- 6 Eylül 2018
- 374
- 287
- 53
- 33
Canım en son ilişkiden ne kadar geçtiSiz uyanana kadar ben geri uyuycam
Ayin ikisinde catlamisti cnm ogün oldu bugun 10.günCanım en son ilişkiden ne kadar geçti
Bende eğer varsa pazartesi kan vericem pazar tekrar test yapıp ins esime süpriz yapmak istiyorum hayirlisi ins dogrudur haziranda düşük yaptim cok korkuyorum aynisi olucak diyeAay böyle kimi görsem kendmi hatrlıyorm benimde böyle gölgesi vardı çok çok yeniydi daha hatta beta bile çok düşüktü
Öyle kötü düşünme canım olmuş geçmiş allah yaşatmasın bi daha..10 gün geçmiş yani öylemi benimde 11 gün geçmişti çıkmştıBende eğer varsa pazartesi kan vericem pazar tekrar test yapıp ins esime süpriz yapmak istiyorum hayirlisi ins dogrudur haziranda düşük yaptim cok korkuyorum aynisi olucak diye
Masallah kuzum, kacinci dk da cikti? Adete 10 gun mu var daha?Kızlar ben sabah test yaptım yarin yapıcaktım nie yaptım inanın hic bilmiorum erkenden kalkıp hemencene yaptim hala kendime şaşıyorum frelly marka olani yaptim 5 dkda ikinci cizgi belirdi belli belirsiz ayyy dogrumudurki yaa hemen cikarmi bugün 10.günüm ellerim birbirine dolandı
Evet cnm ama nezamn tuttu bilmiorum 30 eylülde pik yapti 1 ekimdede koyuydu 2 ekimde siliklesti 3 gün iliski olduÖyle kötü düşünme canım olmuş geçmiş allah yaşatmasın bi daha..10 gün geçmiş yani öylemi benimde 11 gün geçmişti çıkmştı
Normalde 20 ekim cnm adet tarihim ama yumurtlama 2sinde siliklesti ondan sonraki 10. Gün bugün 5 dkda çıktı cizgiMasallah kuzum, kacinci dk da cikti? Adete 10 gun mu var daha?
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah kan verince değerini yazEvet cnm ama nezamn tuttu bilmiorum 30 eylülde pik yapti 1 ekimdede koyuydu 2 ekimde siliklesti 3 gün iliski oldu
Simdi okudum yazini canim, ignenin tesiri ola bilir, 10 gun az, 2-3 gun daha bekle sen.Ayin ikisinde catlamisti cnm ogün oldu bugun 10.gün
Tabi cnm mutlaka yazarimmmAnladım canım hayırlısı olsun inşallah kan verince değerini yaz
Igne kullanmadım cnm ovulasyonla takip ettim kendimSimdi okudum yazini canim, ignenin tesiri ola bilir, 10 gun az, 2-3 gun daha bekle sen.
Heeee, e hamilesin o zaman, tebriklerIgne kullanmadım cnm ovulasyonla takip ettim kendim
Bende haziranda düşük yaptim degerlerim normal ilerlemedi simdide cok korkuyorumHeeee, e hamilesin o zaman, tebrikler
2 ay once ben de ovu testiyle hamile kalmistim,(dusuk yaptim), benim de 10 gun sonra cikmisti, adetime 9 gun kala. Hadi hayirlisibu ay yine basladim, bu gun 7 ci gunum neagtif cikti.
Şuan ben ayırt edemıyorum ama benım 5 gun kala çok silikti . MArka yıne freely .Kızlar ben sabah test yaptım yarin yapıcaktım nie yaptım inanın hic bilmiorum erkenden kalkıp hemencene yaptim hala kendime şaşıyorum frelly marka olani yaptim 5 dkda ikinci cizgi belirdi belli belirsiz ayyy dogrumudurki yaa hemen cikarmi bugün 10.günüm ellerim birbirine dolandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?