ayyy ciddimi şaka gibi resmenŞaka gibi yemin ederim şuan kendi kendimi yiyorum ya acile gittim eşini zar zor ikna ederek kan vereyim dedim pazartesi vereceğim kan ile karsilastitacaktim sıra aldım girdim dedim ilaç kullancam gebelik şüphem var kan vercem dedim ne ilacı dedi yalanda antibiyotik dedim kullanabilirsin dedi kan vermene gerek yok yarın kadın doğuma gel dedi ya ısrar ettim ama yinede almadılar nasıl canım sıkildi
Çok ciddiyim ya eşimi zar zor ikna ettim ama gittik boa döndük sanki babasının hayrına aliyor alsa ölürdüayyy ciddimi şaka gibi resmen
aile hekimine git kuzum günüm geçiyor de bişey demeden alıyolar barkodla takip ediyon kafan rahatÇok ciddiyim ya eşimi zar zor ikna ettim ama gittik boa döndük sanki babasının hayrına aliyor alsa ölürdü
Ama oyle yaa yarin poliklinige gidersin canim. Bana da aynisini yaptilar 1 defasinda dedim kulagimdan ses gelmeye basladi 5i birden kbbye o zaman dediler.. bende dedim en azindan gebe miyim degil miyim onu ayirt edelim dedim ayni zamanda basladi cunku ama kale almadilar baska hastaneye gittim orda da ayni seyi soyledi fakat yapabilecegim bisiy var mi ne yapmami istiyorsun dedi.. ben de kesinlestirelim o zmn dedim. Oyle aldi kani.Şaka gibi yemin ederim şuan kendi kendimi yiyorum ya acile gittim eşini zar zor ikna ederek kan vereyim dedim pazartesi vereceğim kan ile karsilastitacaktim sıra aldım girdim dedim ilaç kullancam gebelik şüphem var kan vercem dedim ne ilacı dedi yalanda antibiyotik dedim kullanabilirsin dedi kan vermene gerek yok yarın kadın doğuma gel dedi ya ısrar ettim ama yinede almadılar nasıl canım sıkildi
Işte gidemem pazartesiye kadar izin vermez eşimaile hekimine git kuzum günüm geçiyor de bişey demeden alıyolar barkodla takip ediyon kafan rahat
Benden almadı ne dediysem almadı ya antibiyotik alicam kesinlestirelim dedim yok dedi yaAma oyle yaa yarin poliklinige gidersin canim. Bana da aynisini yaptilar 1 defasinda dedim kulagimdan ses gelmeye basladi 5i birden kbbye o zaman dediler.. bende dedim en azindan gebe miyim degil miyim onu ayirt edelim dedim ayni zamanda basladi cunku ama kale almadilar baska hastaneye gittim orda da ayni seyi soyledi fakat yapabilecegim bisiy var mi ne yapmami istiyorsun dedi.. ben de kesinlestirelim o zmn dedim. Oyle aldi kani.
vallahi ben gidiyom diyom ilaç atacam ağrım var ama günüm geçti gebelkten şüpheleniyorum ölçüyor sağolsun doktorlar doğru olanı o çünküIşte gidemem pazartesiye kadar izin vermez eşim
Evet doğru olanı o ama bu yapmadı hala soktayim ya ne olurdu alsaydivallahi ben gidiyom diyom ilaç atacam ağrım var ama günüm geçti gebelkten şüpheleniyorum ölçüyor sağolsun doktorlar doğru olanı o çünkü
kız yok günahımı aldın valla şimdi yaptım fotosunu çektim atmak için girdim
sanki daha pik yapmamış aşağıdaki kaç dkkada çıktı?Kızlar bende ovulasyon testi yaptım. 3 Ekim'de regl oldum. 9 Ekim itibariyle ovulasyon testlerine başladım.
Değerler resimdeki gibi. Yorumlayabilirmisiniz ? Sizce bu kadar erken yumurtlama olur mu ?
Not: Pko'yum.Bi şans ovulasyonla denemek istedim.
sanki daha pik yapmamış aşağıdaki kaç dkkada çıktı?
hem hamile hem hastayım acayip mide ağrısı çekiyorum hastanın ve yüklünün duası derler allah kucağını doldursun en kısa zamnda hayırlısıyla canımHemen değildi canım bı 10 dakika falan olmuştur.
Bu arada sende hamilesin galiba. Sağlıkla kucağına al inşallah. Hamilelerin duası kabul olur derler, bizim içinde bol bol dua et :)
hem hamile hem hastayım acayip mide ağrısı çekiyorum hastanın ve yüklünün duası derler allah kucağını doldursun en kısa zamnda hayırlısıyla canım
Çok sevindim canım İnşaAllah sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve sağlıcakla kucağına alırsın. Tabi tüm anneler .erken gelirse oğlumla aynı ay olacaklar inşallah hayırlısıyla
Kuzum sabaha kadar kustum midem cok fena atesim var ben usutmusum cok kotu, agrikesici ictim hic tesir etmedi, cok halsizim nasil doktora gidicem bilmiyorum(((offff önceki gebeliğimi de öğrendim 1 gün sonra mide ağrılarım başladı yine öğrendim yine 1 gün sonra ağrılar başladıinanılmaz ağrıyo ya baya şiddetli artık bulantı yapıyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?