- 6 Eylül 2018
- 374
- 287
- 53
- 33
mervekaan19
Kuzum sana yazdiktan sonra dedim bi gitip yoklayayim testim nasil olmus dige, sabah saat 7 de yapmistim, bi bakiyorum boyle olmus. Gore biliyormusunuz kizlaaarrrr
Gecmis olsun canim, benim de agustosta kalbi durdu 2 aylikken. Insallah bu sefer sag salim aliriz hepimiz bebislerimizi kucagimizaBende haziranda düşük yaptim degerlerim normal ilerlemedi simdide cok korkuyorum
Seninde ayni markaydi demi cnm ikinci resimde daha net ona bakarmisin ya test bozuksa diye cok endise ediyorumŞuan ben ayırt edemıyorum ama benım 5 gun kala çok silikti . MArka yıne freely .
Sen görüyorsa vardır
Haydi sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah .
Bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle tutunsun inşallah
Canım senin ne kadar geçti yumurtlamadan sonra evet var orda gördüm benmervekaan19
Kuzum sana yazdiktan sonra dedim bi gitip yoklayayim testim nasil olmus dige, sabah saat 7 de yapmistim, bi bakiyorum boyle olmus. Gore biliyormusunuz kizlaaarrrr
Insallah canım benimmmm insani cok yipratiyor allah kimseye yasatmasinGecmis olsun canim, benim de agustosta kalbi durdu 2 aylikken. Insallah bu sefer sag salim aliriz hepimiz bebislerimizi kucagimiza
30 eylülde pik oldu 1 ekimde yine koyuydu 2 ekimde siliklesti 2 ekimden bugüne 10.gün cnmCanım senin ne kadar geçti yumurtlamadan sonra evet var orda gördüm ben
Bana sordun sandimmCanım senin ne kadar geçti yumurtlamadan sonra evet var orda gördüm ben
Canım benım daha çok erken 8 gun varmıs .Seninde ayni markaydi demi cnm ikinci resimde daha net ona bakarmisin ya test bozuksa diye cok endise ediyorum
Sen tamam hamilesin benceBana sordun sandimm
Cnm yumurtlama günüme göre şuan 4 gün var reglime ama dedigin gibi acele etmemek lazm 4 aydir hic ikinci cizgi görmeyince çok heyecanlandimm herseyin hayirlisi oglumdada 2 gün kala net cikmisti pazartesiye kadar beklicem eger varsa erkenden doktora gitmek istiyorum önceki düşük oldugu icin ilac vermesini isticem tutunması içinCanım benım daha çok erken 8 gun varmıs .
Bende 8 gün önce kan ve idrarı karıştırıp yamıstım . bişeyler gördüm ama konduramadım kendımı kandırıyorumdur dedm .
Ama bak 5 kala yıne aynsı oldu .
4 kala artık sizde görmeye başladınız .
Lütfen stres yapma ..
Olsun olsun olsun deme ..
Hakkımızda hayırlısını ver rabbım de ..
Senden 4 gün daha sabır beklıyorum.
Test yapmayı bırak
4 gun sonra silik çizginle gel buraya inşallah
Sen tamam hamilesin bencediğer arkadaşa sordum kız
aa 4 gun varsa görüyosan kesın vardır canım . Ben buyuk ıhtımalle erken yumurtladım benım belırgın bıraz .Cnm yumurtlama günüme göre şuan 4 gün var reglime ama dedigin gibi acele etmemek lazm 4 aydir hic ikinci cizgi görmeyince çok heyecanlandimm herseyin hayirlisi oglumdada 2 gün kala net cikmisti pazartesiye kadar beklicem eger varsa erkenden doktora gitmek istiyorum önceki düşük oldugu icin ilac vermesini isticem tutunması için
Şimdi baska marka ile yapiyorum emin olmak icin son elimde kalan testimde gitti tek ciksinda pazar gününe yine alirimaa 4 gun varsa görüyosan kesın vardır canım . Ben buyuk ıhtımalle erken yumurtladım benım belırgın bıraz .
Ben biliyosun ovulasyonla takıp etmedım . Tam tarih bilmiyorum normal adetıme göre konuşuyorum .
Ay hadı inşallah yaaaa
Benımde testler bitti . Bugun eşim alcak bi tane pazartesi sabahı yapcam . Sonra Allah izin verirse doktora giderizŞimdi baska marka ile yapiyorum emin olmak icin son elimde kalan testimde gitti tek ciksinda pazar gününe yine alirim
Kuzum ayin 5-6 si pik olmustu, 7 sinde siliklesmeye basladi, pik oldugu gunden 7 gun gecmis.Canım senin ne kadar geçti yumurtlamadan sonra evet var orda gördüm benLeylaJ
istersen tekrarlarsın canım testiKuzum ayin 5-6 si pik olmustu, 7 sinde siliklesmeye basladi, pik oldugu gunden 7 gun gecmis.
kuzumm bir görüyorum bir kayboluyor hayalet dedikleri bu mu?..Laboquick marka yaptim simdide kizlar buda silik cikti ben net görüyorum ama resimde ışıktan net cikmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?