- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
Çok net değil ama gözüküyor canımLaboquick marka yaptim simdide kizlar buda silik cikti ben net görüyorum ama resimde ışıktan net cikmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok net değil ama gözüküyor canımLaboquick marka yaptim simdide kizlar buda silik cikti ben net görüyorum ama resimde ışıktan net cikmiyor
Evet cnm ilk yaptığım testte isiga tutunca görünüyordu simdi cok net cizgi cikti simdiki yaptigim testtede ben isiga tutunca net görüyorum ama resimde denk getiremiorum cizgi olduguna cok eminim helede laboquick olani 3 aydir kullaniyorum hic cizgi çıkarmadı en az 15 tane yapmisimdir aslinda bugün test yapmıcaktım dün oğlum gelip karnıma dokundu bebek ordamısın felan dedi cok garipsedim dusuk yaptigimdan beri hic lafini etmemisti sabah o his test yapmama yöneltti herhaldekuzumm bir görüyorum bir kayboluyor hayalet dedikleri bu mu?..
ayy inşallah yaa ama ben demiştim bu topikten çok haber alıcaz diyee..
eğer hepimiz de hamile çıkarsak yine burdan devam edelim derim :)
Tabi her gun tekrarliycam, bu gece sabah kadar kustum, onceki hamileliklerimde hic boyle olmamisti, adeti 1 hafya gectikten sonra baslardi hep bulantilarim, usutmusum midemi ondandir her halde.istersen tekrarlarsın canım testi
Güüü naaayy dıııın canlaarrr. ben uyurken güzel haberler gelmiş buralara2 hamişimiz daha yolda sanırım innnşalllaaahhhh. Bu topikten herkes hamile çıkacak ona göre
bende elimde kalan son ovulasyonu da yaptım ve bitirdimOvu daha zevkli ya vallahi hcg hep stres çıktımı çıkacak mı silik mi bozuk mu
neyse bırakıyorum buraya.
severimm oğluşuuu tatliişşş :)) inşallahh yaa Rabbim sevindirsin..Evet cnm ilk yaptığım testte isiga tutunca görünüyordu simdi cok net cizgi cikti simdiki yaptigim testtede ben isiga tutunca net görüyorum ama resimde denk getiremiorum cizgi olduguna cok eminim helede laboquick olani 3 aydir kullaniyorum hic cizgi çıkarmadı en az 15 tane yapmisimdir aslinda bugün test yapmıcaktım dün oğlum gelip karnıma dokundu bebek ordamısın felan dedi cok garipsedim dusuk yaptigimdan beri hic lafini etmemisti sabah o his test yapmama yöneltti herhalde![]()
Insallah sendende güzel haberler bekliyoruz yarin yapican demi testiseverimm oğluşuuu tatliişşş :)) inşallahh yaa Rabbim sevindirsin..
yarın bakalım inşallah yaparım senle aynı aslında günlerimiz iyi çıktı seninki de maşallah canım..Insallah sendende güzel haberler bekliyoruz yarin yapican demi testi
Ağrı benimde ara ara oldu cok olmadi cnm eğer koltukta bi süre yatarsam kalkarken belimi hissediyordum tek belirtim yumurtlamadan sonra sizlamalar ve acimalardi daha önce hic yasamamistimbir de bel ve sırt ağrısı.. kasık ağrım falan yok..
Masallahh cok net.. hadi gozunuz aydin olsun..canimm..
NE YAZDIN GIIcevap yazmayın Hemi![]()
Allah razı olsun canım darısı başınaaaMasallahh cok net.. hadi gozunuz aydin olsun..canimm..