Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzumm bir görüyorum bir kayboluyor hayalet dedikleri bu mu?..
ayy inşallah yaa ama ben demiştim bu topikten çok haber alıcaz diyee..
eğer hepimiz de hamile çıkarsak yine burdan devam edelim derim :)
Evet cnm ilk yaptığım testte isiga tutunca görünüyordu simdi cok net cizgi cikti simdiki yaptigim testtede ben isiga tutunca net görüyorum ama resimde denk getiremiorum cizgi olduguna cok eminim helede laboquick olani 3 aydir kullaniyorum hic cizgi çıkarmadı en az 15 tane yapmisimdir aslinda bugün test yapmıcaktım dün oğlum gelip karnıma dokundu bebek ordamısın felan dedi cok garipsedim dusuk yaptigimdan beri hic lafini etmemisti sabah o his test yapmama yöneltti herhalde:KK42:

Güüü naaayy dıııın canlaarrr. ben uyurken güzel haberler gelmiş buralara :KK76: 2 hamişimiz daha yolda sanırım innnşalllaaahhhh. Bu topikten herkes hamile çıkacak ona göre :sopa:
bende elimde kalan son ovulasyonu da yaptım ve bitirdim :KK48::KK48: Ovu daha zevkli ya vallahi hcg hep stres çıktımı çıkacak mı silik mi bozuk mu:KK47:
neyse bırakıyorum buraya.

Eklentiler

• CYMERA_20181012_090636.jpg
    CYMERA_20181012_090636.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 43
Güüü naaayy dıııın canlaarrr. ben uyurken güzel haberler gelmiş buralara :KK76: 2 hamişimiz daha yolda sanırım innnşalllaaahhhh. Bu topikten herkes hamile çıkacak ona göre :sopa:
bende elimde kalan son ovulasyonu da yaptım ve bitirdim :KK48::KK48: Ovu daha zevkli ya vallahi hcg hep stres çıktımı çıkacak mı silik mi bozuk mu:KK47:
neyse bırakıyorum buraya.

Baya koyu çıkmış cnm bende 11 de felan yapiyim merak ettim nasi cikcak

Evet cnm ilk yaptığım testte isiga tutunca görünüyordu simdi cok net cizgi cikti simdiki yaptigim testtede ben isiga tutunca net görüyorum ama resimde denk getiremiorum cizgi olduguna cok eminim helede laboquick olani 3 aydir kullaniyorum hic cizgi çıkarmadı en az 15 tane yapmisimdir aslinda bugün test yapmıcaktım dün oğlum gelip karnıma dokundu bebek ordamısın felan dedi cok garipsedim dusuk yaptigimdan beri hic lafini etmemisti sabah o his test yapmama yöneltti herhalde:KK42:
severimm oğluşuuu tatliişşş :)) inşallahh yaa Rabbim sevindirsin..

kızlar bir başım dönüyor inanmazsınız psikolojik miskolojik derken hamile çıkıyormuşum ne güzel olur yau:)

Kizlar ovulasyonda yaptim biraz önce wiha02 wiha02 seninki gibi cikti nerdeyse cnm

Eklentiler

• Screenshot_20181012-104631.png
    Screenshot_20181012-104631.png
    78,7 KB · Görüntüleme: 45
gün gün testlerim :anne:

Eklentiler

• CYMERA_20181012_111940.jpg
    CYMERA_20181012_111940.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 39
bel ağrım başladı :KK14:
Dün eşime söylemek zorunda kaldım . Ben hamıle olabılırım diye .. Sebebi biz çok hırçın bı çiftiz birbirimizi korkuturuz , güreşiriz . Dünde tam güreşmeye başlayıncaaa dedim duurrr böyl böyle inanmadı :D Hemen mi oldu yanı dedi :D :D

Deidm bak 1 tane test var yapım gör . Yaptım . Çıktı yıne silik çizgisi sevdiğimm:KK200:
Tabi eşim hemen bune dedi :D :D Hamileyım işte dedim bak :KK53:
Allahımmmm dün geceden beri araşyırıyo . Doktor araştırıyo . Ne yemem gerekyomus ne gerekmıyomus hepsini araştırıyo :eek:
Şimdide işyerındeyım meyve getirmiş :deli:

9 ay böyle gidersee ohhh vallaaa :dondurma::dondurma:

Back