Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha vermedi mii ...?
aynen ya kaçmıyor gözünden hiç bir şey bizimkinden de :KK70:
Yok kuzum senelerdir hüsran yasayinca olduğuna ihmal vermiyor o yüzden yaptirmak istemedi ben israr ettim bugün eger varsa tutunması icin vitaminleri almasi lazim diye ins vardir kendimden cok onun olsun istiyorum beraber evlendik 6 sene oldu olmayali cok zor günler geçirdi şu mübarek günde ins sevindirir güzel allah'ım

wiha02 wiha02 coook sevindim. Bizden gecti ama sen insallah sevinirsin canim benim. Bekliyoruz guzel haberleri yazmasam da girip bakiyorum arada arada. Ozellikle seni bekledim haberini :))

wiha02 wiha02 coook sevindim. Bizden gecti ama sen insallah sevinirsin canim benim. Bekliyoruz guzel haberleri yazmasam da girip bakiyorum arada arada. Ozellikle seni bekledim haberini :))
ay kuzum allah razı olsun idrarla şuan takipteyim inşallah kan sonucu da yazmak nasip olur..

Yok kuzum senelerdir hüsran yasayinca olduğuna ihmal vermiyor o yüzden yaptirmak istemedi ben israr ettim bugün eger varsa tutunması icin vitaminleri almasi lazim diye ins vardir kendimden cok onun olsun istiyorum beraber evlendik 6 sene oldu olmayali cok zor günler geçirdi şu mübarek günde ins sevindirir güzel allah'ım
inşallah Rabbim bütün isteyenleri sevindirsin canım..:dua: :KK200:

• Beğen
Reactions: H E
benimde 2di umutsuzluk yok kuzum bol bol dua var, ama keşke ben erken vermeseydim bak şimdi korkuyorum gitmeye idrarla takip ediyorum yükselme oluyo mu olmuyo mu diye
Ben de bi kac gun idrarla takip edicem canim, koyulasma varmi diye.

Ben de bi kac gun idrarla takip edicem canim, koyulasma varmi diye.
vallahi kuzum öncekileri gördünüz bugüm yaptığım 2-3 dk içinde görünmeye başladı içim rahat etti 10-15 dkya anca silikleşiyodu öncesi bugünkü testime bak allahm sanada nasip etsin kuzummmmmm

Eklentiler

• CYMERA_20181012_174033.jpg
    CYMERA_20181012_174033.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 40
vallahi kuzum öncekileri gördünüz bugüm yaptığım 2-3 dk içinde görünmeye başladı içim rahat etti 10-15 dkya anca silikleşiyodu öncesi bugünkü testime bak allahm sanada nasip etsin kuzummmmmm
Dk başı test mı yapıyon :KK53::KK53::KK53:

Ben Salı günü kan vercem :KK51:
Çarşamba çıkar kesin :eek:
acilde 1 saate çıkıyo ben belki bu akşam verebilirim çünkü aşırı mide ağrım var kanda çıkarsa direkt alıp doktora giderim mideme çare bulsun böyle daha zararlı çünkü ülser var bende

acilde 1 saate çıkıyo ben belki bu akşam verebilirim çünkü aşırı mide ağrım var kanda çıkarsa direkt alıp doktora giderim mideme çare bulsun böyle daha zararlı çünkü ülser var bende
Yok yok acil macil karıştırmam :D
Tabi sağlık acısından sıkıntın varsa hemen git . Bende bir sıkıntı yok . Adetımın geçmesinin istiyorum . Anca öyle rahat olcam :KK14:

Yok yok acil macil karıştırmam :KK70:
Tabi sağlık acısından sıkıntın varsa hemen git . Bende bir sıkıntı yok . Adetımın geçmesinin istiyorum . Anca öyle rahat olcam :KK14:
ülser olmasa normal dicem ama ülser var ilerlerse allah korusun sıkıntı yaratır

Evet, kuzum, insallah. Bana da dr um dedi ki gec cikiyorsa 2 ci cizgi inanmam ben, hemen cikmasi lazim.

Back