onla geçmiş olsun oralar soğuk demiştin demi üşüttünn demek..Doktore gittim kizlae, midemi, bagirsaklarimi usutmusum, serum taktilar, 5 gun serum ve ilaclae yazdi. Ginekoloji dr sa dedi ki testi cok erken yapmissin 1 hafta sonra tekrar yap. Ne 1 hafta, beklermiyim ben o kadar, 1 hafta sonra zaten adetim)) kan da verme daha cok erken dedi, ama orda benden kan aldilar midem falan icin ben de betayi da yazdirdim, beklemedeyim. Atesim var yataktan kalkamiyorum((
geçmiş olsun kuzum bende dün akşam dedim kana gideyim sonra vazgeçtim çok yorgundum zaten gecikmeyi bbeklicem gecikince yaptırırım sonra da doktoruma giderimDoktore gittim kizlae, midemi, bagirsaklarimi usutmusum, serum taktilar, 5 gun serum ve ilaclae yazdi. Ginekoloji dr sa dedi ki testi cok erken yapmissin 1 hafta sonra tekrar yap. Ne 1 hafta, beklermiyim ben o kadar, 1 hafta sonra zaten adetim)) kan da verme daha cok erken dedi, ama orda benden kan aldilar midem falan icin ben de betayi da yazdirdim, beklemedeyim. Atesim var yataktan kalkamiyorum((
ne kadar vardı bata bata acaba dölleniyo muBeta hcg 2.26 kizlar
daha çok yeni olduğundandır değil mi kuzum?Beta hcg 2.26 kizlar
9 gun var, gec yumurtlamisdim ben bu ay, 17 ci gunumde.ne kadar vardı bata bata acaba dölleniyo mu
Herhalde, bu hastalikla ilaclarla tutuna bilecekmi bakalim((daha çok yeni olduğundandır değil mi kuzum?
kısmet canımm, nerminin topikte gördüm sabah, kız adet olmuyormuş söktürücü vermişler onu da içmiş sonra hala olmamış,hemşirenin ısrarıyla kan vermiş 120bin küsür çıkmış sonuç... dua edin diyordu.. Allah bilir yani..Herhalde, bu hastalikla ilaclarla tutuna bilecekmi bakalim((
Nermin judy mi? Allah yardimcisi olsun.kısmet canımm, nerminin topikte gördüm sabah, kız adet olmuyormuş söktürücü vermişler onu da içmiş sonra hala olmamış,hemşirenin ısrarıyla kan vermiş 120bin küsür çıkmış sonuç... dua edin diyordu.. Allah bilir yani..
evet judy..onun topikte.. ama hamile olan browni kuzum..Nermin judy mi? Allah yardimcisi olsun.
hadi hayırlısı aslında durabilsek bi 3 ay olana kadar öyle daha sürpriz olur da işte yapamayızcan09e kuzum sabah 2 farkli marka ile yaptimya birde pazar yapicam koyulasma olursa pazartesi yada salı kan vericem pazar esime süpriz yapayim simdi cok silik görünüyor ama onunla sürpriz olmaz
Kiz yokkk nerdee gecen hani bahsetmistimya kuzenimden senelerdir istiyor olmuyo diye onun 3 gün gecmis aksam ona destek olmak icin yanina gidicem kan vermesi icin esimi aradim aksam oraya gidicem kan vermeye diye hemen senmi kan vericen diyohadi hayırlısı aslında durabilsek bi 3 ay olana kadar öyle daha sürpriz olur da işte yapamayız
daha vermedi mii ...?Kiz yokkk nerdee gecen hani bahsetmistimya kuzenimden senelerdir istiyor olmuyo diye onun 3 gün gecmis aksam ona destek olmak icin yanina gidicem kan vermesi icin esimi aradim aksam oraya gidicem kan vermeye diye hemen senmi kan vericen diyoyok dedim ben ne kani veriyim kuzenim vericek dedim hemen tetikte bekliyor işte
Bizimkide tekrar test almışdaha vermedi mii ...?
aynen ya kaçmıyor gözünden hiç bir şey bizimkinden de
ahahaha ilahi ya.. güldürdü beni .. bence sana idrar testine gerek yok da neyse koyuları saklarsın.. ben kızımdakileri saklıyorum 6 gün geçince olunca epey bi koyuyduBizimkide tekrar test almış
Pazartesi sabahtan yapalım dıyo
pazartesi 2 gun geçmiş olcak inşallah .ahahaha ilahi ya.. güldürdü beni .. bence sana idrar testine gerek yok da neyse koyuları saklarsın.. ben kızımdakileri saklıyorum 6 gün geçince olunca epey bi koyuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?