Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aay böyle kimi görsem kendmi hatrlıyorm benimde böyle gölgesi vardı çok çok yeniydi daha hatta beta bile çok düşüktü

Aay böyle kimi görsem kendmi hatrlıyorm benimde böyle gölgesi vardı çok çok yeniydi daha hatta beta bile çok düşüktü
Bende eğer varsa pazartesi kan vericem pazar tekrar test yapıp ins esime süpriz yapmak istiyorum hayirlisi ins dogrudur haziranda düşük yaptim cok korkuyorum aynisi olucak diye

Bende eğer varsa pazartesi kan vericem pazar tekrar test yapıp ins esime süpriz yapmak istiyorum hayirlisi ins dogrudur haziranda düşük yaptim cok korkuyorum aynisi olucak diye
Öyle kötü düşünme canım olmuş geçmiş allah yaşatmasın bi daha..10 gün geçmiş yani öylemi benimde 11 gün geçmişti çıkmştı

Masallah kuzum, kacinci dk da cikti? Adete 10 gun mu var daha?

Heeee, e hamilesin o zaman, tebrikler
2 ay once ben de ovu testiyle hamile kalmistim,(dusuk yaptim), benim de 10 gun sonra cikmisti, adetime 9 gun kala. Hadi hayirlisi bu ay yine basladim, bu gun 7 ci gunum neagtif cikti.
Bende haziranda düşük yaptim degerlerim normal ilerlemedi simdide cok korkuyorum

mervekaan19
Kuzum sana yazdiktan sonra dedim bi gitip yoklayayim testim nasil olmus dige, sabah saat 7 de yapmistim, bi bakiyorum boyle olmus. Gore biliyormusunuz kizlaaarrrr

Eklentiler

• 6D8BC960-54EE-4189-BB1D-34D7AB4B5481.jpeg
    39,1 KB · Görüntüleme: 33
Şuan ben ayırt edemıyorum ama benım 5 gun kala çok silikti . MArka yıne freely .
Sen görüyorsa vardır
Haydi sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah .

Bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle tutunsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…