil karıştırmamacilde 1 saate çıkıyo ben belki bu akşam verebilirim çünkü aşırı mide ağrım var kanda çıkarsa direkt alıp doktora giderim mideme çare bulsun böyle daha zararlı çünkü ülser var bende
ülser olmasa normal dicem ama ülser var ilerlerse allah korusun sıkıntı yaratırYok yok acil macil karıştırmam
Tabi sağlık acısından sıkıntın varsa hemen git . Bende bir sıkıntı yok . Adetımın geçmesinin istiyorum . Anca öyle rahat olcam
Aman amann amannn sen önlemını hemen alülser olmasa normal dicem ama ülser var ilerlerse allah korusun sıkıntı yaratır
Evet, kuzum, insallah. Bana da dr um dedi ki gec cikiyorsa 2 ci cizgi inanmam ben, hemen cikmasi lazim.vallahi kuzum öncekileri gördünüz bugüm yaptığım 2-3 dk içinde görünmeye başladı içim rahat etti 10-15 dkya anca silikleşiyodu öncesi bugünkü testime bak allahm sanada nasip etsin kuzummmmmm
mide ilacı ne verdi kuzumEvet, kuzum, insallah. Bana da dr um dedi ki gec cikiyorsa 2 ci cizgi inanmam ben, hemen cikmasi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?