Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şaka gibi yemin ederim şuan kendi kendimi yiyorum ya acile gittim eşini zar zor ikna ederek kan vereyim dedim pazartesi vereceğim kan ile karsilastitacaktim sıra aldım girdim dedim ilaç kullancam gebelik şüphem var kan vercem dedim ne ilacı dedi yalanda antibiyotik dedim kullanabilirsin dedi kan vermene gerek yok yarın kadın doğuma gel dedi ya ısrar ettim ama yinede almadılar nasıl canım sıkildi
ayyy ciddimi şaka gibi resmen

Şaka gibi yemin ederim şuan kendi kendimi yiyorum ya acile gittim eşini zar zor ikna ederek kan vereyim dedim pazartesi vereceğim kan ile karsilastitacaktim sıra aldım girdim dedim ilaç kullancam gebelik şüphem var kan vercem dedim ne ilacı dedi yalanda antibiyotik dedim kullanabilirsin dedi kan vermene gerek yok yarın kadın doğuma gel dedi ya ısrar ettim ama yinede almadılar nasıl canım sıkildi
Ama oyle yaa yarin poliklinige gidersin canim. Bana da aynisini yaptilar 1 defasinda dedim kulagimdan ses gelmeye basladi 5i birden kbbye o zaman dediler.. bende dedim en azindan gebe miyim degil miyim onu ayirt edelim dedim ayni zamanda basladi cunku ama kale almadilar baska hastaneye gittim orda da ayni seyi soyledi fakat yapabilecegim bisiy var mi ne yapmami istiyorsun dedi.. ben de kesinlestirelim o zmn dedim. Oyle aldi kani.

Ama oyle yaa yarin poliklinige gidersin canim. Bana da aynisini yaptilar 1 defasinda dedim kulagimdan ses gelmeye basladi 5i birden kbbye o zaman dediler.. bende dedim en azindan gebe miyim degil miyim onu ayirt edelim dedim ayni zamanda basladi cunku ama kale almadilar baska hastaneye gittim orda da ayni seyi soyledi fakat yapabilecegim bisiy var mi ne yapmami istiyorsun dedi.. ben de kesinlestirelim o zmn dedim. Oyle aldi kani.
Benden almadı ne dediysem almadı ya antibiyotik alicam kesinlestirelim dedim yok dedi ya

Kızlar bende ovulasyon testi yaptım. 3 Ekim'de regl oldum. 9 Ekim itibariyle ovulasyon testlerine başladım.

Değerler resimdeki gibi. Yorumlayabilirmisiniz ? Sizce bu kadar erken yumurtlama olur mu ?

Not: Pko'yum. :KK43: Bi şans ovulasyonla denemek istedim.

Eklentiler

• 1539286407643..jpg
    1539286407643..jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar bende ovulasyon testi yaptım. 3 Ekim'de regl oldum. 9 Ekim itibariyle ovulasyon testlerine başladım.

Değerler resimdeki gibi. Yorumlayabilirmisiniz ? Sizce bu kadar erken yumurtlama olur mu ?

Not: Pko'yum. :KK43: Bi şans ovulasyonla denemek istedim.
sanki daha pik yapmamış aşağıdaki kaç dkkada çıktı?

offff önceki gebeliğimi de öğrendim 1 gün sonra mide ağrılarım başladı yine öğrendim yine 1 gün sonra ağrılar başladı :( inanılmaz ağrıyo ya baya şiddetli artık bulantı yapıyor bende

sanki daha pik yapmamış aşağıdaki kaç dkkada çıktı?

Hemen değildi canım bı 10 dakika falan olmuştur.

Bu arada sende hamilesin galiba. Sağlıkla kucağına al inşallah. Hamilelerin duası kabul olur derler, bizim içinde bol bol dua et :)

Hemen değildi canım bı 10 dakika falan olmuştur.

Bu arada sende hamilesin galiba. Sağlıkla kucağına al inşallah. Hamilelerin duası kabul olur derler, bizim içinde bol bol dua et :)
hem hamile hem hastayım acayip mide ağrısı çekiyorum hastanın ve yüklünün duası derler allah kucağını doldursun en kısa zamnda hayırlısıyla canım

hem hamile hem hastayım acayip mide ağrısı çekiyorum hastanın ve yüklünün duası derler allah kucağını doldursun en kısa zamnda hayırlısıyla canım

Amin canım sağolasın, ilk aylar böyle geçiyormuş çoğu kişide. Olsun bebisler için herşeye katlanılır. Sonunu düşünerek unutmaya calis mide ağrılarını. Nane çayı falan yapsan iyi gelir mi ki ? (Hamilelik durumunda bı zararı yok diye biliyorum ben nanenin ama yinede iyice bir araştırmak lazım)

Ay kızlar bugün ölüyorum sabahtan beri başım çatlıyor oglum hastaydi bana gecti herhalde zaten 1 haftadır sabahlari burnum bezdiriyodu öğlen geciyodu bugün gecmedide hapsura hapsura kac kez altima kaçırdım valla :))) birde gaz sorunum başladı bugün ayy ilacda icmiyorum ins ilerlemez yaa minoset var bitane kalmis icsemmi bilemedim yumurtlama üzerinden tam 9 gün geçmiş yarın 10. Gün olucak bakalim bekliyorum

offff önceki gebeliğimi de öğrendim 1 gün sonra mide ağrılarım başladı yine öğrendim yine 1 gün sonra ağrılar başladı :KK43: inanılmaz ağrıyo ya baya şiddetli artık bulantı yapıyor bende
Kuzum sabaha kadar kustum midem cok fena atesim var ben usutmusum cok kotu, agrikesici ictim hic tesir etmedi, cok halsizim nasil doktora gidicem bilmiyorum(((

Kızlar ben sabah test yaptım yarin yapıcaktım nie yaptım inanın hic bilmiorum erkenden kalkıp hemencene yaptim hala kendime şaşıyorum frelly marka olani yaptim 5 dkda ikinci cizgi belirdi belli belirsiz ayyy dogrumudurki yaa hemen cikarmi bugün 10.günüm ellerim birbirine dolandı

Eklentiler

• Screenshot_20181012-072219.png
    Screenshot_20181012-072219.png
    229,8 KB · Görüntüleme: 43
Back